0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήγα σήμερα και έκανα τα χαρτιά μου για ΠΔΣ (ΔΔΕ Καστοριάς) και μου ζητήσαν στην αίτηση να γράψω επιπλέον αν έχω επιτυχία ΑΣΕΠ, τα μόρια που έχω και τη θέση στον πίνακα αναπληρωτών. Οπότε υπάρχει ελπίδα για κλήση ωρομισθίων για ΠΔΣ από τον Πίνακα εκτός και αν όλα αυτά τα κάνουν για τα μάτια του κόσμου. Προσωπικά πιστεύω ότι τελικά θα κινηθούν κάπου ενδιάμεσα, θα πάρουν αυτούς που είναι υψηλά στον πίνακα αλλά θα βολέψουν και τους "δικούς τους".
Παράθεση από: thymiaras στις Σεπτεμβρίου 10, 2009, 01:51:17 pmΠήγα σήμερα και έκανα τα χαρτιά μου για ΠΔΣ (ΔΔΕ Καστοριάς) και μου ζητήσαν στην αίτηση να γράψω επιπλέον αν έχω επιτυχία ΑΣΕΠ, τα μόρια που έχω και τη θέση στον πίνακα αναπληρωτών. Οπότε υπάρχει ελπίδα για κλήση ωρομισθίων για ΠΔΣ από τον Πίνακα εκτός και αν όλα αυτά τα κάνουν για τα μάτια του κόσμου. Προσωπικά πιστεύω ότι τελικά θα κινηθούν κάπου ενδιάμεσα, θα πάρουν αυτούς που είναι υψηλά στον πίνακα αλλά θα βολέψουν και τους "δικούς τους".Καημένε κι εσύ, σαν κι εμένα, έτσι ήταν πέρυσι η αίτηση κ στη δική μου β/θμια και οι προσλήψεις έγιναν με το γνωστό τρόπο.... Είμαι 100% σίγουρη ότι κ φέτος δε θ αλλάξει τίποτα στην ΠΔΣ. Τελευταία στιγμή την έβγαλαν την ανακοίνωση της ΠΔΣ, αν ήθελαν θα μπορούσαν να το παίξουν τιμιοι κ ηθικοί προεκλογικά κ να βάλουν κάποια κριτήρια. Οπότε γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο εκ των υστέρων;
σας είχα πει να μην βιάζεστε αλλα δεν με ακούτε. Σε δελτιο τυπου που εξεθεσε πριν λιγο η ένωση συνεργαζομενων κινησεων της εκπαιδευσης δηλωσε οτι ο υπουργος δεν δεσμευτηκε για τιποτε. Τα αλλα που μας σερβιρουν τα δηθεν εκπαιδευτικα site πολυ φοβαμαι οτι ειναι δημοσιογραφικα και πολιτικα παιχνιδια με κρυφούς σκοπούς. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν βλέπω αλλαγές. Η ανακοίνωση υπάρχει sto site της ΠΕΑ.
Πότε θα βγάλει οΣπηλιωτόπουλος την εγκλύκλιο με αξιοκρατικές τις προσλήψεις όπως υποσχέθηκε; Τα σχολεία άνοιξαν. Χωρίς εγκύκλιο δεν μπορούν να δηλωθούν τμήματα παρακολούθησης στην πδσ.
Τα τμήματα δεν μπορούν να γίνουν αν δεν βγει εγκύκλιος. Η παλιά εγκύκλιος δεν μπορεί να δώσει την έναρξη για δημιουργία τμημάτων από τους σχεδιαστές.