0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει δουλέψει κανείς για πρακτική χωρίς πληρωμή να μου πει πως ήταν η εμπειρία;
Ναι, εγώ έτσι ξεκίνησα προ 20ετίας, και πιστεύω πως είναι ιδανικός τρόπος για να μπεις σε τάξη και να αποκτήσεις προϋπηρεσία. Δυστυχώς πλέον κανείς εργοδότης δεν μπορεί να σε προσλάβει χωρίς αμοιβή γιατί τα πρόστιμα από το ΙΚΑ και την Επιθεώρηση Εργασίας είναι τσουχτερά. Προσωπικά, λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να προσλάβω άτομο χωρίς εμπειρία τάξης. Ο ανταγωνισμός από τα ιδιαίτερα είναι μεγάλος και δεν είναι εποχή για πειράματα.
Κάποιος πρέπει να είναι ή πολύ απελπισμένος ή πολύ ηλίθιος για να πληρώνει για ψευτοσεμινάρια, με την ελπίδα να προσληφθεί μετά εκεί. Απορώ που υπάρχει έστω ένα άτομο να δέχεται τέτοια "σεμινάρια" και τέτοια αντιμετώπιση, αλλά για να συνεχίζονται κάθε χρόνο σημαίνει ότι υπάρχει πελατεία.
και μένα από την HAU μου είπαν για σεμινάρια καθηγητών (μερικά χιλιάρικα βέβαια!!), και λέω με 7,5 Ευρώ την ώρα δεν αξίζει τον κόπο! pure competion equals zero capital investment! απλά business economics
Για άλλα σεμινάρια δεν έχω γνώμη, πάντως για της Ελληνοαμερικανικής έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από άτομα που έχουν παρακολουθήσει τα προγράμματά τους.Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως η παρακολούθηση σεμιναρίου διδακτικής μεθοδολογίας είναι καλή ιδέα, ειδικά όταν συνδιάζεται με εμπειρία τάξης. Εγώ είχα κάνει ένα σεμινάριο δύο εβδομάδων μετά την πρώτη ακαδημαϊκή χρονιά που είχα δουλέψει και το είχα βρει πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο.Όσο για το ποιο σεμινάριο είναι καλό και ποιο όχι, αυτό εξαρτάται. Ρωτάς, παίρνεις γνώμες και αναλόγως πράττεις. Οι τιμές που παίζουν είναι 45-50 ευρώ για 4 σεμιναριακές ώρες σε γκρουπ 15-20 ατόμων. Υπάρχουν βέβαια και φτηνότερα σεμινάρια τύπου διάλεξης, και αρκετά δωρεάν που γίνονται από την Ελληνοαμερικανική, το