*

Αποστολέας Θέμα: πε06 πινακας αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 111974 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
Απ: πε06 πινακας αναπληρωτων
« Απάντηση #462 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 02:01:35 pm »
Στείλτε το παντού και στο αβ. Ίσως κάτι να γίνει, πάντως είναι καλύτερα απ'το να κάθεστε να περιμένετε και όντως είναι η χειρότερη χρονιά φέτος για την ειδικότητα μας. Κουράγιο κορίτσια, ξέρω οτι τα νεύρα σας είναι κρόσια αυτή τη στιγμή. Και συνεχίστε τα τηλέφωνα, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα φιλοτιμηθούν.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:51:05 »

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #463 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 02:34:38 pm »
Εγώ που είδα χθες όνειρο ότι ήμουν λέει ο Super Mario σαν εκείνο το ηλεκτρονικό παλιά αν το θυμάστε και πηδούσα λέει στα σύννεφα και μάζευα μόρια και πηδούσα τοιχάκια και μάζευα μόρια και σκότωνα εχθρούς και δωωωωσ' του τα μόρια βροχή!! Έλεος δηλαδή, δε μας λυπάται κανένας???

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 02:43:39 pm »
lillie mou exeis afhsei th fantasia sou poly eleytherh nomizo!!!!
to brady einai ontos mia dyskolh ora!pefto toso agxomenh panta gia ypno!!!
pantos milhsa me mia filh kai mou eipe oti kai ayth mia fora phre perysi na rothsei sto ypourgeio kai ths eipan apo thn epomenh bdomada kai oti den eixan enhmerosh alla telika ta ebgalan ekeinh thn hmera!!!!! opote think positive!!

ayta eixa na po!!
elpizo na edosa mia nota aisiodoxas sto olo paralogo ths ypotheshs,,,,

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #465 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 02:50:20 pm »
Εγώ που είδα χθες όνειρο ότι ήμουν λέει ο Super Mario σαν εκείνο το ηλεκτρονικό παλιά αν το θυμάστε και πηδούσα λέει στα σύννεφα και μάζευα μόρια και πηδούσα τοιχάκια και μάζευα μόρια και σκότωνα εχθρούς και δωωωωσ' του τα μόρια βροχή!! Έλεος δηλαδή, δε μας λυπάται κανένας???

lillie μου η κατάσταση σου έχει αρχίσει να γίνεται σοβαρή. Θα σε συμβούλευα να κλείσεις υπολογιστή και κινητό και να κάνεις διαλογισμό για 24 τουλάχιστον ώρες!
 :P ;D
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:51:05 »

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:00:46 pm »
mallon exeis dikio giota. Tha to kleisw loipon to pc, alla dialogismo den kanw 24wres. Avrio prwi prwi tha tin taraksw sta til pali tin kali kyria sto ypourgeio. Efoson den exw alli douleia na kanw (gia tous logous pou oloi kseroume), tha pairnw tilefwna! Mexri na filotimithoun na me apasxolisoun kapws alliws. 29 moria exw sxedon kai i perifereia mou oute wromisthious den kalese akoma!

Αποσυνδεδεμένος rafaella

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:29:23 pm »
VALERIA  βγαλε παλι την επιστολη

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:31:29 pm »
ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ως αδιόριστοι εκπαιδευτικοί - αγγλικής φιλολογιας  παρακολουθούμε την αδιαφορία του ΥΠΕΠΘ για την κάλυψη των κενών στο μάθημα των Αγγλικών στα Δημοτικα, Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας.
Με πρωτοφανή καθυστέρηση σε σχέση με την περασμένη χρονιά, έχουν κληθεί σε μια μονο φαση 125 αναπληρωτές της ειδικότητάς μας , ενώ  η ΔΟΕ αναφέρει πάνω από 400 κενά μόνο στα Δημοτικά. Πέρυσι ενδεικτικα αναφερω πως στην α φαση της α/θμιας κάλεσαν 154 αναπληρωτες, ενω φετος 90 περίπου λιγότερους. Επίσης είναι αδιανόητο να μιλούν όλες οι ειδικότητες για γ φαση αναπληρωτών, κι εμάς να μη ξέρουν να μας πουν πότε θα γίνει η β φάση. Απαιτούμε ο εμπαιγμός να σταματήσει άμεσα.
Απαιτούμε να μάθουμε πότε θα γίνει η β φάση και αν θα καλυφθούν όλα τα κενά με αναπληρωτές. Κάνουμε έκκληση να πάρετε τον κλάδο μας στα σοβαρά. Είναι πρωτοφανής η αδιαφορία του Υπουργείου για τους καθηγητές Αγγλικών.

Αποσυνδεδεμένος rafaella

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:44:37 pm »
ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ως αδιόριστοι εκπαιδευτικοί - αγγλικής φιλολογιας  παρακολουθούμε την αδιαφορία του ΥΠΕΠΘ για την κάλυψη των κενών στο μάθημα των Αγγλικών στα Δημοτικα, Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας.
Με πρωτοφανή καθυστέρηση σε σχέση με την περασμένη χρονιά, έχουν κληθεί σε μια μονο φαση 125 αναπληρωτές της ειδικότητάς μας , ενώ  η ΔΟΕ αναφέρει πάνω από 400 κενά μόνο στα Δημοτικά. Πέρυσι ενδεικτικα αναφερω πως στην α φαση της α/θμιας κάλεσαν 154 αναπληρωτες, ενω φετος 90 περίπου λιγότερους. Επίσης είναι αδιανόητο να μιλούν όλες οι ειδικότητες για γ φαση αναπληρωτών, κι εμάς να μη ξέρουν να μας πουν πότε θα γίνει η β φάση. Απαιτούμε ο εμπαιγμός να σταματήσει άμεσα.
Απαιτούμε να μάθουμε πότε θα γίνει η β φάση και αν θα καλυφθούν όλα τα κενά με αναπληρωτές. Κάνουμε έκκληση να πάρετε τον κλάδο μας στα σοβαρά. Είναι πρωτοφανής η αδιαφορία του Υπουργείου για τους καθηγητές Αγγλικών.

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 05:45:56 pm »

συναδερφοι καλησπερα. ειμαι απο τους ατυχους που για λίγο εχασα την α φαση πε 06 και η β φαση ακομη δε βγηκε για μας. θα σας παρακαλουσα πολυ αν ξερετε να μου απαντησετε. αν φυγω τωρα αναπληρωτρια του χρονου κλεινω 24 μηνο. επειδη υπολογιζα να με καλουσαν ως τωρα, αρνηθηκα ολοημερο 12 ωρες κ μπορει για λιγες ωρες να μη κλεισω 24 μηνο του χρονου. ειμαι τοσο απελπισμενη που σκεφτομαι να παω στον οαεδ που με καλεσαν για 2 ωρες μεχρι να βγουν οι αναπληρωτες. απ τη μια ειναι οτι χειροτερο να παω σε αυτους, αλλα επειδη εχω και οικογενεια, κ ειμαι ανεργη, σκεφτομαι πως αν διοριστω του χρονου θα παρω αδεια ανατροφης για το παιδακι μου. τι να κανω??? και αν με καλέσουν αναπληρωτρια, υπαρχει κυρωση αν φυγω? στειλτε μου πμ να μη κουραζω τους υπολοιπους. ευχαριστω!!!

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 08:36:49 pm »
δείτε αυτό:

http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2440&Itemid=231

λέτε να αργούν τις προσλήψεις αναπληρωτών γιατί ετοιμάζουν να πάρουν πολύ κόσμο;;; ;) ;) ;) ;)
ή μας δουλεύουν πάλι;;;;;;;;  >:( ;D >:( ;D >:( ;D

Αποσυνδεδεμένος rafaella

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 08:45:42 pm »
VALERIA Τι σειρα εισαι? Εγω ειμαι 140 ,για 14 το εχασα.Αν δεν εχεισ αρνηθει γραπτωσ ,πηγαινε και ζητα τισ 12 ωρεσ.

Αποσυνδεδεμένος christinabibika

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 10:50:31 pm »
VALERIA Τι σειρα εισαι? Εγω ειμαι 140 ,για 14 το εχασα.Αν δεν εχεισ αρνηθει γραπτωσ ,πηγαινε και ζητα τισ 12 ωρεσ.
Γινεται να μην το ειχε αρνηθει γραπτως?Δεν μπορει να το δωσανε αλλου χωρις γραπτη βεβαιωση. ???

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 01:29:33 pm »
κανενα νεο για εμας?

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #475 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:12:01 pm »
Εμένα μου είπε ότι δεν θα βγει αυτή την εβδομάδα. Και τη ρωτάω "είναι σίγουρο αυτό?" Και μου είπε κατά λέξη "Πιο σίγουρο δεν γίνεται!"

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)