0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στόχος των μαθητών είναι οι σωστοί αλγόριθμοιόχι οι βέλτιστοι.
sxetika m' auto to thema exei eleksei kaneis mipws leitourgei k me vima 1 stin prwti epanalipsi..?giati egw oses fores to exw treksei etsi auto to programma mou leitourgei mia xara..alla den exw dei akoma kanenan allo na to kanei etsi...:/
Παράθεση από: helen-6 στις Μαΐου 31, 2010, 11:11:09 amΠαράθεση από: charm_quark στις Μαΐου 30, 2010, 02:17:34 amΣπέρες.... στους απανταχού πληροφορικάριους!Πριν με πάρετε με τις ντομάτες γι'αυτό που θα ρωτήσω να ενημερώσω ότι είμαι φυσικός.... και απο χομπυ ασχολούμαι με ΑΕΠΠ.Κοιτούσα λοιπόν σήμερα τα θέματα που έπεσαν στα παιδιά. Εχω μία απορία στο Α5. ή μαλλον έχω μία διαφωνία με τις διάφορες προτεινόμενες λύσεις που βρήκα στο διαδίκτυο.η συμπλήρωση των κενών που προτείνεται απο κάποιο φροντιστήριο είναι:για χ από 3 εως 19 με βήμα 2 για y από 19 εως 1 με βήμα -2και έχω βρει και την εκδοχή από έναν καθηγητήγια χ από 3 εως 19 με βήμα 2 για y από 19 εως χ με βήμα -2και οι δύο λύσεις συγκρίνουν το Π[Υ] με το Π[Υ-2]Κάνω λάθος που πιστεύω ότι η εκδοχή του φροντιστηρίου (1η) είναι λάθος, καθώς όταν το Υ πάρει την τιμή 1... θα ψάξει για στοιχείο πίνακα Π[-1] για να συγκρίνει, που δεν υπάρχει. Σωστα;; sxetika m' auto to thema exei eleksei kaneis mipws leitourgei k me vima 1 stin prwti epanalipsi..?giati egw oses fores to exw treksei etsi auto to programma mou leitourgei mia xara..alla den exw dei akoma kanenan allo na to kanei etsi...:/Με βήμα 1 στην πρώτη επανάληψη, νομίζω ότι ναι μεν το αποτέλεσμα θα είναι σωστό από την άλλη δε, θα κάνει περιττές επαναλήψεις το πρόγραμμα. Θα τρέξει δηλαδή τις διπλάσιες φορές χωρίς να υπάρχει λόγος.....Νομίζω.......
Παράθεση από: charm_quark στις Μαΐου 30, 2010, 02:17:34 amΣπέρες.... στους απανταχού πληροφορικάριους!Πριν με πάρετε με τις ντομάτες γι'αυτό που θα ρωτήσω να ενημερώσω ότι είμαι φυσικός.... και απο χομπυ ασχολούμαι με ΑΕΠΠ.Κοιτούσα λοιπόν σήμερα τα θέματα που έπεσαν στα παιδιά. Εχω μία απορία στο Α5. ή μαλλον έχω μία διαφωνία με τις διάφορες προτεινόμενες λύσεις που βρήκα στο διαδίκτυο.η συμπλήρωση των κενών που προτείνεται απο κάποιο φροντιστήριο είναι:για χ από 3 εως 19 με βήμα 2 για y από 19 εως 1 με βήμα -2και έχω βρει και την εκδοχή από έναν καθηγητήγια χ από 3 εως 19 με βήμα 2 για y από 19 εως χ με βήμα -2και οι δύο λύσεις συγκρίνουν το Π[Υ] με το Π[Υ-2]Κάνω λάθος που πιστεύω ότι η εκδοχή του φροντιστηρίου (1η) είναι λάθος, καθώς όταν το Υ πάρει την τιμή 1... θα ψάξει για στοιχείο πίνακα Π[-1] για να συγκρίνει, που δεν υπάρχει. Σωστα;; sxetika m' auto to thema exei eleksei kaneis mipws leitourgei k me vima 1 stin prwti epanalipsi..?giati egw oses fores to exw treksei etsi auto to programma mou leitourgei mia xara..alla den exw dei akoma kanenan allo na to kanei etsi...:/
Σπέρες.... στους απανταχού πληροφορικάριους!Πριν με πάρετε με τις ντομάτες γι'αυτό που θα ρωτήσω να ενημερώσω ότι είμαι φυσικός.... και απο χομπυ ασχολούμαι με ΑΕΠΠ.Κοιτούσα λοιπόν σήμερα τα θέματα που έπεσαν στα παιδιά. Εχω μία απορία στο Α5. ή μαλλον έχω μία διαφωνία με τις διάφορες προτεινόμενες λύσεις που βρήκα στο διαδίκτυο.η συμπλήρωση των κενών που προτείνεται απο κάποιο φροντιστήριο είναι:για χ από 3 εως 19 με βήμα 2 για y από 19 εως 1 με βήμα -2και έχω βρει και την εκδοχή από έναν καθηγητήγια χ από 3 εως 19 με βήμα 2 για y από 19 εως χ με βήμα -2και οι δύο λύσεις συγκρίνουν το Π[Υ] με το Π[Υ-2]Κάνω λάθος που πιστεύω ότι η εκδοχή του φροντιστηρίου (1η) είναι λάθος, καθώς όταν το Υ πάρει την τιμή 1... θα ψάξει για στοιχείο πίνακα Π[-1] για να συγκρίνει, που δεν υπάρχει. Σωστα;;
Περίμενε να διορθωθούν πρώτα τα γραπτά.
Εγω το μόνο που άκουσα σήμερα είναι οτι όλα τα Λυκεια παίρνουν παράταση λειτουργίας μέχρι τις 15 Ιουλίου!!!!!!!!!!! και ότι πρέπει να είμαστε όλοι στο σχολείο μέχρι τότε!!!!!!!!!!!! Αυτά τα ευχάριστα......