0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο site της Αχαιας βγηκαν οι πινακες ΠΔΣ.
Παράθεση από: vnikolitsa στις Οκτωβρίου 13, 2009, 01:38:50 pmΣτο site της Αχαιας βγηκαν οι πινακες ΠΔΣ.Ποιο είναι το link;
Τόσο στην Α' ΑΘήνας όσο και στη
Παράθεση από: _Apostolia_ στις Οκτωβρίου 13, 2009, 01:08:20 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Οκτωβρίου 13, 2009, 11:26:08 amπιστεύω ότι οι πτυχιούχοι γύρω στο 2000 όπως εγώ ευνοούμαστε οριάκα μόνο σε μακρινές περιφέρειες. στην αττική μάλλον όχι. παρόλα αυτά προτιμώ να δω έναν μεγαλύτερο να πάει στη πδσ παρά τους πιο μικρούς που πήγαν επειδή είχαν ''μπάρμπα τον διευθυντή''. τι να κάνουμε βρε παιδιά... είναι δικαιότερο. στη δική μου περιοχή ήταν όλοι μικρότεροι από μένα στη πδσ. με πιο κριτήριο τους πήραν.(κοίταζαν μήμως τον ασέπ ή το βιογραφικό; ΟΧΙ) εύγε στην υπουργό!!!Συμφωνώ απολυτα,αλλα πόσο σίγουροι ειμαστε βρε παιδιά οτι δε θα γίνονται και τώρα παρατυπίες αν δεν ανακοινώνονται οι προσλήψεις ηλεκτρονικά!Εγώ ας πουμε που βρίσκομαι στην Πελοποννησο και έχω κάνει αίτηση για πρόσθετη και στο Ν.Αιγαίο πώς θα ελεγξω αν όντως εχουν πάρει μεγαλύτερους απο μένα!Θα τρέχω σε όλα τα σχολεία των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων??? Μα και πριν υπήρχε τρόπος να ελέγξεις τι γινόταν; Όταν δήλωνες διευθύνσεις δεν το γνώριζες; Συνάδελφοι ψυχραιμία! Οι περιισσότεροι παππούδες και γιαγιάδες ίσως είναι διορισμένοι! Σίγουρα τα κριτήρια δεν είναι και τα καλύτερα αλλά και ποια θα ήταν στην τελική; Πάντα θα υπάρχουν παράπονα. Περιμένετε να δούμε τι θα γίνει και μετά διαμαρτυρηθείτε. Πλάκα θα έχει να σας καλέσουν τους περισσότερους να δω τι θα λέτε τότε!!Σε αυτό έχεις δίκιο. Δεν μπορούμε να τρέχουμε σε όλες τις ΔΔΕ, που υποβάλαμε αιτήσεις προκειμένου να ελέγχουμε, εάν εξακολουθούν ή όχι να γίνονται παρατυπίες. Φαντάζομαι ωστόσο ότι η κάθε ΔΔΕ μπορεί να ανεβάσει στην ηλεκτρονική της δ/νση τον δικό της πίνακα, κάτι το οποίο πρέπει απαραιτήτως να γίνει.
Παράθεση από: ατυχούλα στις Οκτωβρίου 13, 2009, 11:26:08 amπιστεύω ότι οι πτυχιούχοι γύρω στο 2000 όπως εγώ ευνοούμαστε οριάκα μόνο σε μακρινές περιφέρειες. στην αττική μάλλον όχι. παρόλα αυτά προτιμώ να δω έναν μεγαλύτερο να πάει στη πδσ παρά τους πιο μικρούς που πήγαν επειδή είχαν ''μπάρμπα τον διευθυντή''. τι να κάνουμε βρε παιδιά... είναι δικαιότερο. στη δική μου περιοχή ήταν όλοι μικρότεροι από μένα στη πδσ. με πιο κριτήριο τους πήραν.(κοίταζαν μήμως τον ασέπ ή το βιογραφικό; ΟΧΙ) εύγε στην υπουργό!!!Συμφωνώ απολυτα,αλλα πόσο σίγουροι ειμαστε βρε παιδιά οτι δε θα γίνονται και τώρα παρατυπίες αν δεν ανακοινώνονται οι προσλήψεις ηλεκτρονικά!Εγώ ας πουμε που βρίσκομαι στην Πελοποννησο και έχω κάνει αίτηση για πρόσθετη και στο Ν.Αιγαίο πώς θα ελεγξω αν όντως εχουν πάρει μεγαλύτερους απο μένα!Θα τρέχω σε όλα τα σχολεία των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων???
πιστεύω ότι οι πτυχιούχοι γύρω στο 2000 όπως εγώ ευνοούμαστε οριάκα μόνο σε μακρινές περιφέρειες. στην αττική μάλλον όχι. παρόλα αυτά προτιμώ να δω έναν μεγαλύτερο να πάει στη πδσ παρά τους πιο μικρούς που πήγαν επειδή είχαν ''μπάρμπα τον διευθυντή''. τι να κάνουμε βρε παιδιά... είναι δικαιότερο. στη δική μου περιοχή ήταν όλοι μικρότεροι από μένα στη πδσ. με πιο κριτήριο τους πήραν.(κοίταζαν μήμως τον ασέπ ή το βιογραφικό; ΟΧΙ) εύγε στην υπουργό!!!
Έχουμε και λέμε αγαπητοί συνάδελφοι. ΠΔΣ ΑΧΑΪΑΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ)ΕΤΟΣ ΠΛΗΘΟΣ ΕΤΟΣ ΠΛΗΘΟΣ ΕΤΟΣ ΠΛΗΘΟΣ ΕΤΟΣ ΠΛΗΘΟΣ‘84 0 ‘91 6 ‘98 20 ‘05 56‘85 0 ‘92 12 ‘99 17 ‘06 63‘86 0 ‘93 13 ‘00 19 ‘07 47΄87 0 ‘94 10 ‘01 17 ‘08 63΄88 0 ‘95 21 ‘02 45 ‘09 28΄89 1 ‘96 20 ‘03 45 ΄90 4 ‘97 17 ‘04 50 ΠΔΣ ΑΧΑΪΑΣ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ)ΕΤΟΣ ΠΛΗΘΟΣ ΕΤΟΣ ΠΛΗΘΟΣ ΕΤΟΣ ΠΛΗΘΟΣ ΕΤΟΣ ΠΛΗΘΟΣ‘84 2 ‘91 2 ‘98 4 ‘05 21‘85 1 ‘92 1 ‘99 6 ‘06 18‘86 1 ‘93 1 ‘00 5 ‘07 19΄87 2 ‘94 3 ‘01 9 ‘08 22΄88 0 ‘95 1 ‘02 9 ‘09 13΄89 3 ‘96 4 ‘03 11 ΄90 1 ‘97 4 ‘04 16 Στατιστικά συμπεραίνω τα εξής:1) Οι παλαιοί (πριν το 2002) δεν είναι πάρα πολλοί (μην συγκρίνετε σκέτους αριθμούς αλλά κοιτάξτε και χρονικό εύρος )2) Αντίστοιχα πάρα πολλοί μετά το 20023) Οι παλαιοί όντως δεν ασχολούνται με την ΠΔΣ 4) Υπάρχει έξαρση αιτήσεων όσων έχουν αποφοιτήσει μετά το 2002 και πολύ περισσότερο μετά το 2004. Αυτό σημαίνει ή μεγάλο πρόβλημα εύρεσης εργασίας στις νεότερες γενιές ή πολλά βύσματα τα οποία ήξεραν ότι θα πάρουν σίγουρα ώρες.Θα ήθελα όποιος μπορέσει να αναρτήσει πίνακα από τον νομό του για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα. Εννοείται ότι οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση δεκτή με σκοπό να βγάλουμε κάποια σαφή συμπεράσματα ( πάντα στατιστικά και όχι ατομικά) για το νέο μέτρο. Ευχαριστώ.Υ.Γ. Δεν είμαι ωρομίσθιος για να έχω προσωπικό όφελος