0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι,αλλά άμα δεν τον θέλουν τα παιδιά, ο συντονιστής τον αλλάζει,δεν είναι όπως στο πρωινό,όπου είτε τους αρέσει είτε όχι τον λούζονται.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνινται οι προσλήψεις στη ΠΔΣ σύμφωνα με ότι ισχύει για τους ωρομίσθιους από τον ίδιο πίνακα.Τρεις φορές επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ παλέυω να μαζέψω κάτι μοριάκια για να καταφέρνω να έχω μια θέση ωρομισθία και την επόμενη χρονιά και συμφοιτήτριά μου με μητέρα στην διεύθυνση διορισμενη χωρίς καν ΑΣΕΠ!
Εσένα ποιος σου είπε ότι δεν το εφαρμόζει?Γιατί εγώ έχω δει να αλλάζουν.Φυσικά είναι και αρκετοί αυτοί που για τον δικό τους άνθρωπο κρατάνε στα χαρτιά τμήματα που έκλεισαν.Δεν είναι όμως και λίγοι αυτοί που είναι απαράδεκτοι και δε σου περνάν τις ώρες ακόμη κι όταν τις δικαιούσαι.
Την έκοβαν όλοι και την πέρασε ο ασεπ.Μάλιστα,μάλιστα.
Πολύ φοβάμαι ότι είμαστε όμηροι έτσι και αλλιώς. Δηλαδή πως αλλιώς θα έμενε κάποιος σε μια δουλειά με σχεδόν καθόλου απολαβές χωρίς καμιά εγγυηση για το μέλον;Δεν είναι ομηρία να δίνουμε και να ξαναδίνουμε ΑΣΕΠ και να χάνουμε όσα μόρια παλεύουμε να μαζέψουμε; Αν δεν χάνεται η προϋπηρεσία αυτά τα μόρια γιατί εξανεμείζονται έτσι; Δεν είναι μέρος των προσόντων μας; Δεν μελετήσαμε και δεν κουραστήκαμε για να γράψουμε και να περάσουμε; Αν χάνεται η ισχύς της εξέτασης θα έπρεπε να ανανεώνουμε και τα πτυχία μας ανα τακτά διαστήματα. Απορώ πως δεν το σκέφτηκαν ακόμη.....
καλάας με θέλουν εμένα οι μαθητές μουκι ας μη γράφω ασεππροτιμάω να χαίρονται να κάνουν μάθημα μαζί μου,παρά να λένε "ωχ ήρθε πάλι"
αφού όπως λες ξέρει τι της γίνεταιμόνη της θα ζητήσει απόσπαση σε γραφείοεγώ αυτό θα έκανα πάντως