0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ψυχιατρο δεν λες τιποτα alexander.δεν θα χρειαστω,χρειαζομαι ηδη.professor Demetrius πολυ ωραιο τα ασμα αλλα δεν θα το καταλαβει.τωρα ειναι η δεκατη φορα αρα.......παντως θα το τρεναρω να τη δηλωσω μπας και γινει κατι.
"αγαπα το φιλο σου με τα ελαττωματα του".τα οσα εχω αναφερει σε αυτο το φορουμ δεν τα εχω αναφερει σε κανεναν στην περιοχη εκτος της κολλητης μου καθως σκοπος μου δεν ειναι το θαψιμο αλλα να βρω μια λυση στο προβλημα.ισως καποιος να μποτουσε να μου προτεινει κατι που εγω να μην ειχα σκεφτει .ενδεχομενως καποια σχολια πχ φελος να ηταν τραβηγμενα αλλα εχει να κανει καθαρα με την ολη ταλαιπωρια και απογνωση και οχι με τα αισθηματα μου απεναντι της.δεν ηταν" καθαρη επιλογη" μου να κανω παρεα μαζι της αλλα ετσι τα εφεραν οι καταστασεις.οσοι ζουν σε τοσο μικρες κοινωνιες ξερουν.μετα απο τοσα χρονια φιλιας φυσικα και της εχω μιλησει απεξω απεξω οτι πρεπει να σταματησει να επιμενει με τα αγγλικα και οτι γενικως πρεπει να απλωνεις το χερι σου μεχρι εκει που μπορεις και οχι παραπερα. ομως δεν ειμαι εγω αυτη που θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα.οταν ολοι στην οικογενεια εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους μονο και μονο επειδη εχουν λεφτα και γνωριμιες τι να πω?δεν ξερω αν η ιδια εχει επιγνωση της καταστασης και δεν το παραδεχεται αλλα δεν το νομιζω.στα 28 δεν νομιζω οτι μπορω να της μιλησω για δυσλεξια η για υστερηση.δεν νομιζω να δεχτει κατι τετοιο.ισωσς και εγω στη θεση της να μην το δεχονουν.οσο για το οικονομικο και 100 ευρω την ωρα να της ζητουσα δεν θα ηταν προβλημα.