0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση: Είχε αρχίσει κανείς ΠΔΣ πρίν βγεί η καινούργια εγκύκλιος; Αν ναί,τι έγινε μετά; "απολύθυκε" η συνεχίζει να εργάζεται;Αν ξέρει κανείς κάτι για σχετική περίπτωση ας μας πει τι γίνεται.
Παιδιά συγχαρητήρια!!!!!!!Καταφέρατε πολύ καλά να γίνονται οι προσλήψεις με τον πιο αξιοκρατικό τρόπο που υπάρχει!Παλιά τουλάχιστον σχεδόν όλοι έπερναν ώρες ΠΔΣ γιατί φρόντιζαν και τις μοιράζανε σχεδόν σε όλους από 2 ή 4. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που δεν έπερναν και αυτο γιατί καθόντουσαν σπιτάκι τους και περίμεναν να τους πάρουν τηλ να τους ψάξουν! Δεν υπάρχει άτομο που να πήγε στην δευτεροβάθμια να δείξει λίγο ενδιαφέρον και να μην τον κάλεσαν, δεν χρειάζεται μέσο για αυτό! Τα καταφέρατε πολύ καλά με τα παράπονα σας! Τώρα αντί για την πλειοψηφία θα πέρνουν ώρες 10 με 20 άτομα σε κάθε νομο!Συγχαρητήρια και πάλι!Υ.Γ.Μήπως να καταργήσουμε και τον ΑΣΕΠ να γίνονται ακόμα πιο αξιοκρατικές προσλήψεις??ΕΛΕΟΣ
Παράθεση από: f_anthi στις Οκτωβρίου 15, 2009, 08:53:48 pmΚαλησπέρα!Είμαι ΠΕ0402 και είδα στον πίνακα ΠΔΣ για ανατολική Θεσσαλονίκη ότι έβαλαν και Χημικούς Μηχανικούς. Προβλέπεται κάτι τέτοιο; Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν έχει γίνει κάτι παρόμοιο και σε άλλη ΔΔΕ;Το μαθημα της χημειας το εχουν σαν πρωτη αναθεση και οι χημικοι και οι χημικοι μηχανικοι.Επομενως ο πινακας ειναι κοινος.
Καλησπέρα!Είμαι ΠΕ0402 και είδα στον πίνακα ΠΔΣ για ανατολική Θεσσαλονίκη ότι έβαλαν και Χημικούς Μηχανικούς. Προβλέπεται κάτι τέτοιο; Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν έχει γίνει κάτι παρόμοιο και σε άλλη ΔΔΕ;
στγγνωμη για την παρεμβαση αλλα ποτε θα ληξει η συζητηση για την Πδσ?υπαρχουν μεγαλυτερες αναγκες που δεν εχουν καλυφθει , οπως η στελεχωση της πρωινης ζωνης.ακομη περιμενουμε τη γ φαση αναπληρωτων.στη δευτεροβαθμια τσακωνομαστε για ψιχουλα, αντι να διεκδικουμε ολοημερα γυμνασια και μαζικες προσληψεις.
Με λίγη διάθεση χιούμορ θέλω να παρατηρήσω το εξής: ορισμένα μηνύματα μου θυμίζουν τον