0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σου φιλε Μίλτο!βαγγελης
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργια στο forum και θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα των προσλήψεων ΠΔΣ. Όταν έκανα την αίτηση στη Δευτεροβάθμια Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΠΕ0402) μου ζήτησαν να γράψω στην αίτηση το ΑΦΜ και την εντοπιότητα!!Τους ρώτησα τι εννοούσαν και που είπε η κυρία να γράψω το δήμο στον οποίο ψηφίζω!! Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο συνάδελφο; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τους ενδιαφέρει που ψηφίζουμε; Σημειώνω ότι στη Δευτεροβάθμια Δυτικής Θεσσαλονίκης δεν μου το ζήτησαν και όταν το ανέφερα, η εκπαιδευτικός γέλασε και μου είπε ότι για εντοπιότητα δε γράφει η αίτηση! Τώρα πια είμαι σίγουρη ότι μας δουλεύουν κανονικά!!
Στη δικη μου περιφερεια τα περισσοτερα σχολεια δεν δεχονται καν βιογραφικα γιατι οσοι προσλαμβανονται στην ΠΔΣ ερχονται κατευθειαν απο τον προισταμενο της δευτεροβαθμιας.Ετυχε σε φιλη μου να την καλεσει διευθυντης σχολειου με βαση βιογραφικο και ο προισταμενος να "κοψει" την προσληψη στελνοντας δικον του.Τοσο καλα...
Γιατί δε θα πάρουν από πίνακα όπως υποσχέθηκε η κυβέρνηση
Παράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 10:02:59 pmΓιατί δε θα πάρουν από πίνακα όπως υποσχέθηκε η κυβέρνηση Όχι!! Δεν θα πάρουν από κανένα πίνακα. Μου το είπαν και από το υπουργείο, ότι κάθε διευθυντής θα βάλει τα δικά του κριτήρια πρόσληψης!