0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Οταν ρώτησα στις δευτεροβάθμιες αν ξέρουν πότε θα βγει η εγκύκλιος και πώς θα καλούν για ώρες,μου απάντησαν αρνητικά και ότι δεν περιμένουν την εγκύκλιο μόνο για να δουν τα κριτήρια πρόσληψης αλλά και για να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για σχεδιαστές και τμήματα. Χωρίς αυτή δεν κάνουν τίποτα.Κάθε χρόνο βγαίνει εγκύκλιος για να ξεκινήσουν όπως γίνεται και με τις αιτήσεις για πδσ που πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση κάθε χρόνο, μου είπαν στη δδε.
Λοιπόν.....Από δευτεροβάθμιες λένε οτι δεν έχει βγεί ακόμα η εγκύκλιος οπότε δεν μπορούν να πούν τίποτα ακόμα.Πήρα και το υπουργείο και μου είπαν οτι η εγκύκλιος είναι ακριβώς η ίδια με πέρισυ απλά λόγω εκλογών περιμένουν το ΦΕΚ που εξαιρεί το υπουργείο παιδείας σχετικά με διορισμούς στο δημόσιο και μόλις βγεί θα δοθεί εντολή στις δευτεροβάθμιες να αρχίσουν να μας καλούν.Αυτά έμαθα...
Παράθεση από: dimpiss στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:11:57 pm Λοιπόν.....Από δευτεροβάθμιες λένε οτι δεν έχει βγεί ακόμα η εγκύκλιος οπότε δεν μπορούν να πούν τίποτα ακόμα.Πήρα και το υπουργείο και μου είπαν οτι η εγκύκλιος είναι ακριβώς η ίδια με πέρισυ απλά λόγω εκλογών περιμένουν το ΦΕΚ που εξαιρεί το υπουργείο παιδείας σχετικά με διορισμούς στο δημόσιο και μόλις βγεί θα δοθεί εντολή στις δευτεροβάθμιες να αρχίσουν να μας καλούν.Αυτά έμαθα... Έχω ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες.Δεν αλλάζει τίποτα ως προς τον τρόπο πρόσληψης. Κάθε διευθυντής θα βάλει τα δικά του κριτήρια. Το μόνο που περιμένουν είναι η εξαίρεση του υπουργείου παιδείας για τις προσλήψεις.
Δηλαδή το υπουγείο παιδείας δε θα κάνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε