0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ister στις Αυγούστου 21, 2009, 04:15:49 pmΠαράθεση από: Rhonan στις Αυγούστου 21, 2009, 04:06:48 pmθΑ σε καλεσουν, θα σε καλεσουν! αντε βρε! να πατε στα δημοτικα σας να πειτε κανα τραγουδακι στα πιτσιρικια εν μεσω κουτσομπολιου , να πλεξετε και κανενα πουλοβερακι , χειμωνας ερχεται! ελεος! οχι και οι δασκαλοι αγχος!είμαι φυσικός, ελπίζω να μην ειρωνεύεσαι τους δασκάλους με τα λεγόμενά σου!!! γιατί η δουλειά τους, με πάσα ειλικρίνια, είναι η σημαντικότερη όλων!!!όταν όμως καταντά πλέξιμο και τραγουδάκια...τότε καταδικάζουμε τις μελλοντικές κοινωνίες στο σκοτάδι!!! έτσι, μας έρχονται παιδιά στο γυμνάσιο και πως να διορθώσεις τα αδιόρθωτα;συνάδελφοι της πρωτοβάθμιας έχω άδικο; μην αδικείτε τους εαυτούς σας με ελλιπές έργο...γκρεμάτε έτσι το οικοδόμημα της κοινωνίας μας!!!Διακρίνω (κάτι) στον διάλογο σας και δεν βλέπω τον λόγο.Εκτός και έχετε δεμένη την γαϊδάρα.νομίζω
Παράθεση από: Rhonan στις Αυγούστου 21, 2009, 04:06:48 pmθΑ σε καλεσουν, θα σε καλεσουν! αντε βρε! να πατε στα δημοτικα σας να πειτε κανα τραγουδακι στα πιτσιρικια εν μεσω κουτσομπολιου , να πλεξετε και κανενα πουλοβερακι , χειμωνας ερχεται! ελεος! οχι και οι δασκαλοι αγχος!είμαι φυσικός, ελπίζω να μην ειρωνεύεσαι τους δασκάλους με τα λεγόμενά σου!!! γιατί η δουλειά τους, με πάσα ειλικρίνια, είναι η σημαντικότερη όλων!!!όταν όμως καταντά πλέξιμο και τραγουδάκια...τότε καταδικάζουμε τις μελλοντικές κοινωνίες στο σκοτάδι!!! έτσι, μας έρχονται παιδιά στο γυμνάσιο και πως να διορθώσεις τα αδιόρθωτα;συνάδελφοι της πρωτοβάθμιας έχω άδικο; μην αδικείτε τους εαυτούς σας με ελλιπές έργο...γκρεμάτε έτσι το οικοδόμημα της κοινωνίας μας!!!
θΑ σε καλεσουν, θα σε καλεσουν! αντε βρε! να πατε στα δημοτικα σας να πειτε κανα τραγουδακι στα πιτσιρικια εν μεσω κουτσομπολιου , να πλεξετε και κανενα πουλοβερακι , χειμωνας ερχεται! ελεος! οχι και οι δασκαλοι αγχος!
Συζητηση κανουμε δεν υπαρχει λογος για ανουσιες αντιπαραθεσεις.
στον πίνακα υπάρχουν και πολύτεκνοι που διορίζονται απλά ακόμα δε βγήκαν οι διορισμοί τους αυτοί είναι 7 στον αριθμό και πρέπει να τους αφαιρείται για να βρείτε τη θέση σας...πχ η κουμπάρα μου είναι 1580-7 1573....εσείς που ξέρετε έχει ελπίδες για αναπληρώτρια και πότε?
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Αυγούστου 20, 2009, 03:30:30 pmΔεν είναι απλά απαισιόδοξο το σενάριο σου.Τρελό και ανεφάρμοστο κατά την γνώμη μου.Εμ αυτό δεν είναι ένα απλό σενάριο. Ειναι σενάριο του Stephen King!
Δεν είναι απλά απαισιόδοξο το σενάριο σου.Τρελό και ανεφάρμοστο κατά την γνώμη μου.
Παράθεση από: grnikolaou στις Αυγούστου 20, 2009, 04:33:12 pmΠαράθεση από: PO-PA-KI στις Αυγούστου 20, 2009, 03:30:30 pmΔεν είναι απλά απαισιόδοξο το σενάριο σου.Τρελό και ανεφάρμοστο κατά την γνώμη μου.Εμ αυτό δεν είναι ένα απλό σενάριο. Ειναι σενάριο του Stephen King!ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ??
ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ???