0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι για την Οικιακή,ίσως είναι ευκαιρία να μάθω να τηγανίζω και κανένα αυγό.Αλήθεια,μου αρέσει που τόσες κοπέλες εδώ και φοβάστε τί θα συναντήσετε κι εμείς τα αγοράκια που παίζει να αντιμετωπίσουμε σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης,ούτε που το σκεφτόμαστε.
Και τώρα η ερώτηση φωτιά:καμιά λέσχη να τρώμε δεν υπάρχει; Μην γελάτε,στη Σάμο τη βγάζαμε με τη Λέσχη των αξιωματικών του στρατού όπου είχε πολύ καλό φαγητό.
παντως μου εχουν πει οτι εκει σε κατι απομακρυσμενες περιοχες σεβονται πολυ τους καθηγητες κ τους δασκαλους. ολη την ωρα τραπεζια θα μας κανουν. θα κανουμε κ οικονομια παλι το φαγητο σκεφτομαι....αληθεια ντελιβερι λετε να εχει? γιατι με βλεπω να τη βγαζω με τοστς...
Και τώρα η ερώτηση φωτιά:καμιά λέσχη να τρώμε δεν υπάρχει; Μην γελάτε,στη Σάμο τη βγάζαμε με τη Λέσχη των αξιωματικών του στρατού όπου είχε πολύ καλό φαγητό.LK,το ξέρω,πλάκα κάνω...Για μοσχάρι δεν γνωρίζω,αλλά στη Φολέγανδρο είδα κάτι ταλαίπωρα και αδύνατα κατσικάκια (τί να τρώγανε άλλωστε...ωραίο νησί,αλλά δεν φυτρώνει ούτε ρίγανη).
Παράθεση από: rublev στις Αυγούστου 12, 2009, 01:18:12 amΚαι τώρα η ερώτηση φωτιά:καμιά λέσχη να τρώμε δεν υπάρχει; Μην γελάτε,στη Σάμο τη βγάζαμε με τη Λέσχη των αξιωματικών του στρατού όπου είχε πολύ καλό φαγητό.rublev, αν πας σε μικρό νησί και κάνεις τέτοια ερώτηση, πολύ φοβάμαι ότι οι ντόπιοι θα αντιδράσουν κάπως έτσι: http://www.4shared.com/file/124445879/14b5fc02/maurogialouros.html