0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ που είδα χθες όνειρο ότι ήμουν λέει ο Super Mario σαν εκείνο το ηλεκτρονικό παλιά αν το θυμάστε και πηδούσα λέει στα σύννεφα και μάζευα μόρια και πηδούσα τοιχάκια και μάζευα μόρια και σκότωνα εχθρούς και δωωωωσ' του τα μόρια βροχή!! Έλεος δηλαδή, δε μας λυπάται κανένας???
ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑως αδιόριστοι εκπαιδευτικοί - αγγλικής φιλολογιας παρακολουθούμε την αδιαφορία του ΥΠΕΠΘ για την κάλυψη των κενών στο μάθημα των Αγγλικών στα Δημοτικα, Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας.Με πρωτοφανή καθυστέρηση σε σχέση με την περασμένη χρονιά, έχουν κληθεί σε μια μονο φαση 125 αναπληρωτές της ειδικότητάς μας , ενώ η ΔΟΕ αναφέρει πάνω από 400 κενά μόνο στα Δημοτικά. Πέρυσι ενδεικτικα αναφερω πως στην α φαση της α/θμιας κάλεσαν 154 αναπληρωτες, ενω φετος 90 περίπου λιγότερους. Επίσης είναι αδιανόητο να μιλούν όλες οι ειδικότητες για γ φαση αναπληρωτών, κι εμάς να μη ξέρουν να μας πουν πότε θα γίνει η β φάση. Απαιτούμε ο εμπαιγμός να σταματήσει άμεσα.Απαιτούμε να μάθουμε πότε θα γίνει η β φάση και αν θα καλυφθούν όλα τα κενά με αναπληρωτές. Κάνουμε έκκληση να πάρετε τον κλάδο μας στα σοβαρά. Είναι πρωτοφανής η αδιαφορία του Υπουργείου για τους καθηγητές Αγγλικών.
VALERIA Τι σειρα εισαι? Εγω ειμαι 140 ,για 14 το εχασα.Αν δεν εχεισ αρνηθει γραπτωσ ,πηγαινε και ζητα τισ 12 ωρεσ.