*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ06 διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 99249 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ritouli

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ06 εγκυκλιος διορισμου
« Απάντηση #308 στις: Αυγούστου 21, 2009, 12:13:52 pm »
Καλε οχι Αιγαιο, τι λες τωρα? Εγω εχω τεραστιο θεμα και με τα 5 μποφορ.. Που να παω? Λεω προς Χαλκιδικη μερια μιας και ειναι πιο κοντα στον δοξασμενο Θεσσαλικο καμπο  :) :) ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:32:21 »

Αποσυνδεδεμένος GTI

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Αυγούστου 21, 2009, 12:20:43 pm »
Καλημερα σε ολους.Αν δε βγουν και σημερα ,που ειναι ηδη πολυ αργα, θα χασω πασα ιδεα.
Καλημέρα GTI. Καλημέρα σε όλους....
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλες είστε τόσο απαιτητικές από ένα Ελληνικό Υπουργείο... Υπομονή... Κάποια στιγμή μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία θα βγούνε. Τώρα για τα ΠΕΚ??? Και του χρόνου θα έχει ΠΕΚ!!!  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Ειμαστε απαιτητικες γιατι μονο στον κλαδο μας γινονται αυτα.Και στην τελικη εγω ηθελα να τα κανω φετος για να ξεμπερδευω.Του χρονου θα'χω και το μωρακι μου και δε θελω να το ταλαιπωρω στα νησια ή στα βουνα

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Αυγούστου 21, 2009, 12:35:51 pm »
GTI του ειπα του κυριου οτι εχω ενα μωρακι και δεν μπορω να το τρεχω ξαφνικα απο δω κι απο κει, και μου ειπε οτι (περα απ'το οτι το καταλαβαινει) το μωρο δεν ενδιαφερει την υπηρεσια καθολου...

Αποσυνδεδεμένος GTI

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Αυγούστου 21, 2009, 12:43:24 pm »
Ναι αλλα δεν μπορουν να μας αναγκαζουν να τα κανουμε του χρονου.Του χρονου μπορει  να μην μπορω για χ λογους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:32:21 »

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Αυγούστου 21, 2009, 12:53:58 pm »
Συμφωνω, αλλα δε νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε κατι τωρα. Κ εμενα του χρονου θα ειναι πιο δυσκολα, αλλα αναγκαστικα θα παω.

Αποσυνδεδεμένος gadget

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Αυγούστου 21, 2009, 01:07:46 pm »
Τελικά μάθαμε για ποιο λόγο η σημερινή καθυστέρηση, μιας που χθες έφταιγε το σύστημα? :( :(

Αποσυνδεδεμένος kotzak

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Αυγούστου 21, 2009, 01:13:35 pm »
Καλημερα σε ολους.Αν δε βγουν και σημερα ,που ειναι ηδη πολυ αργα, θα χασω πασα ιδεα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλες είστε τόσο απαιτητικές από ένα Ελληνικό Υπουργείο... Υπομονή... Κάποια στιγμή μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία θα βγούνε. Τώρα για τα ΠΕΚ??? Και του χρόνου θα έχει ΠΕΚ!!!  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Ειμαστε απαιτητικες γιατι μονο στον κλαδο μας γινονται αυτα.Και στην τελικη εγω ηθελα να τα κανω φετος για να ξεμπερδευω.Του χρονου θα'χω και το μωρακι μου και δε θελω να το ταλαιπωρω στα νησια ή στα βουνα

Καλά ρε GTI... Δεν είπαμε και τίποτα... Αμέσως θυμώνεις... Τι πράμα είσαι εσύ??? Που και να γνώριζες και να είχες το θάρρος να μου μιλήσεις... Ήθελα να ξερα, το μωράκι σου το άλλο που θα άφηνες φέτος. Πρωί βράδυ ποιός θα το βγαζε έξω? :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Αυγούστου 21, 2009, 01:16:19 pm »
αφήστε τους τσακωμούς και τα σχόλια τώρα........λογικό είναι να έχουμε σπασμένα νεύρα.....ας επιστρέψουμε στο θέμα που είναι πότε θα βγουν οι διορισμοι.....γιτι διαφορετικα δεν μπορουμε να ρυθμίσουμε τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος GTI

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Αυγούστου 21, 2009, 01:20:32 pm »

Καλά ρε GTI... Δεν είπαμε και τίποτα... Αμέσως θυμώνεις... Τι πράμα είσαι εσύ??? Που και να γνώριζες και να είχες το θάρρος να μου μιλήσεις... Ήθελα να ξερα, το μωράκι σου το άλλο που θα άφηνες φέτος. Πρωί βράδυ ποιός θα το βγαζε έξω? :P :P :P :P :P
Εσυ θα τον εβγαζες.Ξερεις...Μαζι με τον γιο σου που ειναι και φιλαρακια. ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Αυγούστου 21, 2009, 01:22:51 pm »
χαλαρωσατε γιατι ακριβως κοριτσια; εξηγηστε μου γιατι δεν καταλαβαινω ???Το οτι τα πεκ μπορουσαμε να τα παρακολουθησουμε και του χρονου το ξεραμε ετσι κι αλλιως. Πρεπει βεβαια να τα εχεις κανει στη διετια για να μονιμοποιηθεις. Μας εξασφαλισε κανεις οτι θα εχουμε 2 χρονια ακομα περιθωριο ειδικα εμεις; οχι. Αρα τι αλλαξε δηλ; Αν για καποιο λογο δε μπορουμε του χρονου εμεις θαχουμε προβλημα ...
Ιωαννα ευχαριστουμε για την κατανοηση.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Αυγούστου 21, 2009, 01:32:03 pm »
Να πω την αληθεια, δεν το περιμενω ουτε Δευτερα...
Αντι να σκαμε, πιο καλα να πουμε οτι τα αφηνουμε για του χρονου, και του χρονου παλι βλεποντας και κανοντας.
Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω, γιατι οσο και να εκνευριζομαι δεν εχει νοημα.
Ας διοριστω καπου, και τα ΠΕΚ θα τα βολεψω. Αναγκαστικα.
Ενταξει, δεν ειναι και το καλυτερο, φετος ηθελα να τα κανω, αλλα προσωπικα η ενημερωση που ειχα ηταν "ειστε καλυμμενοι γιατι νομιμα δε θα τα κανετε φετος". Αρα νομιμα δε θα εχουμε αλλα 2 χρονια περιθωριο;
Φυσικα, ποτε δεν ξερεις τι γινεται, γι'αυτο ας ελπισουμε για το καλυτερο.
Στο φορουμ καπου ειδα κι ελεγαν οτι γινεται και σε πανω απο 2 χρονια. Δεν πιστευω οτι θα εχουμε ομως προβλημα οταν του χρονου τους εξηγησουμε την κατασταση.

Τωρα για το συστημα, νομιζω κατι για ιο της νεας γριπης ειπαν, και μαλιστα βρισκεται στην εντατικη, ειναι το πιο σοβαρο απο ολα τα κρουσματα! Μιλαμε οτι οδευει προς την καταρρευση του!!

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Αυγούστου 21, 2009, 01:46:22 pm »
τι τηλ παιρνετε; γιατι εγω καλω το 3443117 και το 3442000 και δεν απαντουν. εχετε κανενα αλλο;

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Αυγούστου 21, 2009, 01:54:03 pm »
μου εδωσαν και το 3443084 αλλα κατειλημενο.Τι εκπληξη!

Αποσυνδεδεμένος emilia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Αυγούστου 21, 2009, 01:59:18 pm »
Παιδια,παιρνω σε ολα αυτα τηλεφωνο εδω και 45 λεπτα και τιποτα!Ελεος....Στο τηλεφωνικο κεντρο μαλιστα ηταν ενας βαριεστημενος που κοιμοταν ορθιος....Ημαρτον....
Το κλεισανε το μαγαζι παιδιαααα....καλο σκ σε ολους και σε ολες!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)