0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά έχετε σκεφτεί και το άλλο:Τα δυσπρόσιτα πως θα τα μοιράσουν?Όσο για τα κριτήρια, ναι είναι απαρχαιωμένα, ναι είναι μόνο κοινωνικά, αλλά είναι αντικειμενικά.Έχω επιτυχία στον ΑΣΕΠ, έχω παλιό πτυχίο, έχω μεταπτυχιακό, αλλά δεν έχω ούτε μια ώρα προϋπηρεσία.Στην περιφέρειά μου συνήθως οι μόνιμοι είναι υπεράριθμοι οπότε ελάχιστοι καλούνται για πρωινή ωρομίσθιαενώ πάρα πολλοί χωρίς επιτυχία στον ΑΣΕΠ με νέα πτυχία έχουν μαζέψει 10 και 15 μόρια από ΠΔΣ τα τελευταία χρόνια.Τουλάχιστον θα χαρώ να δω κάποιους (που ξέρω ότι δεν γίνονταν καν τα μαθήματα, είχαν δηλαδή πλασματικά μόρια) να μένουν απέξω.....Δεν γίνεται παιδιά κάποιοι να έχουν,έστω και σε 7 ή 8 χρόνια το διορισμό τους σίγουρο.Που εδώ που τα λέμε, τι είναι 7 ή 8 χρόνια αν ξεκινήσεις από τα 23 ή 24?Δεν γίνεται παιδιά χωρίς επιτυχία στον ΑΣΕΠ, στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να έχεις αποκτήσει τα μόριά σου αξιοκρατικά.......Μην ακούμε άλλα παραμύθια!! σόρυ για το μεγάλο μήνυμα.
Eγω μιχαλη στρωθηκα και περασα και ασεπ και πηρα και πολλα μορια.Και δεν θα κατσω να πλενω πιατα για να μου φαει τη θεση καποιος απαραδεκτος και ειρων "εκπαιδευτικος" οπως εσυ.Εγω παντως μπορω να πλενω πιατα και να εχω και οικογενεια.Εσυ μπορεις μονο να μειωνεις συναδερφους?Αυτο σου εμαθαν?Γι αυτο θες τοσο να διδαξεις?για να μαθεις την ιδια συμπεριφορα στα παιδια?να χουν το ιδιο επιπεδο με το δικο σου?γι αυτο παμε κατα διαολου....αν δεν ξερεις να σεβεσαι πως θα μαθεις τα παιδια να σεβονται.?..ντρεπομαι για το επιπεδο σου και αποχωρω απο τη συζητηση γιατι δεν αξιζεις τον κοπο.
Παράθεση από: Berlin στις Οκτωβρίου 13, 2009, 01:29:46 amοι, όμως, έχουν ένα δίκιο. Ίσως μαζί με την ηλικία θα μπορούσε να μπει ως κριτήριο και η επιτυχία στον ΑΣΕΠ ή κάτι ανάλογο. Ωστόσο όσοι/ες εξισώνουν τον ΑΣΕΠ (έτσι όπως διεξάγεται) με την αξιοκρατία είναι (και δεν το λέω με εριστική διάθεση) πολύ γελασμένοι. Παπαγαλοκρατία ή άλλοι χαρακτηρισμοί, τους οποίους μπορεί να διαβάσει κανείς σε παλαιότερες συζητήσεις, θα ήταν κάπως πιο κοντά στην αλήθεια.συμφωνώ απόλυτα, εγω αντιδρώ έτσι όταν μοναδικό κριτήριο είναι η παλαιότητα...
οι, όμως, έχουν ένα δίκιο. Ίσως μαζί με την ηλικία θα μπορούσε να μπει ως κριτήριο και η επιτυχία στον ΑΣΕΠ ή κάτι ανάλογο. Ωστόσο όσοι/ες εξισώνουν τον ΑΣΕΠ (έτσι όπως διεξάγεται) με την αξιοκρατία είναι (και δεν το λέω με εριστική διάθεση) πολύ γελασμένοι. Παπαγαλοκρατία ή άλλοι χαρακτηρισμοί, τους οποίους μπορεί να διαβάσει κανείς σε παλαιότερες συζητήσεις, θα ήταν κάπως πιο κοντά στην αλήθεια.
7/2000 λες να με παρουν κεντυρική Μακεδονία?
Παράθεση από: michalis στις Οκτωβρίου 13, 2009, 01:42:14 amΠαράθεση από: Berlin στις Οκτωβρίου 13, 2009, 01:29:46 amοι, όμως, έχουν ένα δίκιο. Ίσως μαζί με την ηλικία θα μπορούσε να μπει ως κριτήριο και η επιτυχία στον ΑΣΕΠ ή κάτι ανάλογο. Ωστόσο όσοι/ες εξισώνουν τον ΑΣΕΠ (έτσι όπως διεξάγεται) με την αξιοκρατία είναι (και δεν το λέω με εριστική διάθεση) πολύ γελασμένοι. Παπαγαλοκρατία ή άλλοι χαρακτηρισμοί, τους οποίους μπορεί να διαβάσει κανείς σε παλαιότερες συζητήσεις, θα ήταν κάπως πιο κοντά στην αλήθεια.συμφωνώ απόλυτα, εγω αντιδρώ έτσι όταν μοναδικό κριτήριο είναι η παλαιότητα...Χρειάζονται πιο σύνθετα κριτήρια και οι παλιοί και οι νέοι να διορίζονται.Και γω νέος είμαι αλλά σέβομαι και τους παλιούς.
H εγκυκλιος συνοδεύεται και απο το σχετικό CDhttp://www.youtube.com/watch?v=roPONac4fXgόπου και αναλύονται τα κριτηρια επιλογής ΠΔΣ