0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kwstas_pe03 στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 11:06:25 pmΠαράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 10:02:59 pmΓιατί δε θα πάρουν από πίνακα όπως υποσχέθηκε η κυβέρνηση Όχι!! Δεν θα πάρουν από κανένα πίνακα. Μου το είπαν και από το υπουργείο, ότι κάθε διευθυντής θα βάλει τα δικά του κριτήρια πρόσληψης!τα δικα του παιδια οχι τα δικα του κριτηρια
Παράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 10:02:59 pmΓιατί δε θα πάρουν από πίνακα όπως υποσχέθηκε η κυβέρνηση Όχι!! Δεν θα πάρουν από κανένα πίνακα. Μου το είπαν και από το υπουργείο, ότι κάθε διευθυντής θα βάλει τα δικά του κριτήρια πρόσληψης!
Γιατί δε θα πάρουν από πίνακα όπως υποσχέθηκε η κυβέρνηση
επειδη δεν εχω βυσμα σκεφτομαι πως ναι θελω να γινονται αξιοκρατικα.ομως δεν ξερω πως θα σκεφτομουν αν ειχα καποιον να με προωθησει.μπορει να κοιταζα μονο το συμφερον μου.βεβαια επειδη ειμαι κοροιδο μεγαλο και ψυχοπονιαρα παναθεμα με ισως και να ημουν υπερ του κοινου οφελους.
ολα αυτα με τους πινακες τα 30μηνα το 40% κτλ δεν τα πολυξερ4ω καθως πριν λιγο καιρο αρχισα να ασχολουμε με αυτα.οτι διαβαζω εδω στο φορουμ περισσοτερο δεν το εχω ψαξει οποτε οπως καταλαβαινετε μαλλον δεν τα πολυεχω καταλαβει
Πάντως φέτος διορίστηκαν 300 φυσικοί και από αυτούς οι 76 ήταν από ΑΣΕΠ. Που είναι το 60%???
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ