0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιές δδε κάλεσαν την προηγούμενη βδομάδα εκτός της Αχαΐας Αφού το υπεπθ την προηγούμενη βδομάδα είπε "στοπ" σε όσους ήθελαν να ξεκινήσουν να καλούν γιατί ήθελαν να δουν αν θα υπάρχουν πιστώσεις για την πδσ της νέας χρονιάς
Και που το ξέρεις εσύ δηλαδή αυτό;
Φίλοι μου , Κανένας κόπος μας νομίζω δεν πάει χαμένος . Είναι Μεγάλη Επιτυχία μας το ότι ήδη το θέμα των Αξιοκρατικών Κριτηρίων αποτελεί κεντρική θέση της νέας Κυβέρνησης. Υποθέτω ότι Άμεσα , για τη ΠΔΣ , θα ισχύσουν αντικειμενικά κριτήρια Προσλήψεων μέσα από τους ισχύοντες Πίνακες Αναπληρωτών , για να ακυρωθούν από αύριο επι τέλους , όλες οι προεκλογικές προσλήψεις. Άς δώσουμε λίγες μέρες ακόμα περιθώριο στη νέα ηγεσία του ΥΠΕΠΘ .
Παράθεση από: xristis στις Οκτωβρίου 07, 2009, 10:50:58 pm Φίλοι μου , Κανένας κόπος μας νομίζω δεν πάει χαμένος . Είναι Μεγάλη Επιτυχία μας το ότι ήδη το θέμα των Αξιοκρατικών Κριτηρίων αποτελεί κεντρική θέση της νέας Κυβέρνησης. Υποθέτω ότι Άμεσα , για τη ΠΔΣ , θα ισχύσουν αντικειμενικά κριτήρια Προσλήψεων μέσα από τους ισχύοντες Πίνακες Αναπληρωτών , για να ακυρωθούν από αύριο επι τέλους , όλες οι προεκλογικές προσλήψεις. Άς δώσουμε λίγες μέρες ακόμα περιθώριο στη νέα ηγεσία του ΥΠΕΠΘ . Σε παω πολυ και παρακαλω το θεο να εισαι η καινουργια υπουργος σε παραλαγη