0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GTI στις Αυγούστου 21, 2009, 08:27:30 amΚαλημερα σε ολους.Αν δε βγουν και σημερα ,που ειναι ηδη πολυ αργα, θα χασω πασα ιδεα.Καλημέρα GTI. Καλημέρα σε όλους....Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλες είστε τόσο απαιτητικές από ένα Ελληνικό Υπουργείο... Υπομονή... Κάποια στιγμή μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία θα βγούνε. Τώρα για τα ΠΕΚ??? Και του χρόνου θα έχει ΠΕΚ!!!
Καλημερα σε ολους.Αν δε βγουν και σημερα ,που ειναι ηδη πολυ αργα, θα χασω πασα ιδεα.
Παράθεση από: kotzak στις Αυγούστου 21, 2009, 11:51:18 amΠαράθεση από: GTI στις Αυγούστου 21, 2009, 08:27:30 amΚαλημερα σε ολους.Αν δε βγουν και σημερα ,που ειναι ηδη πολυ αργα, θα χασω πασα ιδεα.Καλημέρα GTI. Καλημέρα σε όλους....Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλες είστε τόσο απαιτητικές από ένα Ελληνικό Υπουργείο... Υπομονή... Κάποια στιγμή μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία θα βγούνε. Τώρα για τα ΠΕΚ??? Και του χρόνου θα έχει ΠΕΚ!!! Ειμαστε απαιτητικες γιατι μονο στον κλαδο μας γινονται αυτα.Και στην τελικη εγω ηθελα να τα κανω φετος για να ξεμπερδευω.Του χρονου θα'χω και το μωρακι μου και δε θελω να το ταλαιπωρω στα νησια ή στα βουνα
Παράθεση από: GTI στις Αυγούστου 21, 2009, 12:20:43 pmΠαράθεση από: kotzak στις Αυγούστου 21, 2009, 11:51:18 amΠαράθεση από: GTI στις Αυγούστου 21, 2009, 08:27:30 amΚαλημερα σε ολους.Αν δε βγουν και σημερα ,που ειναι ηδη πολυ αργα, θα χασω πασα ιδεα.Καλημέρα GTI. Καλημέρα σε όλους....Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλες είστε τόσο απαιτητικές από ένα Ελληνικό Υπουργείο... Υπομονή... Κάποια στιγμή μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία θα βγούνε. Τώρα για τα ΠΕΚ??? Και του χρόνου θα έχει ΠΕΚ!!! Ειμαστε απαιτητικες γιατι μονο στον κλαδο μας γινονται αυτα.Και στην τελικη εγω ηθελα να τα κανω φετος για να ξεμπερδευω.Του χρονου θα'χω και το μωρακι μου και δε θελω να το ταλαιπωρω στα νησια ή στα βουναΚαλά ρε GTI... Δεν είπαμε και τίποτα... Αμέσως θυμώνεις... Τι πράμα είσαι εσύ??? Που και να γνώριζες και να είχες το θάρρος να μου μιλήσεις... Ήθελα να ξερα, το μωράκι σου το άλλο που θα άφηνες φέτος. Πρωί βράδυ ποιός θα το βγαζε έξω?