0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1)αν εχεις βυσμα, ο,τι μαλακια και να πεις, θα σε παρουν2)αν δεν εχεις βυσμα, την πιο ευφυη απαντηση να δωσεις, ΔΕΝ θα σε παρουνσυνεπως το να φιλολογισεις για το lifelong learning, δεν εχει και πολυ σημασια. αν δεν εχεις βυσμα, πες τους οτι το κανεις για τα ΦΡΑΓΚΑ και την ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ. ΔΕΝ κανω πλακα. ισως ετσι να εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες.
Παράθεση από: CynnemAprod στις Αυγούστου 18, 2009, 10:49:52 pmΠαράθεση από: walkleon στις Αυγούστου 18, 2009, 10:48:15 pmΕμένα πέρυσι με ρώτησαν: Για ποιό λόγο θέλω να κάνω μάθημα σε ενήλικεςTί απαντούμε σε τέτοια ερώτηση Oτι η εκπαιδευση ειναι δια βιου, οτι ο ορος μαθητής δεν περιοριζεται ηλικιακα απο τη στιγμη που ο ανθρωπος "γηρασκει αει διδασκομενος" ετσι ωστε να μπορει να ανταποκρινεται παντα στις επαγγελματικες αλλα και κοινωνικες προκλήσεις. Επίσης οτι η γνωση δε σταματα ποτε και οτι ο εκπαιδευτικος δεν εχει συγκεκριμενο ηλικιακο αντικειμενο. Αλλωστε και ο ιδιος ο εκπαιδευτικος είναι δια βιου μαθητης απο τη στιγμη που πρεπει να ειναι παντα ενημερωμενος, να επιμορφωνεται και να εξελισσεται γενικως.
Παράθεση από: walkleon στις Αυγούστου 18, 2009, 10:48:15 pmΕμένα πέρυσι με ρώτησαν: Για ποιό λόγο θέλω να κάνω μάθημα σε ενήλικεςTί απαντούμε σε τέτοια ερώτηση
Εμένα πέρυσι με ρώτησαν: Για ποιό λόγο θέλω να κάνω μάθημα σε ενήλικες
Oτι η εκπαιδευση ειναι δια βιου, οτι ο ορος μαθητής δεν περιοριζεται ηλικιακα απο τη στιγμη που ο ανθρωπος "γηρασκει αει διδασκομενος" ετσι ωστε να μπορει να ανταποκρινεται παντα στις επαγγελματικες αλλα και κοινωνικες προκλήσεις. Επίσης οτι η γνωση δε σταματα ποτε και οτι ο εκπαιδευτικος δεν εχει συγκεκριμενο ηλικιακο αντικειμενο. Αλλωστε και ο ιδιος ο εκπαιδευτικος είναι δια βιου μαθητης απο τη στιγμη που πρεπει να ειναι παντα ενημερωμενος, να επιμορφωνεται και να εξελισσεται γενικως.
Παράθεση από: kellykou στις Αυγούστου 18, 2009, 10:56:55 pmOτι η εκπαιδευση ειναι δια βιου, οτι ο ορος μαθητής δεν περιοριζεται ηλικιακα απο τη στιγμη που ο ανθρωπος "γηρασκει αει διδασκομενος" ετσι ωστε να μπορει να ανταποκρινεται παντα στις επαγγελματικες αλλα και κοινωνικες προκλήσεις. Επίσης οτι η γνωση δε σταματα ποτε και οτι ο εκπαιδευτικος δεν εχει συγκεκριμενο ηλικιακο αντικειμενο. Αλλωστε και ο ιδιος ο εκπαιδευτικος είναι δια βιου μαθητης απο τη στιγμη που πρεπει να ειναι παντα ενημερωμενος, να επιμορφωνεται και να εξελισσεται γενικως.Υποθέτω ότι πρέπει να φορέσουμε κοστούμι, να βάλουμε γυαλιά μυωπίας και να πάρουμε σοβαρό ύφος για να πούμε όλη αυτη την μαλα@@@!!!Υ.Γ. Αν καταφέρω να το μάθω όλο αυτό απέξω, και το πώ τελικά, νομίζω ότι θα με πιάσουν τα γέλια!!!
Παράθεση από: spapioan στις Αυγούστου 18, 2009, 11:01:56 pm1)αν εχεις βυσμα, ο,τι μαλακια και να πεις, θα σε παρουν2)αν δεν εχεις βυσμα, την πιο ευφυη απαντηση να δωσεις, ΔΕΝ θα σε παρουνσυνεπως το να φιλολογισεις για το lifelong learning, δεν εχει και πολυ σημασια. αν δεν εχεις βυσμα, πες τους οτι το κανεις για τα ΦΡΑΓΚΑ και την ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ. ΔΕΝ κανω πλακα. ισως ετσι να εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες.Σε παλιότερη συνέντευξη άλλαξα τους ρόλους και ρωτούσα εγώ τον υπεύθυνο. Μου απαντούσε κανονικά και στο τέλος το κατάλαβε
Παπαγαλία θα το μάθω
Μπορει καποιος να δουλευει ως ωρομισθιος σε ενα σδε και παραλληλα να κανει μαθηματα και σε ενα ιδιωτικο σχολειο ή φροντιστηριο??ποσο μας περιοριζει η ωρομισθια στα σδε?
Στην τότε συνέντευξη μου έβαλαν καλούτσικο βαθμό αλλά δεν είχα πολλά μόρια από τα δικαιολογητικά.Αυτά ! Δε μου πολυαρέσει σαν ιδέα να με προσλάμβαναν για εργασία στα σδε αλλά από το τίποτα καλή και η παναγιώταινα θα μου πείτε
Μακάρι!Το μάθημα που έκανα στο εσπερινό,είναι σαφώς καλύτερο από το μάθημα που έκανα στα κανονικά σχολεία.