Σύνολο ψηφοφόρων: 37
Η ψηφοφορία έληξε: Αυγούστου 25, 2009, 01:03:46 pm
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών.... σίγουρα κάτι θα πάρεις... όπως όλοι μας έχουμε πάρει από τα φροντιστήρια. Τώρα... επίδομα θα είναι... κάτι άλλο θα είναι.... θα σε γελάσω και δεν το θέλω! Εγώ πάντως... το άλλο πήρα!
Παράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Νοεμβρίου 18, 2009, 11:45:28 pmΚαι εγώ μετά από 4 χρόνια σε φροντιστήριο ( όχι πλήρες ωράριο ), δεν έχω πάρει κανένα εξτρά επίδομα ή δώρο. και ουτε θα παρεις ποτε!!!!κανενα κουτι μελομακαρονα και να πεις ευχαριστω.εγω 14 χρονια ουτε αυτα δεν πηρα.
Και εγώ μετά από 4 χρόνια σε φροντιστήριο ( όχι πλήρες ωράριο ), δεν έχω πάρει κανένα εξτρά επίδομα ή δώρο.
Δεν έχεις άδικο...Άσε που έχουμε περάσει και οι δύο την φάση της ''αξιολόγησης'' από τους μαθητές-πελάτες φροντιστηρίου, με εκείνα τα ερωτηματολόγια-φαεινή ιδέα φροντιστηριάρχη...Καλά δεν θυμάμαι; Εσύ δεν ήσουν που το έλεγες;; Το έχω ζήσει και εγώ αυτό...Εκτός και αν δουλεύαμε στο ίδιο φροντιστήριο και δεν το ξέρουμε !!
Άρχισα την αποταμίευση!! ;DΜέχρι το καλοκαίρι θα μαζέψω μόνη μου το επίδομα! 8)Θα ψήφιζα&τα δύο τώρα αν αλλάξω άποψη μέχρι να τελειώσει η χρονιά...θα δείξει!Να ρωτήσω αφού δουλεύω με την ώρα στο φροντιστήριο θα πάρω λιγότερα χρήματα το Δεκέμβρη αφού βγαίνουν λιγότερες οι ώρες πχ σε σχέση με το Νοέμβριο?Και τι γίνετε με το δώρο χριστουγέννων δικαιούμαι τίποτα επειδή άρχισα δουλειά τέλη Σεπτέμβρη ή να κόψω &τα ψώνια?
Αυτό για τα Χριστούγεννα ισχυει σίγουρα? Όσες ώρες διδάξουμε τόσο θα πληρωθούμε? Εμένα εκπαιδευτικός που είναι βέβαια τώρα διορισμένος μου είπε ότι τα Χριστούγεννα πληρώνεσαι κανονικά όπως πληρώνεσαι και τις αργίες....