0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα σε ολους..Μπορει καποιος να μου πει ΠΟΥ και ΠΟΤΕ γινονται οι αιτησεις για ωρομισθιους?Αρχαριος γαρ!!!
Γειά σε όλους! Μπήκα φέτος πρώτη φορά στον πίνακα ωρομισθίων και θά θελα να ζητήσω την βοήθεια κάποιων με εμπειρία στο θέμα. Η πρόσληψη ωρομισθίων γίνεται μόνο με βάση τον πίνακα της Περιφέρειας ή συμβαίνει κάτι άλλο; Μπορώ κάπου να βρώ πόσοι ωρομίσθιοι της ειδικότητάς μου κλήθηκαν πέρυσι στην Περιφέρειά μου; Πώς και πότε καλούνται οι ωρομίσθιοι;
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα gelina! Μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη όσον αφορά τα θέματα του φόρουμ που πρέπει να ψάξω για να βγάλω μια άκρη; (άν σου είναι εύκολο!). Ψάχνω τους πίνακες και έχω σχηματίσει μια ιδέα..
evistroumf έπαθες αυτό που έπαθα εγώ πέρσι... μέχρι τότε ήξερα ότι τα παιδιά τα χωρίζουμε 3η,4η μαζί και 5η, 6η μαζί. Ως εκεί καλώς. Πέρσι όμως έτυχα σε μια υπεύθυνη του ολοημέρου (δασκάλα) που ήθελε να τα παίρνω όλα μαζί και να κρατήσει μόνο την 1η και τη 2α γιατί και καλά είναι πιο δύσκολες τάξεις και έχουν πολλή δουλειά. Εν τω μεταξύ να σημειωθεί ότι τα παιδιά δεν κάναν Αγγλικά στο πρωινό καθόλου, γιατί δεν έστειλαν ωρομίσθια όλη τη χρονιά να καλύψει το κενό, συνεπώς δεν είχαν ποτέ ασκήσεις να δουλέψουμε στο ολοήμερο κι εγώ δεν ήξερα τι να κάνω, γιατί η διαφορά επιπέδου όπως είναι αυτονόητο ήταν τεράστια. Προσπάθησα να το συζητήσω και να εξηγήσω ψύχραιμα αρχικά ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου έτσι και ότι στην τελική τις μέρες που είχαμε Αγγλικά και άλλη μια ειδικότητα στο σχολείο η 3η,4η,5η,6η δεν προλάβαιναν να κάνουν τα μαθήματά τους στα ελληνικά, γιατί πάντα η δασκάλα τα έστελνε σ'εμένα ή στην άλλη ειδικότητα. Να μη στα πολυλογώ, άκρη δε βγάλαμε, έγινε χαμός και πήρα τον σύμβουλο να τον ρωτήσω τι πρέπει να γίνει. Αυτός μου είπε ότι είναι θέμα του διευθυντή να το λύσει, ο οποίος διευθυντής μου είπε να τα κρατήσω έτσι προσωρινά, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση. Ως γνωστόν "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού" και τελικά τα κράτησα έτσι όλη τη χρονιά. Το σημαντικό είναι να θέσεις όρους και κανόνες απ'την αρχή, ώστε να μη γίνεται μπάχαλο στην τάξη. Από κει και πέρα αν έχουν ασκήσεις απ'το πρωινό η κάθε τάξη θα κάνει τις δικές της σε ομάδες κι εσύ παρακολουθείς, εξηγείς και βοηθάς όπου χρειάζεται. Αν όχι, πάλι τους χωρίζεις σε ομάδες και τους δίνεις υλικό να ασχοληθούν ανάλογα με το επίπεδο της κάθε τάξης (θα το μάθεις σιγά σιγά). Επίσης υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να παίξει όλη η τάξη μαζί ή τραγουδάκια κλπ. Πόσα παιδάκια έχεις συνολικά από όλες τις τάξεις? Μην αγχώνεσαι πάντως, αν είναι να σκάσεις μπορείς να μην κάνεις και τίποτα απολύτως.