0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lampros στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 09:50:05 amΤο θέμα μας είναι "Οι επόμενες κινήσεις μας"...και όχι "Κόντρα μεταξύ ΠΕ19-ΠΕ20"Και για όσους ισχυρίζονται οτι οι ΠΕ19 κινούνται ανεξάρτητα ας κοιτάξουν το υπόμνημα για την συγκεκριμένη τροπολογία...Και μετά λένε αν υπάρχει διαχωρισμός ΠΕ19-20...Και αν συμφωνήσω με όσους ΠΕ20 ισχυρίζονται ότι όλα γίνονται για τους ΠΕ19, να τους δω τι θα κάνουν τότε "μόνοι τους" που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα έχουν παιδαγωγική επάρκεια πλήθος τμημάτων ΠΕ19....Πάντως να υπενθυμίσω ότι οι κινήσεις γίνονται ενιαία για τον κλάδο ΠΕ19-20...Φίλε μου lampros και τώρα "μόνος μου" είμαι...τι νομίζεις περιμένω απο κανένα ΠΕ19 να υπερασπιστεί τα δικαιωματά μου? Οσο είναι στην απ έξω θα φωνάζει δεν λέω...αλλά όταν του δώσουν επάρκεια....σιιιιιγα μην κάτσει να φωνάξει για τους ΠΕ20 ...έχω αδικό εδώ???ε λοιπόν κύριοι ΠΕ19 έχω τσαντιστεί πολύ με τα λεγομενά σας ... ε ναι λοιπον έχω κομπλεξ κατωτερώτητας (ή μηπως εσείς ανωτερώτητας )...και οι ΠΕ20 που συμμετέχουν στις κινήσεις που γίνονται ενιαία δεν νομίζω οτι σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα...εξηγήστε τους λίγο καλύτερα τι ακριβώς επιδιώκετε και αν συνεχίσουν μαζί σας τότε οκ... Συμφωνω. Ο αγωνας αυτος ειναι κοινος. Και αν ανοιξουμε και κοντρα ΠΕ19-ΠΕ20 τοτε καλυτερα να τον κλεισουμε τον κλαδο και να δωσουμε τα κλειδια σε μαθηματικους, θεολογους, δασκαλους... @NAS, Kavalaris, τα σχολια σας ειναι ατυχη. Εκτος αν γνωριζετε κατι που δεν ξερουμε οι υπολοιποι ΠΕ20.. Αλλιως οι τοποθετησεις σας ειναι καθαρα προσωπικες.
Το θέμα μας είναι "Οι επόμενες κινήσεις μας"...και όχι "Κόντρα μεταξύ ΠΕ19-ΠΕ20"Και για όσους ισχυρίζονται οτι οι ΠΕ19 κινούνται ανεξάρτητα ας κοιτάξουν το υπόμνημα για την συγκεκριμένη τροπολογία...Και μετά λένε αν υπάρχει διαχωρισμός ΠΕ19-20...Και αν συμφωνήσω με όσους ΠΕ20 ισχυρίζονται ότι όλα γίνονται για τους ΠΕ19, να τους δω τι θα κάνουν τότε "μόνοι τους" που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα έχουν παιδαγωγική επάρκεια πλήθος τμημάτων ΠΕ19....Πάντως να υπενθυμίσω ότι οι κινήσεις γίνονται ενιαία για τον κλάδο ΠΕ19-20...
Οι τοποθετήσεις μου είναι καθαρά προσωπικές όπως είναι και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σου αποψη οτι τα σχολια μου είναι ατυχή...εσύ είσαι εκπρώσωπος των ΠΕ20 δηλαδή και χαρακτηρίζεις τα σχολιά μου???Δες ενα σωρό post πιο πάνω που αναφέρουν οτι εμείς των ΤΕΙ περάσαμε με 7, οτι εμεις των ΤΕΙ δεν διαβάσαμε, οτι εμεις των ΤΕΙ δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε μαζί τους, και απ αυτό κατάλαβε πόσο μας θεωρούν συνάδελφους...και πήγαινε εσύ μετά δίπλα δίπλα με αυτόυς που σε υποτιμούν τόσο ...
Πιστεύετε ότι σε περίπτωση αλλαγής της κυβέρνησης θα επιτευχθεί τυχόν ακύρωση της τροποποίησης;
Παράθεση από: sv4eaa στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:20:31 pmΠιστεύετε ότι σε περίπτωση αλλαγής της κυβέρνησης θα επιτευχθεί τυχόν ακύρωση της τροποποίησης;Δεν νομίζω.Ίσως γίνει κάτι και για άλλα τμήματα!
Διαφωνει κανένας ότι δημιουργήθηκαν αχρείαστα τμήματα πληροφορικής κυρίως στην επαρχία;Διαφωνεί κανείς ότί οι φοιτητές αυτών των τμημάτων είναι και αυτά θύματα των παιχνιδιών του Υπουργείου; Διαφωνεί κανείς ότι το Υπουργείο μπούκωσε τον κλάδο της Πληροφορικής μέσα σε 5 χρόνια;;;;Διαφωνεί κανείς ότι η τροπολογία του υφυπουργού μας (υπουργός δεν υπάρχει , το έχετε καταλάβει φαντάζομαι...) αφορά και ΠΕ19 και ΠΕ 20;Διαφωνει κανείς κύριοι ότι στην Πληροφορική έγιναν τα μεγαλύτερα εσκεμμένα λάθη της Παιδείας;Διαφωνεί κανείς ότι σε λίγα χρόνια δεν θα υπαρχει πληροφορική στο σχολείο;Κύριε υφυπουργέ τι δίνετε laptop στα γυμνασιόπαιδα στο σπίτι; Να τα κάνουν τι; Να εξασκήσουν τις γνώσεις τους από το μονόωρο μάθημα της ημέρας(!!!) ή τους τα δώσατε για να παίζουν παιχνίδια ή για εφέ στην κοινωνία;Μάλλον το τρίτο...Η τροπολογία ήταν το τελευταίο χτύπημα στον κλάδο μας, πάρτε το χαμπάρι όσοι μπορείτε γιατί πολλοί βλέπω να δυσκολεύεστε και ασχολείστε με δευτερεύοντα θέματα...Σας το ξαναλέω να το εμπεδώσετε:κάνανε καθηγητική σχολή στον χώρο της πληροφορικής!Στην πληροφορική που μέχρι χθες θεωρούσαν με τα λεγομενά τους τεχνική ειδικότητα...Τι σημαίνει αυτό:στο μέλλον, το 99,9% των καθηγητών πληροφορικής θα είναι από τον Πειραιά και το 0,1% από τις υπόλοιπες σχολές.
Παράθεση από: NAS στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 03:26:39 pmΟι τοποθετήσεις μου είναι καθαρά προσωπικές όπως είναι και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σου αποψη οτι τα σχολια μου είναι ατυχή...εσύ είσαι εκπρώσωπος των ΠΕ20 δηλαδή και χαρακτηρίζεις τα σχολιά μου???Δες ενα σωρό post πιο πάνω που αναφέρουν οτι εμείς των ΤΕΙ περάσαμε με 7, οτι εμεις των ΤΕΙ δεν διαβάσαμε, οτι εμεις των ΤΕΙ δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε μαζί τους, και απ αυτό κατάλαβε πόσο μας θεωρούν συνάδελφους...και πήγαινε εσύ μετά δίπλα δίπλα με αυτόυς που σε υποτιμούν τόσο ...Ωραια. Και εσυ τι προτεινεις δηλαδη; Να μεινουμε αμετοχοι οι ΠΕ20; Να βαλουμε δικο μας δικηγορο; Αν εχεις να κανεις καποια καλυτερη προταση, περιμενω να την ακουσω.
Αν δοθει Παιδαγωγική επάρκεια σε όλες τις σχολες Πληροφορικής τότε δεν θα έχει νόημα η ΑΣΠΑΙΤΕ. Αφού θέλουν το βύσμα (=αναγκη=ψήφος) να ειναι αναγκαίο δεν μου φαινεται το παραπανω πολύ πιθανό σενάριο...