*

Ψηφοφορία

1η επιλογή περιοχής διορισμού

Αττική
22 (21%)
Πελοπόννησος
6 (5.7%)
Ιόνια
5 (4.8%)
Κυκλάδες
6 (5.7%)
Δωδεκάνησα
3 (2.9%)
Κρήτη
7 (6.7%)
Στερεά Ελλάδα
7 (6.7%)
Θεσσαλία
2 (1.9%)
Ήπειρος
6 (5.7%)
Θράκη
9 (8.6%)
Νησιά
9 (8.6%)
Δυσπρόσιτο σχολείο (ονομαστικά)
8 (7.6%)
Μακεδονία
14 (13.3%)
1 (1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 104

Αποστολέας Θέμα: Πρώτη επιλογή περιοχής-ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 27245 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Πρώτη επιλογή περιοχής-ΠΕ02
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 08, 2009, 06:23:20 pm »
εγω ενα ξερω.

εαν βαλεις πρωτα παραμεθοριο και μετα ολα τα αλλα, εισαι πιο σιγουρα μεσα.

εαν εγω πχ βαλω πρωτα Γαυδο, μετα Δραμα και μετα Θεσσαλονικη, ειμαι σε καλυτερη θεση απο καποιον που θα βαλει πρωτα Θεσσαλονικη, μετα Δραμα και μετα Γαυδο.

μιλαω παντα για ατομα με ιδια μορια. αμα ο αλλος εχει περισσοτερα, καλως να τονε παρουνε. απλως ετσι κερδιζεις θεσεις. εαν δε σε ενδιαφερει το που θα διοριστεις, αλλα το ποσο γρηγορα.

νομιζω.

xalakis, όπως σου είπε και παραπάνω ο συνάδελφος, υπάρχει σειρά κατάταξης. Δηλαδή και τα ίδια μόρια να έχεις με κάποιον άλλον, υπάρχει δεύτερο, τρίτο, τέταρτο κριτήριο που καθορίζουν τη σειρά. Είναι πρακτικά αδύνατον να βρεθούν δύο άτομα που να ισοβαθμούν σε όλα αυτά. Το βλέπεις, άλλωστε, στους πίνακες διορισμού και ΑΣΕΠ. Δεν είναι το ίδιο με τις πανελλαδικές.

Άρα, το παράδειγμά σου είναι άκυρο. Αν διορίζονται 500, στον πίνακα κάποιος θα είναι στο 500 και κάποιος στο 501, ακόμα κι αν έχουν τα ίδια μόρια. Αποκλείεται να είναι και οι δύο στο 500. Αυτό που ισχύει είναι το εξής (με τις περιοχές του παραδείγματός σου):
Έστω ότι πρόκειται να διοριστούν 500. Αυτός που έχει σειρά 500 (και είναι μόνο ένας -όπως σου είπα αποκλείεται να είναι δύο στην ίδια σειρά) δηλώνει μόνο Θεσσαλονίκη και Δράμα. Έχει μείνει όμως μόνο ένα κενό στη Γαύδο, την οποία δε δήλωσε. Ο επόμενος (501) έχει δηλώσει, μεταξύ άλλων περιοχών, και τη Γαύδο. Έτσι, μένει έξω ο πρώτος και διορίζεται ο δεύτερος.
Αν όμως ο πρώτος είχε δηλώσει και τη Γαύδο, έστω και ως τελευταία επιλογή, διορίζεται αυτός, έστω και αν ο επόμενος τη δήλωσε πρώτη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:21:17 »

Αποσυνδεδεμένος xalakis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Αυγούστου 08, 2009, 06:32:52 pm »
οποτε τι κι αν τα δηλωσεις με καποια σειρα, βαλε κατευθειαν "χ" στο κουτακι "ναι σε ολα" και καθαρισες, αν απλως θες να μπεις και δε σε νοιαζει το που. αυτο καταλαβαινω οτι μου λες.

προσωπικα παιδια σκυλια δεν εχω, οποτε και κυπρο παω. μια κυρια ομως μπροστα μου στις αιτησεις εβαλε 17 απτις 30 περιοχες προτιμησης, χωρις τικ στο κουτακι. ε δε με πειθεις, σε περιπτωση που εχουμε τα ιδια μορια, ε δε θα παρουν εμενα; αυτο λεω.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Αυγούστου 08, 2009, 06:35:51 pm »
μια κυρια ομως μπροστα μου στις αιτησεις εβαλε 17 απτις 30 περιοχες προτιμησης, χωρις τικ στο κουτακι. ε δε με πειθεις, σε περιπτωση που εχουμε τα ιδια μορια, ε δε θα παρουν εμενα; αυτο λεω.

Έτσι όπως το λες τώρα, είναι σωστό (είναι η περίπτωση του παραδείγματός μου). Άλλο όμως έλεγες πριν.

Αποσυνδεδεμένος yotar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Αυγούστου 08, 2009, 07:13:41 pm »
Ειμαι μεσα στους πρωτους 160 διοριστεους του ΑΣΕΠ στον κλαδο ΠΕ02.
Μάλλον θα δηλώσω ως πρώτη προτίμηση το δυσπροσιτο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:21:17 »

Αποσυνδεδεμένος vorios

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Αυγούστου 08, 2009, 07:27:03 pm »
οποτε τι κι αν τα δηλωσεις με καποια σειρα, βαλε κατευθειαν "χ" στο κουτακι "ναι σε ολα" και καθαρισες, αν απλως θες να μπεις και δε σε νοιαζει το που. αυτο καταλαβαινω οτι μου λες.
προσωπικα παιδια σκυλια δεν εχω, οποτε και κυπρο παω. μια κυρια ομως μπροστα μου στις αιτησεις εβαλε 17 απτις 30 περιοχες προτιμησης, χωρις τικ στο κουτακι. ε δε με πειθεις, σε περιπτωση που εχουμε τα ιδια μορια, ε δε θα παρουν εμενα; αυτο λεω.

η κυρία υπάρχει πιθανότητα να μη διοριστεί, εξαρτάται από τα κενά και τη ζήτηση, ωστόσο δεν υπάρχειπερίπτωση να διοριστεί κάποιος άλλος πιο κάτω στην κατάταξη σε μία από τις 17 περιοχές που δήλωσε.

Αποσυνδεδεμένος havito

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ Ο3 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Αυγούστου 08, 2009, 07:39:18 pm »
έχω την 6η θέση από ασεπ (ΠΕ03)και είμαι από θεσσαλονίκη , αν βάλω όλες τις περιοχές της βΕλλάδος (12) λέτε να μη με πάρουν φέτος;
να δηλώσω και κανένα νησί;
ερώτηση:υπάρχει η περίπτωση απόσπασης τον πρώτο χρόνο γιατί είμαι τρίτεκνος και αν ναι πότε γίνονται οι αιτήσεις;
ευχάριστώ εκ των προτέρων
όμορφες ελλιές από το Μπαγκλαντές

Αποσυνδεδεμένος BELLISSIMA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Αυγούστου 08, 2009, 07:45:14 pm »
Αυτο ειναι σιγουρο vorios?Ξεκινουν να κατανεμουν τις θεσεις στηριζομενοι στους υποψηφιους ή στις περιοχες? Τι θελω να πω. Π.χ υπαρχουν 10 κενα στην Αττικη- ποιοι τα εχουν δηλωσει α προτιμηση αυτοι πηγαινουν? Ή Π.χ ο Αναστασιου που ειναι 1ος παει στην 1η του επιλογη, ο Γεωργιου 2ος στην 1η του επιλογη κ.ο.κ? παρακαλω τα φωτα σας

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #105 στις: Αυγούστου 08, 2009, 07:55:08 pm »
νομιζω πως το συστημα ξεκινα με την σειρα των υποψηφιων και τσεκαρει τις επιλογες του καθενος. πχ ο πρωτος που διοριζεται θα πιασει την πρωτη του επιλογη κτλ...
θα ηθελα να ρωτησω εστω οτι εγω δηλωνω μια περιοχη πχ γ εβρου που εχει και καποια δυσπροσιτα, εχει καποιο νοημα να δηλωσω μετα απο την περιοχη και ονομαστικα τα δυσπροσιτα? αν υπαρχει κενο δεν θα παρω τη θεση ουτως η αλλως εφοσον εχω δηλωσει την περιοχη? αν καποιος δηλωσει ονομαστικα το δυσπροσιτο ενω ειναι πιο κατω απο μενα σε σειρα προηγειται απο μενα που δηλωσα μονο την περιοχη?

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Αυγούστου 08, 2009, 08:02:27 pm »

αχ βρε yotar μην αγχώνεσαι...πήγα είδα το σχολείο γιατί είναι πιο κοντά στον τόπο μου. Συμπαθητικό είναι αλλά με τρομάζει η υποχρεωτική διετία και έτσ...ι λέω θα το βάλω και ξελέω σε λίγα λεπτά.δε νομίζω τελικά να "απειληθείς" από εμένα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2009, 08:04:14 pm από max »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Αυγούστου 08, 2009, 08:06:39 pm »
Μην ανησυχείς. Τα δύο χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα. Ούτε που θα το καταλάβεις.

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Αυγούστου 08, 2009, 08:11:42 pm »
Μην ανησυχείς. Τα δύο χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα. Ούτε που θα το καταλάβεις.

???

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Αυγούστου 08, 2009, 08:12:53 pm »
Κι εγώ ξαναλέω ....Πώς θα γίνει ρε παιδιά και σε ένα χρόνο θα πάρετε όλοι μα όλοι μετάθεση στο σπίτι σας??? :o

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Αυγούστου 08, 2009, 08:21:24 pm »
νομιζω πως το συστημα ξεκινα με την σειρα των υποψηφιων και τσεκαρει τις επιλογες του καθενος. πχ ο πρωτος που διοριζεται θα πιασει την πρωτη του επιλογη κτλ...
θα ηθελα να ρωτησω εστω οτι εγω δηλωνω μια περιοχη πχ γ εβρου που εχει και καποια δυσπροσιτα, εχει καποιο νοημα να δηλωσω μετα απο την περιοχη και ονομαστικα τα δυσπροσιτα? αν υπαρχει κενο δεν θα παρω τη θεση ουτως η αλλως εφοσον εχω δηλωσει την περιοχη? αν καποιος δηλωσει ονομαστικα το δυσπροσιτο ενω ειναι πιο κατω απο μενα σε σειρα προηγειται απο μενα που δηλωσα μονο την περιοχη?

swtia, στο άλλο τόπικ εξήγησα τι συμβαίνει όταν δίνεται και η περιοχή (Γ΄Έβρου) και ονομαστικά κάποια δυσπρόσιτα που ανήκουν στην περιοχή αυτή (π.χ. Γ/σιο Δικαίων). Άλλου είδους κενά αντιστοιχούν στη μια περίπτωση και άλλα στην άλλη. Στα ονομαστικά δυσπρόσιτα αντιστοιχούν τα οργανικά κενά, ενώ στην περιοχή τα λειτουργικά. Άρα δεν υπάρχει θέμα ποιος προηγείται, αφού πρόκειται για διαφορετικά κενά.
Παράδειγμα: η Γ΄Έβρου έχει συνολικά 10 κενά. Από αυτά τα 8 είναι λειτουργικά σε όλα τα σχολεία (δυσπρόσιτα και μη) και τα δύο οργανικά σε δυσπρόσιτα. Τα δύο τελευταία έχουν δοθεί ονομαστικά. Οπότε, αν τα 8 λειτουργικά κενά τα έχουν πάρει άλλοι που έχουν καλύτερη σειρά από σένα και εσύ δεν έχεις δηλώσει το δυσπρόσιτο, δεν πας στην περιοχή αυτή. Θα πάει κάποιος που έχει δηλώσει το δυσπρόσιτο.
Αν, λοιπόν, σε ενδιαφέρει πολύ η περιοχή αυτή και δε σε πειράζει η διετία, καλό είναι να δηλώσεις και την περιοχή και το δυσπρόσιτο.

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #111 στις: Αυγούστου 08, 2009, 08:24:50 pm »
τωρα το καταλαβα καλυτερα... σ ευχαριστω παρα πολυ ιωαννα μου..κατατοπιστικη οπωςπαντα!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182728
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)