0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από γραφείο υπουργού μου απαντήσανε ότι δικαιώς δόθηκε παιδαγωγική κατάρτιση στοτμήμα αυτό γιατί σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών έπρεπε να γίνει.Σας το λέω για να μην περιμένεται και πολλά πράγματα.Αν όμως έχεται βουλευτές μπορείται να ρωτήσεται και σεις.Οσο για μόνιμες δουλειές που συζητάτε πιο πάνω εγώ άρχισα να ψάχνω και δεν βλέπω φως.Πάντως αν βρω κάτι παρατάω την εκπαίδευση και ας τρέχω τρία χρόνια από χωριό σε χωριό ωρομίσθια.Οπως δείχνουν τα πράγματα οι υπολογιστές θα μπουν σε είκοσι χρόνια στα σχολεία.
2. Όσοι πρόκειται να διοριστούν σε θέσεις Εκπαιδευτικού Προσωπικού.Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων του κλάδου ΠΕ19 Πληροφορικής πτυχιούχων Α.Ε.Ι. και του κλάδου ΠΕ20 Πληροφορικής πτυχιούχων Τ.Ε.Ι., υποχρεούνται, εκτός των προσόντων που προβλέπονται από τα άρθρα 1 και 2, να έχουν και πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών της ΣΕΛΕΤΕ ή πτυχίο Παιδαγωγικής Ακαδημίας ή Σχολής Νηπιαγωγών ή Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης ή Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών ή Καθηγητικής Σχολής Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ.Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς σημαίνει το παραπάνω, οτι δεν υπάρχει περίπτωση διορισμού αν δεν έχουμε παιδαγωγική κατάρτιση;Και τι γίνεται αν είναι έτσι με όλους εμάς που τρέχαμε ωρομίσθιοι;
καμια απαντηση στην ερωτηση μου;
Υ.Γ. Πάντως δεν είναι κάτι καινούργιο... υπάρχει από το 1995, άρα κάτι άλλο θα σημαίνει (i guess!)
Παράθεση από: sakis79 στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:01:38 pmΥ.Γ. Πάντως δεν είναι κάτι καινούργιο... υπάρχει από το 1995, άρα κάτι άλλο θα σημαίνει (i guess!)Η ερώτηση του είναι για το ΦΕΚ Α’ αρ. 156/4/9/2009