0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: NEF στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 05:00:44 pmΚι εγώ το έχω ακούσει αυτό... Αλλά δεν το βρίσκω και πολύ έντιμο.. ειδικά με το "καλημέρα σας" Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να το διασταυρώσω γιατί αν χάσω διορισμό έτσι, θα με βγάλει πρώτη ανακοίνωση το PDE...Μην σκέφτεσαι οτι δεν είναι εντιμο.... Ισα ισα που δίνεις την δυνατότητα σε έναν συνάδελφο να διοριστεί νωρίτερα....Πάντως διορισμό μην αφήσεις, δεν βλέπεις που θέλουν να κόψουν τα επιδόματα από του χρόνου???
Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό... Αλλά δεν το βρίσκω και πολύ έντιμο.. ειδικά με το "καλημέρα σας" Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να το διασταυρώσω γιατί αν χάσω διορισμό έτσι, θα με βγάλει πρώτη ανακοίνωση το PDE...
Καλησπέρα κ από μένα και συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους!Τυγχάνει να είμαι κ εγώ μέσα σε αυτούς και μάλιστα στους πρώτους. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πότε αναμένεται να κληθούν οι πρώτοι διοριστέοι? τη φετινή χρονιά ή την επόμενη? και αν ναι την φετινή τότε πότε περίπου θα ξέρουμε? Γιατί αν κατά πάσα πιθανότητα ο τόπος διορισμού είναι επαρχία, τότε θα πρέπει να υπάρξει μια διαδικασία για σπίτι κλπ που όπως και να'χει θέλει κάποιο χρόνο. Δεν γίνεται αυτόματα!Και ένα τελευταίο ερώτημα. Εγώ προσωπικά όταν έκανα τις αιτήσεις αναπληρωτών-ωρομισθίων δεν έκανα και αίτηση για μόνιμο διορισμό γιατί δεν ήξερα αν αυτό απαιτείται κ αν έχει σχέση με τα αποτελέσματα του ασεπ. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσους προσπάθησαν ανεξαρτήτως αποτελέσματος!
Παράθεση από: FleXcan στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:56:11 pmΚαλησπέρα κ από μένα και συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους!Τυγχάνει να είμαι κ εγώ μέσα σε αυτούς και μάλιστα στους πρώτους. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πότε αναμένεται να κληθούν οι πρώτοι διοριστέοι? τη φετινή χρονιά ή την επόμενη? και αν ναι την φετινή τότε πότε περίπου θα ξέρουμε? Γιατί αν κατά πάσα πιθανότητα ο τόπος διορισμού είναι επαρχία, τότε θα πρέπει να υπάρξει μια διαδικασία για σπίτι κλπ που όπως και να'χει θέλει κάποιο χρόνο. Δεν γίνεται αυτόματα!Και ένα τελευταίο ερώτημα. Εγώ προσωπικά όταν έκανα τις αιτήσεις αναπληρωτών-ωρομισθίων δεν έκανα και αίτηση για μόνιμο διορισμό γιατί δεν ήξερα αν αυτό απαιτείται κ αν έχει σχέση με τα αποτελέσματα του ασεπ. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσους προσπάθησαν ανεξαρτήτως αποτελέσματος! Κάποιος που να ξέρει
Παράθεση από: NEF στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 05:00:44 pmΚι εγώ το έχω ακούσει αυτό... Αλλά δεν το βρίσκω και πολύ έντιμο.. ειδικά με το "καλημέρα σας" Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να το διασταυρώσω γιατί αν χάσω διορισμό έτσι, θα με βγάλει πρώτη ανακοίνωση το PDE...Πήγαινε να ρωτήσεις στη Δευτεροβάθμια. Και ρώτα και εάν μπορείς να διοριστείς φέτος και να πάρεις εκπαιδευτική άδεια για το μεταπτυχιακό.
Καλά ρε παιδιά...πίνακες έχουν βγάλει ?? Σε βαθύ ύπνο ακόμα οι κύριοι ...Δηλαδή΄πότε θα αρχίσουν να καλούν τους πρώτους απο Δεκέμβριο?
Παράθεση από: NAS στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:32:21 pmΚαλά ρε παιδιά...πίνακες έχουν βγάλει ?? Σε βαθύ ύπνο ακόμα οι κύριοι ...Δηλαδή΄πότε θα αρχίσουν να καλούν τους πρώτους απο Δεκέμβριο?Ρε σεις, τι τρελλαίνεστε??? Είπαμε, αν δεν βγουν τα οριστικά και για τους 2 κλάδους από τον ΑΣΕΠ δεν βγαίνουν πίνακες...
Γεια και απο μενα.Να ρωτησω..τι γινετε ρε παιδια με τους πινακες μας..ουτε στους ωρομισθιους δεν εμφανιζομαστε?Γενικα σαν Π20 δεν εχει βγει καταταξη.ευχαριστω.
Και πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα?
Των Γερμανικών στο πρωινό έχουν αρχίσει ήδη κ τους καλούν.