0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ απόλυτα μ΄αυτά που έγραψε ο dr_who. Και θα συμπληρώσω για τον εαυτό μου ότι εγώ ήμουν εντελώς αντίθετη με την υποχρεωτική πρωινή ομαδική προσευχή, ακόμα κι όταν ήμουν στο γυμνάσιο και πίστευα. Δεν θέλω να τη βλέπω καν. Κάποιος που σκέφτεται σαν εμένα τι κάνει τότε; Εγώ δε θα΄χω αυτό το πρόβλημα στο σχολείο, επειδή είμαι νηπιαγωγός. Αλλά όταν κάποιος γονιός θα με ρωτήσει "Γιατί δε μαθαίνεις προσευχή στα παιδιά;", εγώ τότε τι θα πω;
Εγώ δε θα΄χω αυτό το πρόβλημα στο σχολείο, επειδή είμαι νηπιαγωγός. Αλλά όταν κάποιος γονιός θα με ρωτήσει "Γιατί δε μαθαίνεις προσευχή στα παιδιά;", εγώ τότε τι θα πω;
Παράθεση από: Demetroula στις Αυγούστου 08, 2009, 04:27:42 am Εγώ δε θα΄χω αυτό το πρόβλημα στο σχολείο, επειδή είμαι νηπιαγωγός. Αλλά όταν κάποιος γονιός θα με ρωτήσει "Γιατί δε μαθαίνεις προσευχή στα παιδιά;", εγώ τότε τι θα πω;Να πεις ότι αυτά είναι χαζομάρες και ότι η θρησκεία είναι δημιούργημα της αυταπάτης του ανθρώπου μέσα από τις αρνητικές συνθήκες ζωής. Επίσης να επικαλεστείς το άρθρο του Συντάγματος για την ανεξιθρησκεία και στην τελική.. τους αναφέρεις αυτό που γράφει η υπογραφή μου κάτω
Αυτό που λες προσβάλλει τους θρησκευόμενους ανθρώπους. Εγώ είμαι θρησκευόμενη και δεν με ενδιαφέρουν οι πεποιθήσεις των άλλων ούτε τις κρίνω. Μήπως είναι απόλυτη η διατύπωσή σου και θα έπρεπε να την ξανασκεφτείς;Φιλικά
για το Λυκειο ομως, σας εχω ως προταση το : http://www.youtube.com/watch?v=EQ54tDC-AYY
120 μερες ειχε να ανακινηθει το παρον τοπικ και σημερα εγω με ενα χαμογελο-φατσουλα σας δραστηριοποιησα....χαχαεγω δεν ειμαι "ιστορικο" μελος με τα 2450 μνμτα. Ειμαι ......"αρχαιολογικο" μελος !!! και κανω....ανασκαφες!!!λοιπον, στο θεμα μας. ΟΚ. για νηπιαγωγειο και δημοτικο ειπαμε οτι το ποιημα του Γιαννη Ριτσου ειναι πολυ καλο!!!για το Λυκειο ομως, σας εχω ως προταση το : http://www.youtube.com/watch?v=EQ54tDC-AYY
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 05:49:12 pmΠαράθεση από: Demetroula στις Αυγούστου 08, 2009, 04:27:42 am Εγώ δε θα΄χω αυτό το πρόβλημα στο σχολείο, επειδή είμαι νηπιαγωγός. Αλλά όταν κάποιος γονιός θα με ρωτήσει "Γιατί δε μαθαίνεις προσευχή στα παιδιά;", εγώ τότε τι θα πω;Να πεις ότι αυτά είναι χαζομάρες και ότι η θρησκεία είναι δημιούργημα της αυταπάτης του ανθρώπου μέσα από τις αρνητικές συνθήκες ζωής. Επίσης να επικαλεστείς το άρθρο του Συντάγματος για την ανεξιθρησκεία και στην τελική.. τους αναφέρεις αυτό που γράφει η υπογραφή μου κάτω Αυτό που λες προσβάλλει τους θρησκευόμενους ανθρώπους. Εγώ είμαι θρησκευόμενη και δεν με ενδιαφέρουν οι πεποιθήσεις των άλλων ούτε τις κρίνω. Μήπως είναι απόλυτη η διατύπωσή σου και θα έπρεπε να την ξανασκεφτείς;Φιλικά