0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να κρίνουμε με περσινά ή προπέρσινα δεδομένα, απλά υπολογίζουμε χονδρικά.Συνήθως αφαιρείς απο 500 μέχρι 700 άτομα για να βρεις την θέση σου...
παντως την φίλη μου πέρυσι (πε 70) 1 αυγούστου της ηρθε το sms οτι διορίζεται.. αρα η εγκύκλιος θα έιχε βγει κατα τις 25 ιούλίου......φετος γιατι τόση καθυστέρηση??χαραλαμπε μην κλαιςςς είπαμε..
Μπράβο στην υπομονή αυτών που απαντάνε σε μας τους αγχωμένους και ανίδεους!!Εγώ έχω 20,092 μόρια από ότι είδα στον πίνακα αναπληρωτών και αυτά από ένα χρόνο προυπηρεσία και μόρια από προηγούμενο ασέπ(σε αυτόν κόπηκα! )Λέτε να με ξαναπάρουν αναπληρώτρια φέτος??Κάποια στιγμη...?
Με θέση γύρω στο 1430 πότε υπάρχει δηλαδή περίπτωση να καλέσουν?
να ρωτήσω κάτιμε θέση σήμερα2200 περίπου στον πίνακα αναπληρωτών υπάρχει περίπτωση να με πάρουν τουχρόνου?thanks...
Παράθεση από: cormero στις Αυγούστου 19, 2009, 12:44:47 pmΜπράβο στην υπομονή αυτών που απαντάνε σε μας τους αγχωμένους και ανίδεους!!Εγώ έχω 20,092 μόρια από ότι είδα στον πίνακα αναπληρωτών και αυτά από ένα χρόνο προυπηρεσία και μόρια από προηγούμενο ασέπ(σε αυτόν κόπηκα! )Λέτε να με ξαναπάρουν αναπληρώτρια φέτος??Κάποια στιγμη...?Φέτος, όχι, δε θα σε πάρουν. Ανάλογα με τη θέση πο θα έχεις στον πίνακα του χρόνου μπορεί να σε πάρουν. Αυτές που θα έχουν σειρά, φέτος και του χρόνου, μέχρι το 1750 θα τις πάρουν. Τις 1650 πρώτες το πρώτο τρίμηνο. Παράθεση από: xionati στις Αυγούστου 19, 2009, 09:32:48 amΜε θέση γύρω στο 1430 πότε υπάρχει δηλαδή περίπτωση να καλέσουν?Πέρισυ το άτομο που είχε 1430 σειρά το πήραν στην Γ΄φάση (11-9-2008).
οχι οχι ,μετά την αφαίρεση των μονίμων/διοριστέων έχω σειρα 2200 περιπουγιαυτό και ρωτάω νομίζω οτι δεν θα με καλεσουν ουτε το 2010-2011