0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πιστεύω ότι οι πτυχιούχοι γύρω στο 2000 όπως εγώ ευνοούμαστε οριάκα μόνο σε μακρινές περιφέρειες. στην αττική μάλλον όχι. παρόλα αυτά προτιμώ να δω έναν μεγαλύτερο να πάει στη πδσ παρά τους πιο μικρούς που πήγαν επειδή είχαν ''μπάρμπα τον διευθυντή''. τι να κάνουμε βρε παιδιά... είναι δικαιότερο. στη δική μου περιοχή ήταν όλοι μικρότεροι από μένα στη πδσ. με πιο κριτήριο τους πήραν.(κοίταζαν μήμως τον ασέπ ή το βιογραφικό; ΟΧΙ) εύγε στην υπουργό!!!
Παράθεση από: ατυχούλα στις Οκτωβρίου 13, 2009, 11:26:08 amπιστεύω ότι οι πτυχιούχοι γύρω στο 2000 όπως εγώ ευνοούμαστε οριάκα μόνο σε μακρινές περιφέρειες. στην αττική μάλλον όχι. παρόλα αυτά προτιμώ να δω έναν μεγαλύτερο να πάει στη πδσ παρά τους πιο μικρούς που πήγαν επειδή είχαν ''μπάρμπα τον διευθυντή''. τι να κάνουμε βρε παιδιά... είναι δικαιότερο. στη δική μου περιοχή ήταν όλοι μικρότεροι από μένα στη πδσ. με πιο κριτήριο τους πήραν.(κοίταζαν μήμως τον ασέπ ή το βιογραφικό; ΟΧΙ) εύγε στην υπουργό!!!Συμφωνώ απολυτα,αλλα πόσο σίγουροι ειμαστε βρε παιδιά οτι δε θα γίνονται και τώρα παρατυπίες αν δεν ανακοινώνονται οι προσλήψεις ηλεκτρονικά!Εγώ ας πουμε που βρίσκομαι στην Πελοποννησο και έχω κάνει αίτηση για πρόσθετη και στο Ν.Αιγαίο πώς θα ελεγξω αν όντως εχουν πάρει μεγαλύτερους απο μένα!Θα τρέχω σε όλα τα σχολεία των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων???
Παράθεση από: _Apostolia_ στις Οκτωβρίου 13, 2009, 01:08:20 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Οκτωβρίου 13, 2009, 11:26:08 amπιστεύω ότι οι πτυχιούχοι γύρω στο 2000 όπως εγώ ευνοούμαστε οριάκα μόνο σε μακρινές περιφέρειες. στην αττική μάλλον όχι. παρόλα αυτά προτιμώ να δω έναν μεγαλύτερο να πάει στη πδσ παρά τους πιο μικρούς που πήγαν επειδή είχαν ''μπάρμπα τον διευθυντή''. τι να κάνουμε βρε παιδιά... είναι δικαιότερο. στη δική μου περιοχή ήταν όλοι μικρότεροι από μένα στη πδσ. με πιο κριτήριο τους πήραν.(κοίταζαν μήμως τον ασέπ ή το βιογραφικό; ΟΧΙ) εύγε στην υπουργό!!!Συμφωνώ απολυτα,αλλα πόσο σίγουροι ειμαστε βρε παιδιά οτι δε θα γίνονται και τώρα παρατυπίες αν δεν ανακοινώνονται οι προσλήψεις ηλεκτρονικά!Εγώ ας πουμε που βρίσκομαι στην Πελοποννησο και έχω κάνει αίτηση για πρόσθετη και στο Ν.Αιγαίο πώς θα ελεγξω αν όντως εχουν πάρει μεγαλύτερους απο μένα!Θα τρέχω σε όλα τα σχολεία των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων??? Σε αυτό έχεις δίκιο. Δεν μπορούμε να τρέχουμε σε όλες τις ΔΔΕ, που υποβάλαμε αιτήσεις προκειμένου να ελέγχουμε, εάν εξακολουθούν ή όχι να γίνονται παρατυπίες. Φαντάζομαι ωστόσο ότι η κάθε ΔΔΕ μπορεί να ανεβάσει στην ηλεκτρονική της δ/νση τον δικό της πίνακα, κάτι το οποίο πρέπει απαραιτήτως να γίνει.
συνάδελφοι, μόλις ανακάλυψα ότι στους ωρομίσθιους έχω διαφορετική ημερομηνία κτήσης πτυχίου απο ό,τι στους αναπληρωτές. η σωστή ημερομηνία είναι αυτή των αναπληρωτών. έχετε καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω???
Παράθεση από: eri13 στις Οκτωβρίου 13, 2009, 01:18:56 pmσυνάδελφοι, μόλις ανακάλυψα ότι στους ωρομίσθιους έχω διαφορετική ημερομηνία κτήσης πτυχίου απο ό,τι στους αναπληρωτές. η σωστή ημερομηνία είναι αυτή των αναπληρωτών. έχετε καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω???πάρε τηλέφωνο στη βθμια που ανήκει ο πίνακας ωρομισθίων στον οποίο είσαι εγγεγραμμένος. αν άμως έχεις βάλει στη δήλωση ωρομισθίων πιο πολλές διευθύνσεις δε ξέρω. ίσως πρέπει πάλι να πάρεις τηλέφωνο σ΄ όλες αυτές τις διευθύνσεις. αν είναι πολλά χρόνια διαφορά προσπάθησέ το.
Έχω αποκτήσει μόρια χωρίς ΑΣΕΠ και χωρίς μέσον! Άφησα το βιογραφικό μου(το 2002) σε κάποια σχολεία και με πήραν τηλέφωνο. Απλά! Πέρυσι (γιατί είχαν 2 χρόνια να με καλέσουν) πήγα η ίδια στη διεύθυνση και απαίτησα ώρες. Μου έδωσαν. Έχω προϋπηρεσία σε φροντιστήρια, μεταπτυχιακό , ΠΔΣ αλλά όχι ΑΣΕΠ. Με ποιο δικαίωμα κάποιοι θεωρούν ότι δεν είμαι άξια να διδάξω; Έτισι κι αλλίως η ρύθμιση δε με ευνοεί αλλά έλεος πια! Ό,τι βολεύει τον καθένα μας καλό είναι έτσι;
Τώρα μόλις μπήκα και στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ ανατλικής αττικής και αναφέρεται ότι ο πίνακας θα αναρτηθεί σε εμφανές σημείο της ΔΔΕ, αλλά και στην ιστοσελίδα της.