0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει τέτοιο άτομο?Πάντως το σταρ τα παίζει εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον κάθε Σαββατοκύριακο στις 15:45.
Ήμουν τόσο ευτυχισμένη όταν είδα το όνομά μου στους διοριστέους της πρώτης φουρνιάς που η ευτυχία αυτή δεν με άφησε να έχω κανένα άλλο συναίσθημα.
Παιδιά υπενθυμίζω, ή μάλλον ξεκαθαρίζω οτι κανείς δεν θα σταλθεί από την υπηρεσία στη Νέα Ζηλανδία! Εδώ γύρω στην Ελλαδίτσα θα βρισκόμαστε, κοντά, να πάρει ο αγαπημένος μας το καραβάκι ή το αυτοκήνητάκι να έρθει να μας δεί και να κάνει και τη βόλτα του...Άσε που μεσω skipe και MSN μπορεί να βλέπεις και να ακούς τους φίλους τόσο συχνά που μπορεί και να τους βαρεθεις... βρε αδερφε...χαχαχαχα!
ειμαι απο ηρακλειο κρητης. οταν εκανα το μηχανογραφικο δε δηλωσα ρεθυμνο. ηθελα να φυγω μακρια, να ζησω νεες εμπειριες. τα 2 πρωτα χρονια εφευγα με μαυρο δακρυ απο ηρακλειο. οταν εφυγα ομως απο θεσσαλονικη εκει να δεις κλαμα που εριξα. η ζωη μας ειναι ενα συνολο εμπειριων. ας ειμαστε ανοιχτοι σε νεες περιπετειες. οταν μου δινουν συγχαρητηρια μου λενε επισης "καλη τοποθετηση" η απαντηση μου ειναι" δε με νοιαζει καθολου πού θα με πανε. αφου διοριστηκα ολα τα αλλα περισσευουν" στη χειροτερη περιπτωση να παμε σε κανενα δυσπροσιτο κ να κατσουμε εκει για 2 χρονια. ε και? τι εγινε? την υγεια μας να εχουμε κ ολα τα αλλα φτιαχνουν...επισης οταν πιανω τον εαυτο μου να ανησυχει μηχως τυχον παω σε καμια αναφη σκεφτομαι ανθρωπους που αφηνουν πισω τους οικογενεια κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο κ πανε στην αλλη ακρη της ελλαδας ως ωρομισθιοι. κ τοτε σκεφτομαι "εγω θα γκρινιαξω"?εχουμε απιστευτες αντοχες μεσα μας που δε γνωριζουμε. μονο οταν χρειαστει τις βγαζουμε στην επιφανεια. οποτε σκεστειτε το σαν μια ακομα δοκιμασια. να θυμαστε τα θετικα κ μην επικεντρωνεστε στα αρνητικα
εχουμε απιστευτες αντοχες μεσα μας που δε γνωριζουμε. μονο οταν χρειαστει τις βγαζουμε στην επιφανεια. οποτε σκεστειτε το σαν μια ακομα δοκιμασια. να θυμαστε τα θετικα κ μην επικεντρωνεστε στα αρνητικα
Τέτοια θέλω να βλέπω κορίτσια!!Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τη maryvas.Εγώ ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.Έχω μείνει στο σημείο που η κοπέλα μου προσπαθεί να με πείσει ότι ο πίνακας των διοριστέων γράφει το όνομά μου κι εγώ να επιμένω ότι πρόκειται περί λάθους!!(με πιθανότητες 1 προς 40 τί να περιμένεις;).Όπως και να΄ναι το μέρος που θα με στείλουν (έκανα μια αυτοψία ήδη σε πιθανά μέρη όπως Φολέγανδρο και Λειψούς...)ένα είναι το σίγουρο:όποιος μου ενοικιάσει δωμάτιο θα το μετανιώσει!Θα πάρω και τρομπέτα μαζί μου!