0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kripintiris ευχαριστούμε. να σε ρωτήσω από που είναι οι πηγές σου? γιατί φαίνεσε πολύ σίγουρος γι αυτά που λες. καλοπροαίρετα ρωτάω πάντα...
19-22/10 θα δούνε τις ενστάσεις έως 23 ανακοίνωση τελικού πίνακα ή 26-27 και 3-6 Νοεμβρίου να βγούμε οι προσωρινοί πίνακες βάλε 3 ημέρες εντάσεις βάλε 2-3 ημέρες να τις δούνε βάλε και άλλες 2 με 3 ημέρες για τα τελικά + 3 ημέρες προθεσμία για τις δηλώσεις....εγώ περιμένω μετά την 17η Νοεμβρίου...Έχουμε και αλλαγή κυβέρνησης...να αλλάξουν και τίποτα πρόσωπα.... χ...σ.. μεσα Πολυχρόνη που ντυθήκαμε Ευζώνοι !!!Και υπάρχουν παιδιά που περιμένουν στην Γ'Λυκείου καθηγητή Πληροφορικής για το μάθημα των εξετάσεων....μια μόνο λέξη...ΝΤΡΟΠΗ !
Μόλις μίλησα με τον κ. Γιούπη (ΑΣΕΠ) 2131319412 και μου είπε ότι όλες οι ενστάσεις έχουν εξεταστεί, απλά για τυπικούς λόγους πρέπει να περιμένουν 2-3 ημέρες μήπως πάει και άλλη καμιά ένσταση που στάλθηκε τελευταίες μέρες Πέμπτη-Παρασκευή και πιστεύει ότι την Παρασκευή θα τα βγάλουν(αν δε σκάσει μύτη καμιά άλλη ένσταση)...Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει και πολλές αλλαγές, μόνο 2 άτομα είπε έχουν μεταφερθεί στον άλλο πίνακα...Δε ρώτησα λεπτομέρειες, αλλά μάλλον (με κάθε επιφύλαξη-δική μου εκτίμηση) εννοούσε να μην είχαν παιδαγωγική επάρκεια και μεταφέρθηκαν στον άλλο πίνακα...αυτά...
Παράθεση από: kateri στις Οκτωβρίου 19, 2009, 12:38:33 pmΜόλις μίλησα με τον κ. Γιούπη (ΑΣΕΠ) 2131319412 και μου είπε ότι όλες οι ενστάσεις έχουν εξεταστεί, απλά για τυπικούς λόγους πρέπει να περιμένουν 2-3 ημέρες μήπως πάει και άλλη καμιά ένσταση που στάλθηκε τελευταίες μέρες Πέμπτη-Παρασκευή και πιστεύει ότι την Παρασκευή θα τα βγάλουν(αν δε σκάσει μύτη καμιά άλλη ένσταση)...Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει και πολλές αλλαγές, μόνο 2 άτομα είπε έχουν μεταφερθεί στον άλλο πίνακα...Δε ρώτησα λεπτομέρειες, αλλά μάλλον (με κάθε επιφύλαξη-δική μου εκτίμηση) εννοούσε να μην είχαν παιδαγωγική επάρκεια και μεταφέρθηκαν στον άλλο πίνακα...αυτά...Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μακάρι να είναι έτσι!
Παράθεση από: agatha14 στις Οκτωβρίου 19, 2009, 02:32:45 pmΠαράθεση από: kateri στις Οκτωβρίου 19, 2009, 12:38:33 pmΜόλις μίλησα με τον κ. Γιούπη (ΑΣΕΠ) 2131319412 και μου είπε ότι όλες οι ενστάσεις έχουν εξεταστεί, απλά για τυπικούς λόγους πρέπει να περιμένουν 2-3 ημέρες μήπως πάει και άλλη καμιά ένσταση που στάλθηκε τελευταίες μέρες Πέμπτη-Παρασκευή και πιστεύει ότι την Παρασκευή θα τα βγάλουν(αν δε σκάσει μύτη καμιά άλλη ένσταση)...Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει και πολλές αλλαγές, μόνο 2 άτομα είπε έχουν μεταφερθεί στον άλλο πίνακα...Δε ρώτησα λεπτομέρειες, αλλά μάλλον (με κάθε επιφύλαξη-δική μου εκτίμηση) εννοούσε να μην είχαν παιδαγωγική επάρκεια και μεταφέρθηκαν στον άλλο πίνακα...αυτά...Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μακάρι να είναι έτσι! Παιδιά τα νέα είναι ευχάριστα...... Πήρα το πρωί και εγώ τηλ σε αυτό το νούμερο: 2131319412 και μου είπαν ότι τα έχουν έτοιμα.... απλά κάποιες διαδικασίες χρειάζονται για να τα δημοσιεύσουν. Κανονικά θα τα δημοσίευαν αύριο αλλά επειδή σήμερα είχαν επίσκεψη υπουργού, θα καθυστερήσουν μία μέρα, αν δεν τα καταφέρουν αύριο τη Δευτέρα θα τα ανακοινώσουν.