*

Αποστολέας Θέμα: Οι βάσεις εισαγωγής  (Αναγνώστηκε 58630 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

eleftheria

• Επισκέπτης
Απ: Οι βάσεις εισαγωγής
« Απάντηση #224 στις: Ιουνίου 16, 2007, 11:16:41 pm »
Και rica ετοιμάσου να ξηλωθείς στα κεράσματα. Έτσι όπως τα λες, είσαι σίγουρα στους διοριστέους!

ΕΓΩ ;;;;;;;;  :o Από πού κι ως πού;;;;;;;;;;;  :o olgalia, εδώ εγώ αρχίζω να δουλεύω μέσα στο μυαλό μου σοβαρά την αποτυχία με όλα αυτά που διάβασα πιο πάνω!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:29:55 »

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #225 στις: Ιουνίου 16, 2007, 11:17:59 pm »
Και rica ετοιμάσου να ξηλωθείς στα κεράσματα. Έτσι όπως τα λες, είσαι σίγουρα στους διοριστέους!

ΕΓΩ ;;;;;;;;  :o Από πού κι ως πού;;;;;;;;;;;  :o olgalia, εδώ εγώ αρχίζω να δουλεύω μέσα στο μυαλό μου σοβαρά την αποτυχία με όλα αυτά που διάβασα πιο πάνω!

Μήπως εννοούσες τη VICA ???

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Ιουνίου 16, 2007, 11:30:45 pm »
rica, καλή ξεκούραση από το ταξίδι! Εσένα εννοούσε, με βάση τις εκτιμήσεις σου για το Μ.Ο. των γραπτών σου...Εγώ δεν έχω κάνει  καμιά εκτίμηση για μένα...Για ένα πιθανό 80 στην ιστορία έχω μιλήσει μόνο...
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #227 στις: Ιουνίου 16, 2007, 11:37:21 pm »
Ευχαριστώ VICA, αν και με όσα ακούω για τον καύσωνα μάλλον ξινό θα μου βγει...

Από πού κι ως πού ένα πιθανό 75 σε βάζει "σίγουρα στους διοριστέους";;; Κατά τον ίδιο τρόπο, αφού εκεί υπολογίζουμε οι περισσότεροι, τότε όλοι "σίγουρα διοριστέοι" θα ήμασταν. olgalia, ευχαρίστως να παίξει και MOET για κέρασμα αλλά δεν με κόβω...  :'(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:29:55 »

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #228 στις: Ιουνίου 16, 2007, 11:41:04 pm »
Παιδιά κακά τα ψέματα. Αφού δεν ξέρουμε τη διδακτική οποιοσδήποτε υπολογισμός μπορεί να είναι από επισφαλής έως και άκυρος. Εγώ απλά υποθέτω (ή ελπίζω;) να έχω πέσει μέχρι 5 μονάδες από τη περσινή μου διδακτική. Με τίποτα όμως δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν έχω πέσει και 25 μονάδες!

Αποσυνδεδεμένος persef33

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Επιτέλους διορίστηκα!-ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Ιουνίου 17, 2007, 03:20:16 am »
Συμφωνώ δυστυχώς απόλυτα με GCB .Οι βάσεις πιστεύω οτι θα ανεβούν πολύ,ισως κοντα στο 80.Ολοι οι γνωστοί μου που έδωσαν ελπίζουν και μάλιστα όλοι πλησιάζουν το 80 υπολογίζοντας διδακτικές και Αρχαία συντηριτικά, κοντα στο 65.Τα Παιδαγωγικά έκαναν τη ζημιά αλλά και τα Νέα ήταν αναμενώμενα και εδιναν υψηλούς βαθμούς.Στα Αρχαία ο Θουκιδίδης(το άγνωστο)δεν αφήνει τους βαθμούς να εκτιναχθούν.Για την Ιστορία τι να πώ!Παντως παρόλη τη μουρμούρα οι περισσότεροι από την παρέα μου έγραψαν κοντά στο 75.Εμένα πάντως θα με κάψει η διδακτική και έτσι δεν ελπίζω.

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Ιουνίου 17, 2007, 12:25:07 pm »
  Καλημέρα! Μια απορία: όλοι αυτοί οι γνωστοί σας( αν αθροίσουμε τους γνωστούς όσων μίλησαν εδώ, η βάση παέι χαλαρά στο 80), τι έχουν γράψει σε γνωστικό  νέων και σε παιδαγωγικά; Κάνω έναν πρόχειρο υπολογισμό και-με τα 65αρια που δηλώθηκαν παραπάνω- το "κοντά στο 80" δε βγαίνει παρά μόνο με 100αρια στα παιδαγωγικά και 90-100% στα νέα...Μπράβο τα θηρία...
  Λοιπόν, επειδή εγώ δεν έχω "γνωστούς" και αποδέχομαι ως πιθανές τις παραπάνω εκτιμήσεις( γιατί όχι; οι φιλόλογοι δεν παίζονται), καταθέτω ότι πιθανώς έχω 77,5 Μ.Ο. σε αρχαία, ιστορία και 92-96 παιδαγωγικά, δεν τολμώ να προ-εκτιμήσω αρχαία και διδακτική(είναι οι σκοτεινοί άγνωστοι) και βλέπω τον εαυτό μου στους επιτυχόντες again & again με τη βάση "κοντά στο 80"... Α ρε 2009 σου'ρχομαι(χτυπάω και ξύλο)...
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #231 στις: Ιουνίου 17, 2007, 01:46:39 pm »
VICA είσαι αδικαιολόγητα απαισιόδοξη. Εγώ με τέτοιους βαθμούς τώρα ήδη θα πανηγύριζα. Σοβαρά στο λέω. Άντε ξεκίνα να παραγγέλνεις κιβώτια σαμπάνιες, δεν κάνω πλάκα. Θες να πάμε και στοίχημα;;;

Αποσυνδεδεμένος persef33

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Ιουνίου 17, 2007, 02:07:22 pm »
Εγω προσωπικά για να μη μιλάμε αόριστα έγραψα 95 Παιδαγωγικά και Νέα και 75+Ιστορία.Ομως δεν ελπίζω για πάνω από 60-65 Αρχαία και πολύ λιγότερο Διδακτική Ιστορίας που φοβάμαι και για κάτω από τη βάση.Ειναι πόλύ δύσκολό να γράψεις σε όλα καλά.Δεν φτάνει ο χρόνος.Ημουν επιτυχουσα 2000 και 2002,το 2005 δεν έδωσα.Ομως όταν βγήκα αυτή τη φορα από το εξεταστικό κέντρο όλοι ήταν ευχαριστημένοι σε αντίθεση με παλιότερα.Ηταν άθλος και αυτό που μπόρεσα να κάνω με δυο μωρα και μάλιστα θύλαζα μέχρι τις εξετάσεις.Σας εύχομαι κάθε επιτυχία.Η ελπίδα πεθαίνει τελευταια.Εγώ ελπίζω σε μια καλή σειρά για αναπληρώτρια.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Ιουνίου 17, 2007, 02:26:30 pm »
Ας καταθέσω κι εγώ τα 'προσωπικά" μου δεδομένα για να έχουμε μια εκτίμηση καλύτερη και ίσως να επιβεβαιώσω αυτό που πια είναι ηλίου φαεινότερον από τις βαθμολογίες που παρατίθενται εδώ.. (ό,τι δηλαδή οι βαθμολογίες θα ανεβούν πολύ)Νέα: 91,5, ιστορία: 68, παιδαγωγικά: 92,5, έγραψα πολύ καλά στα αρχαία (έχω μόνο 2 λάθος απαντήσεις στα πολλαπλής επιλογής. Και το άγνωστο πιστεύω ότι το μετέφρασα πολύ καλά, χωρίς να έχω εντοπίσει κανένα σοβαρο λάθος. Δυστυχώς, ήμουν υπερ το δέον αναλυτική στις ερωτήσεις ανάπτυξης, χωρίς αυτό ουσιαστικά όμως να με απογοητεύει, φού αυτό έκανα πάντα χωρίς να έχω ουσιαστικές απώλειες. Τώρα αν άλλαξαν τα δεδομένα σε λίγα και καλά.. τι να πώ; έπαιξα κι έχασα.). Ήμουν κι εγώ επιτυχουσα σε προηγούμενους διαγωνισμούς (στο 2002 διδακτική: 88, χωρίς κανένα είδος σχεδίου (Καβάφης), στο 2005: 78,5 με ιστορία: όπου παρέθετα μονο γνώσεις και τιποτε περί στρατηγικής ή μεθοδολογίας). Τώρα με αυτά "περί χάρτου", με την αοριστία των ερωτήσεων και με τη σφαγή που έχει γίνει στις άλλες ειδικότητες στη διδακτική όχι απλά φοβάμαι, τρέμω μην είμαι και κάτω από τη βάση αφού αυτή τη φορά ακολούθησα μια "φόρμα"... 

Αποσυνδεδεμένος persef33

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Ιουνίου 17, 2007, 02:48:05 pm »
Συγχαριτήρια Παριελ, και οι μητέρες έχουν δικαίωμα στο όνειρο του διορισμού.Οταν πήγα το καλοκαίρι να ρωτήσω σε ένα φροντιστήριο με λυπόντουσαν,που πας καημένη με 2 μωρά.Μαλιστα με ειρωνεύτηκαν.Γιατί δεν κάνεις και ένα τρίτο να πάς αναπληρώτρια? Τα παιδια τα κάνουμε γιατι τα θέλουμε κι όχι ως μέσο διορισμού.

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Ιουνίου 17, 2007, 03:51:49 pm »
Δε θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά με αυτή την παράθεση των βαθμών του καθενός επιβεβαιώνεται αυτό που είχα υποστηρίξει πριν μερικές εβδομάδες, ότι δηλαδή τα θέματα ήταν εύκολα και ότι εξ αιτίας αυτού θα εκτιναχθούν οι βάσεις προς τα πάνω. Και παρότι όσοι συμμετέχουμε σε αυτό το forum είμαστε ένα πολύ μικρό ποσοστό από τους συνολικούς υποψηφίους, νομίζω ότι είμαστε αντιπροσωπευτικό δείγμα για τις βαθμολογίες των επιτυχόντων. Ή μάλλον θα βγάλω λίγο απ' έξω τον εαυτό μου καθώς μπροστά στις ιλιγγιώδεις επιδόσεις που βλέπω να παρατίθενται οι δικές μου είναι πολύ λίγες.....Λέω μόνο ότι στην ιστορία έγραψα 52 και αυτό θα με κάψει τελικά......Και παρότι ήταν η δεύτερη φορά που έδωσα, δεν ξέρω αν θα πάρω ξανά στα σοβαρά αυτό το διαγωνισμό. Όχι τόσο επειδή κουράζομαι πια να διαβάζω, όσο επειδή αυτός ο εξευτελιστικός συμβιβασμός που λέγεται διαγ(κ)ωνισμός ΑΣΕΠ προσβάλλει την αξιοπρέπειά μου ως πολίτη, φιλολόγου και ανθρώπου.....οπότε το 2009 θα έχω μάλλον....τουριστική συμπεριφορά στο εξεταστικό κέντρο....... ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος GCB

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Ιουνίου 17, 2007, 04:06:56 pm »
Vica έχεις δίκαιο, μίλησα πολύ αόριστα. Οι βαθμοί που υπολογίζω είναι: αρχαία 82, νέα 80, ιστορία 78.Αυτά μας κάνουν ένα μ.ο. 80 στο γνωστικό. Παιδαγωγικά 85, διδακτική 68 μ.ο=74,8. Άρα έγραψα περίπου 77,4+2,1 η προσαύξηση από το πτυχίο = 79,5.Μακάρι να πέσω έξω στις προβλέψεις μου, όμως θεωρώ ότι ένας βαθμός κοντά στο 80 σε γνωστικό,ήταν αρκετά εύκολος στόχος για αυτούς που προετοιμαζόταν αρκετό καιρό.( Στην ιστορία εκτός από 3-4 ερωτήσεις οι υπόλοιπες ήταν σε λογικά πλαίσια ).

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #237 στις: Ιουνίου 17, 2007, 04:18:47 pm »
Δε θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά με αυτή την παράθεση των βαθμών του καθενός επιβεβαιώνεται αυτό που είχα υποστηρίξει πριν μερικές εβδομάδες, ότι δηλαδή τα θέματα ήταν εύκολα και ότι εξ αιτίας αυτού θα εκτιναχθούν οι βάσεις προς τα πάνω. Και παρότι όσοι συμμετέχουμε σε αυτό το forum είμαστε ένα πολύ μικρό ποσοστό από τους συνολικούς υποψηφίους, νομίζω ότι είμαστε αντιπροσωπευτικό δείγμα για τις βαθμολογίες των επιτυχόντων.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)