*

Ψηφοφορία

Τί πιστεύετε οτι πρέπει να γίνει με την ΠΔΣ;

Να εξακολουθήσει να εφαρμόζεται το ισχύον νομικό πλαίσιο.
2 (2.5%)
Να παίρνουν για ΠΔΣ από τους πίνακες των ωρομίσθιων.
61 (77.2%)
Να μπούν κάποια κριτήρια αλλά όχι αυτά του πίνακα των ωρομίσθιων.
16 (20.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 79

Η ψηφοφορία έληξε: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 12:54:44 pm

Αποστολέας Θέμα: Νομικό πλαίσιο για την ΠΔΣ  (Αναγνώστηκε 9332 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pdxrisoyla

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02 Σιγᾶν τήν ἀλήθειαν χρυσόν ἐστι θάπτειν
    • Προφίλ
Απ: Νομικό πλαίσιο για την ΠΔΣ
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 09, 2009, 06:44:10 pm »

εννοοω οτι με 6 ωρες τη βδομαδα παιρνεις 1.5 μοριο που σε κανει ωρομισθιο σε μια δεκαετια.
εγω προσωπικα εχω σε 3 χρονια 2.5 μορια κ παω σε χωριο.δε νομιζω οτι πρεπει να θεωρουμαι βυσμα
φετος ειμαι επιτυχων αλλα ολα τα μορια μαζι παλι δε φτανουν για τιποτα,εκτος απο οριακες περιπτωσεις που ισως μετρησουν(πχ αν επαιρνα 15 μορια απο ασεπ,θα ανεβαινα κ αλλο)
ομως θεωρω οτι κ το να τρεχεις στα χωρια πρεπει να ανταμειβεται κ αυτο,οπως κ το διαβασμα στον ασεπ
να επαναλαβω οτι μιλαω για νορμαλ περιπτωσεις κ οχι εξοφθαλμες περιπωσεις βυσματων
απλα ειναι αδικο να θεωρειτε βυσμα οποιον παιρνει ωρες πδσ(ανεξαρτητα ποσες που κ τι του δινουν αυτες)
κ εγω ειμαι υπερ αντικειμενικων κριτηριων(ασχετα οτι πιθανον να διαφωνουμε στο ποια ειναι αυτα) ωστε να σταματησει το σημερινο αδικο χαλι
κ να σας πω πως βλεπω εγω την κατασταση μου:ισως παρω παλι το πολυ πολυ ενα 4ωρο,το οποιο θα με βαζει μεσα οικονομικα στις βενζινες κ θα μου μειωνει το επιδομα ανεργιας...θα μου δινει ομως μια ψευδαισθηση οτι μπορει καποτε κατι να γινει(πχ οτι σε μετα απο 6-7 χρονια που ισως να χω 10 μορια απο πδσ,θα χρειζεται να γραψω στον ασεπ οχι 75 για να διοριστω,αλλα ενα 68 που ισως κ με τα τοτε δεδομενα να με παρουν αναπληρωτη),εκτος αν διοριστω κατευθειαν μεσω ασεπ(ολοι ελπιζουν σε θαυματα).ετσι βλεπω εγω τα πραγματα κ πολλοι αλλοι συναδελφοι που ασχολουνται με κατι ωριτσες της πδσ....
[/quote]

Και εγώ με τρία χρόνια ΠΔΣ και 2,5 μόρια  από αυτήν, επιτυχία φετινή ΑΣΕΠ 68 και προηγούμενη ελπίζω σε αναπλήρωση. Και λέω ελπίζω γιατί ξαφνικά προέκυψαν και οι του ΟΑΕΔ. Σκεφτείτε όμως και το εξής. Σε μια Περιφέρεια να μην προκύπτουν δυνατότητες ωρομισθίας λόγω μη εμφάνισης κενών και άνθρωποι με 19 μόρια να μην μπρορούν να δουλέψουν ούτε και ως ωρομίσθιοι και να παίρνουν μόνο δύο ώρες ΠΔΣ. ΓΙΑΤΙ Και Αυτό συμβαίνει. Ποιος τότε θα πει ότι οι 4 ώρες πρόσθετη είναι πολλές;
Μου αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά απ΄την πληγή του.
Νίτσε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:42:59 »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 09, 2009, 07:32:16 pm »
Dog,για να πάρεις κάποιος τα 2 μόρια που αναφέρεις και τα αναφέρεις ελαφρώς υποτιμητικά,σημαίνει ότι χτύπησε 8ωρο από την αρχή.
Ειδικά οι φιλόλογοι,για να πάρουν τόσες ώρες,θα πρέπει να είναι κόρες υπουργού.
Λες ότι είναι λίγα. Όταν έχεις συνηθίσει να τα παίρνεις μισό-μισό,τα 2 σου φαίνονται άπιαστα.

εννοοω οτι με 6 ωρες τη βδομαδα παιρνεις 1.5 μοριο που σε κανει ωρομισθιο σε μια δεκαετια.
εγω προσωπικα εχω σε 3 χρονια 2.5 μορια κ παω σε χωριο.δε νομιζω οτι πρεπει να θεωρουμαι βυσμα
φετος ειμαι επιτυχων αλλα ολα τα μορια μαζι παλι δε φτανουν για τιποτα,εκτος απο οριακες περιπτωσεις που ισως μετρησουν(πχ αν επαιρνα 15 μορια απο ασεπ,θα ανεβαινα κ αλλο)
ομως θεωρω οτι κ το να τρεχεις στα χωρια πρεπει να ανταμειβεται κ αυτο,οπως κ το διαβασμα στον ασεπ
να επαναλαβω οτι μιλαω για νορμαλ περιπτωσεις κ οχι εξοφθαλμες περιπωσεις βυσματων
απλα ειναι αδικο να θεωρειτε βυσμα οποιον παιρνει ωρες πδσ(ανεξαρτητα ποσες που κ τι του δινουν αυτες)
κ εγω ειμαι υπερ αντικειμενικων κριτηριων(ασχετα οτι πιθανον να διαφωνουμε στο ποια ειναι αυτα) ωστε να σταματησει το σημερινο αδικο χαλι
κ να σας πω πως βλεπω εγω την κατασταση μου:ισως παρω παλι το πολυ πολυ ενα 4ωρο,το οποιο θα με βαζει μεσα οικονομικα στις βενζινες κ θα μου μειωνει το επιδομα ανεργιας...θα μου δινει ομως μια ψευδαισθηση οτι μπορει καποτε κατι να γινει(πχ οτι σε μετα απο 6-7 χρονια που ισως να χω 10 μορια απο πδσ,θα χρειζεται να γραψω στον ασεπ οχι 75 για να διοριστω,αλλα ενα 68 που ισως κ με τα τοτε δεδομενα να με παρουν αναπληρωτη),εκτος αν διοριστω κατευθειαν μεσω ασεπ(ολοι ελπιζουν σε θαυματα).ετσι βλεπω εγω τα πραγματα κ πολλοι αλλοι συναδελφοι που ασχολουνται με κατι ωριτσες της πδσ....

Φίλε μου άλλη μια φορά θα διαφωνήσω μαζί σου.
Στην πλειοψηφεία των νομών,για να πάρει φιλόλογος πάνω από 4 ώρες και μάλιστα σε δυσπρόσιτο,θα πρέπει να έχει πολύ μεγάλο δόντι.
Για εμένα δεν είναι καθόλου άδικο να αποκαλώ υπερβυσματία το

Αποσυνδεδεμένος pdxrisoyla

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02 Σιγᾶν τήν ἀλήθειαν χρυσόν ἐστι θάπτειν
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 09, 2009, 10:10:09 pm »
Αν αναφερεσαι σε μενα καταρχας δεν είμαι φίλος αλλά φίλη.
Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρει κπ 4 ώρες. Εμείς τώρα εξετάζουμε την περίπτωση να έχεις κπ όλες τις προϋποθέσεις να εργαστεί ως ωρομίσθιος, αυτό να μη γίνεται λόγω μη ύπαρξης κενών και να έχει μονο 2 ωρες ΠΔΣ. Γιατί αν θα έπαιρνε περισσότερες θα έπρεπε να θεωρείται βυσματουχος. Εν ολίγοις αν ως δικλείδα ασφαλειας για την αξιοκρατία θεωρούμε την/τις επιτυχίες στον ΑΣΕΠ γιατί να μην ισχύει και στην ΠΔΣ το 11; Πώς θα εργαστεί αυτός ο άνθρωπος, αν ξαναλέω η ωρομισθία δεν του νοίγει το δρόμο στην απόκτηση μορίων που δικαιούται  ;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 09, 2009, 10:13:20 pm από pdxrisoyla »
Μου αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά απ΄την πληγή του.
Νίτσε

Αποσυνδεδεμένος resquer

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 09, 2009, 10:37:07 pm »
Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρει κπ 4 ώρες. Εμείς τώρα εξετάζουμε την περίπτωση να έχεις κπ όλες τις προϋποθέσεις να εργαστεί ως ωρομίσθιος, αυτό να μη γίνεται λόγω μη ύπαρξης κενών και να έχει μονο 2 ωρες ΠΔΣ. Γιατί αν θα έπαιρνε περισσότερες θα έπρεπε να θεωρείται βυσματουχος. Εν ολίγοις αν ως δικλείδα ασφαλειας για την αξιοκρατία θεωρούμε την/τις επιτυχίες στον ΑΣΕΠ γιατί να μην ισχύει και στην ΠΔΣ το 11; Πώς θα εργαστεί αυτός ο άνθρωπος, αν ξαναλέω η ωρομισθία δεν του ανοίγει το δρόμο στην απόκτηση μορίων που δικαιούται  ;

Eισαι παρα πολυ σωστη pdxrisoyla.Τα επιχειρηματα σου ειναι ακλονητα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 09, 2009, 10:39:26 pm από resquer »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:42:59 »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 09, 2009, 10:57:19 pm »
Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρει κπ 4 ώρες. Εμείς τώρα εξετάζουμε την περίπτωση να έχεις κπ όλες τις προϋποθέσεις να εργαστεί ως ωρομίσθιος, αυτό να μη γίνεται λόγω μη ύπαρξης κενών και να έχει μονο 2 ωρες ΠΔΣ. Γιατί αν θα έπαιρνε περισσότερες θα έπρεπε να θεωρείται βυσματουχος. Εν ολίγοις αν ως δικλείδα ασφαλειας για την αξιοκρατία θεωρούμε την/τις επιτυχίες στον ΑΣΕΠ γιατί να μην ισχύει και στην ΠΔΣ το 11; Πώς θα εργαστεί αυτός ο άνθρωπος, αν ξαναλέω η ωρομισθία δεν του νοίγει το δρόμο στην απόκτηση μορίων που δικαιούται  ;

Παρέθεσα μήνυμα του dog και όχι δικό σου,άρα δεν αναφερόμουν σε εσένα.

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 09, 2009, 11:04:46 pm »
φιλε ΤΕΜ

Δεν ξερω αν τελικα συμφωνουμε η διαφωνουμε κ ποσο
για την περιπτωση που λες κ αλλες παρομοιες συμφωνω εχω ξαναπει.απλα δεν ειναι σωστο οποιον κανει πδσ να τον αποκαλουμε βυσμα.αυτο εννοω
οποιοσ εχει βυσμα κ θελει να διοριστει με αυτο κανει ομως(10ωρα κ ισως σε δυσπροσιτο)
τωρα αν θεωρεις οτι εγω (η καλυτερα βαλε στη θεση μου οποιον εχει σε 3 χρονια 2.5 μορια η κατι παρομοιο ) θα διοριστω βυσματικα,πιστευω οτι κανεις λαθος,γιατι αν διοριστω ποτε,που δεν  το νομιζω,δε θα ναι απο αυτα τα μορια.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 09, 2009, 11:12:30 pm »
Dog,για να πάρεις κάποιος τα 2 μόρια που αναφέρεις και τα αναφέρεις ελαφρώς υποτιμητικά,σημαίνει ότι χτύπησε 8ωρο από την αρχή.
Ειδικά οι φιλόλογοι,για να πάρουν τόσες ώρες,θα πρέπει να είναι κόρες υπουργού.
Λες ότι είναι λίγα. Όταν έχεις συνηθίσει να τα παίρνεις μισό-μισό,τα 2 σου φαίνονται άπιαστα.

τη μια λες ότι δεν αναφέρεσαι σε τραβηγμένες περιπτώσεις,βλέπε

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 09, 2009, 11:19:10 pm »
[]

να επαναλαβω οτι μιλαω για νορμαλ περιπτωσεις κ οχι εξοφθαλμες περιπωσεις βυσματωναπλα ειναι αδικο να θεωρειτε βυσμα οποιον παιρνει ωρες πδσ(ανεξαρτητα ποσες που κ τι του δινουν αυτες)

για να συνεννοηθουμε:
ισως ετσι που το εγραψα παρεξηγηθηκα αλλα:
οταν λεω <ανεξαρτητα> δεν εννοω οσες κ αν παιρνει αλλα το να τον θεωρειτε βυσμα χωρις να ξερετε τι παιρνει κ ποσες ωρες παιρνει-αν ξερετε οτι παιρνει πολλες δικαιως μπορειτε να τον θεωρειτε
οχι ομως οποιον κανει πδσ γενικοτερα

ισως τωρα εχει νοημα

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 09, 2009, 11:25:19 pm »
τώρα μάλιστα!
τα βρήκαμε! :)

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 09, 2009, 11:29:18 pm »
αμ μπραβο!!!!

Αποσυνδεδεμένος parmos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 09, 2009, 11:34:46 pm »
Ο Α μαθηματικός δεν βάζει βύσμα για 4 ώρες ΠΔΣ και καταφέρνει να τις κάνει 9 ώρες ύστερα από αίτημα των μαθητών του.

Ο

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 09, 2009, 11:49:46 pm »
Με κλειστά τα μάτια ο

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 09, 2009, 11:52:39 pm »
κ γω συμφωνω με τον τεμ,μαλλον β.απλα να σημειωσω οτι αν χασει καποιος τα παιδια ,δεν φταιει παντα ο ιδιος...εξαρταται κ με ποσα ξεκινησε κ απο το αν βολευε το προγραμμα τα παιδια κ αλλα...
παντως απο τον τροπο που εθεσες  το προβλημα φαινεται οτι εισαι μαθηματικος!!!

εγω σκεφτηκα το αλλο:

o A παιρνει με βυσμα 10 ωρες πδσ
ο
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 09, 2009, 11:59:36 pm από DOG »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 09, 2009, 11:59:08 pm »
Έκανα την παραδοχή ότι το τμήμα ήταν το ίδιο. ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182834
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 704
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)