*

Αποστολέας Θέμα: Φιλόλογοι και ΠΔΣ  (Αναγνώστηκε 43582 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rita12

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Φιλόλογοι και ΠΔΣ
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 01:06:55 am »
παιδια καλησπερα  :) να ρωτησω κατι: πδς κανουν μονο στο λυκειο η και στο γυμνασιο????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:59:17 »

Αποσυνδεδεμένος ypernouli

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 02:33:01 am »
παιδια καλησπερα  :) να ρωτησω κατι: πδς κανουν μονο στο λυκειο η και στο γυμνασιο????

Στο λύκειο μόνο. Στο γυμνάσιο ονομάζεται ενισχυτική διδασκαλία και την αναλαμβάνουν κατά κανόνα οι μόνιμοι.

Αποσυνδεδεμένος anna4

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 03:56:08 am »
Το ΑΣΕΠ είναι ένα κριτήριο αντικειμενικό που έχει οριστεί από το σύνταγμα για τις προσλήψεις στο δημόσιο. Αν ξεκινήσουμε με τα κοινωνικά κριτήρια που μπορεί να εμφανίσει ο καθένας από εμάς δεν τελειώνουμε. Ένα αντικειμενικό κριτήριο είναι σίγουρα καλύτερο από ένα κοινωνικό που μπορεί να καταπατά τα δικαιώματα των άλλων.

Θα ήταν αντικειμενικό, αν ΟΛΟΙ διοριζομασταν μέσω ασεπ(αν και δε συμφωνώ καθόλου με τον εν λόγω διαγωνισμό )....κι όχι από ένα σωρο πίνακες, με μόρια αποκτημένα με ένα σωρό "βισματοτρόπους"....

Αποσυνδεδεμένος mellie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 03:23:58 pm »
Το ιδανικό θα ήτανε όλες οι θέσεις (αναπληρωτών, ωρομισθίων, ΠΔΣ) να καλύπτονταν με επιτυχόντες του ΑΣΕΠ-όχι ότι συμφωνώ με τον διαγωνισμό αλλά θα μειώνονταν κατά πολύ τα παραθυράκια γιατί τώρα στους πινάκες φιγουράρουν ανάμεσα σε όσους έφτυσαν αίμα για μια αξιοπρεπή θέση και άτομα που με 2-3 τηλέφωνα απλά μάζεψαν μόρια και σκαρφάλωσαν.
Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια
χωρίς αυτή τη στοτεινιά τα χρόνια μένουν άδεια

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:59:17 »

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 03:39:01 pm »
Θα ήθελα να ρωτήσω: Θα κάνω πρώτη φορά αίτηση για ΠΔΣ (είμαι αγγλικής φιλολογίας) και θα ήθελα να μου πείτε τι ακριβώς γράφετε στο βιογραφικό. Δηλαδή να βάλω και την προϋπηρεσία μου και από φροντιστήριο μαζί με τα σχολεία? Θέλουν να ξέρουν αν έχουμε δώσει ασεπ, δηλαδή θα μετρούσε και αυτό?
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 03:41:45 pm »
Θα ήθελα να ρωτήσω: Θα κάνω πρώτη φορά αίτηση για ΠΔΣ (είμαι αγγλικής φιλολογίας) και θα ήθελα να μου πείτε τι ακριβώς γράφετε στο βιογραφικό. Δηλαδή να βάλω και την προϋπηρεσία μου και από φροντιστήριο μαζί με τα σχολεία? Θέλουν να ξέρουν αν έχουμε δώσει ασεπ, δηλαδή θα μετρούσε και αυτό?

καλυτερα να μη βαλεις τρεχουσα προυπηρεσια σε φροντιστηριο, μονο παλια αν εχεις. εγω εβαζα κυριως ιδιαιτερα κ αν υπαρχει καποια ερευνητικη δραστηριοτητα ή συγγραφικη. επισης, για το ασεπ εγω το σημειωνα πανω στο βιογραφικο ιδιοχειρα με μολυβι, πχ "επιτυχουσα του ασεπ 2007"

Αποσυνδεδεμένος xristis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:53:31 pm »

Για  ενημέρωση των συναδέλφων , σε σχέση με τα  κριτήρια ( μέσω Πίνακα Ωρομισθίων ) όσο και άν κάποιοι βολεύονταν στα αναξιοκρατικά -ταπεινωτικά ρουσφέτια στις προσλήψεις , και  δεν τα θέλουν  '' όπως  ο διάβολος  το λιβάνι ''

''  Από τη συνάντηση του Υπουργού Παιδείας σήμερα με ΟΛΜΕ :Ναι είπε ο υπ. Παιδείας στην πρόσληψη ωρομισθίων από τον πίνακα για την

ΠΔΣ 

Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2009 

Ρεπορτάζ:esos.gr

Θετικά απάντησε ο υπ. Παιδείας στο αίτημα για την  πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη από τον πίνακα

ωρομισθίων που του έθεσαν οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης .

Οσον αφορά την εξόφληση των αμοιβών των εκπαιδευτικών για τα δεδουλευμένα στη Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε

πως δεν είναι δικό του θέμα αλλά του υπ. Οικονομίας

Μένει από αύριο να τα  επιβεβαιωθούν .

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 07:20:43 am »
Ο Υπυργός είπε: ναι απο πίνακες ωρομισθίων να γίνεται η πρόσληψη....

Αναρωτιέμαι: θα γίνουν νέοι πίνακες αφου καταθέσαμε αιτήσεις ανα ΔΔΕ ή θα ακυρωθούν οι αιτήσεις μας - πάνε τα 20 ευρώ για συστημένα και express - και θα ισχύσει η αίτηση ωρομισθίου για πρωινό πρόγραμμα που είχαμε καταθέσει τον Ιούλιο??

Λογικά - αν υπάρχει λογική στη χώρα μας -  θα πρέπει να δημιουργηθούν πίνακες ανα ΔΔΕ......

εσείς τι λέτε????

Αποσυνδεδεμένος vnikolitsa

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 07:26:16 am »
Αληθεια ποτε θα τα μαθουμε ολα αυτα; Γνωριζει κανεις κατι περισσοτερο;

Αποσυνδεδεμένος xristis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 07:44:10 am »

Όλα αυτά τα ερωτήματα  που εύλογα προκύπτουν υποθέτω ότι θα τα αντιμετωπίζει η νέα πλέον εγκύκλιος του Υπουργείου.  Να περιμένουμε

και να  τους  ενοχλούμε εκεί στην ΠΔΣ του Υπουργείου...

Αποσυνδεδεμένος crash

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 10:36:26 am »
Δυστυχώς δεν νομίζω να γίνει κάτι...
Αν ήταν θα δημιουργούσαν νέο πίνακα για την ΠΔΣ. Και να σας πω και κάτι σε σχέση με την ΠΔΣ όλοι προτιμούμε την ωρομισθία έτσι δεν είναι;
Ναι όμως ωρομισθία μπορεί να μας καλέσουν τα Χριστούγεννα ενώ για την ΠΔΣ τώρα. Ποιος λοιπόν θα έχει προτεραιότητα; Μπερδεμένα πράγματα κι επειδή δε νομίζω να θέλουν να ζορίσουν τον εγκέφαλό τους σε περίοδο εκλογών όλα θα γίνουν με τον παραδοσιακό τρόπο.  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος mellie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 11:43:14 am »
Μην ξεχνάτε και κάτι!!
Ο Αρούλης σε αυτή την φάση μπορεί να υποσχεθεί τα πάντα!!Αφού μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία για την πρόσληψη εκπαιδευτικών για την ΠΔΣ θα βρίσκεται στο σπιτάκι του κι όχι στο Υπουργείο Παιδείας!!!Προσωπικά θεωρώ απίθανο το να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης πριν τις εκλογές!
Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις κυριακές τα βράδια
χωρίς αυτή τη στοτεινιά τα χρόνια μένουν άδεια

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 01:51:35 pm »
Μην ξεχνάτε και κάτι!!
Ο Αρούλης σε αυτή την φάση μπορεί να υποσχεθεί τα πάντα!!Αφού μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία για την πρόσληψη εκπαιδευτικών για την ΠΔΣ θα βρίσκεται στο σπιτάκι του κι όχι στο Υπουργείο Παιδείας!!!Προσωπικά θεωρώ απίθανο το να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης πριν τις εκλογές!

Εννοείται πως δε θα ξεκινήσουν. Το μπαλάκι θα δοθεί στην επόμενη κυβέρνηση. Έτσι τουλάχιστον εικάζω. Μακάρι να υπάρξουν αξιοκρατικοί όροι πρόσληψης αυτή τη φορά!
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος vnikolitsa

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:09:39 pm »
Δυστυχώς δεν νομίζω να γίνει κάτι...
Αν ήταν θα δημιουργούσαν νέο πίνακα για την ΠΔΣ. Και να σας πω και κάτι σε σχέση με την ΠΔΣ όλοι προτιμούμε την ωρομισθία έτσι δεν είναι;
Ναι όμως ωρομισθία μπορεί να μας καλέσουν τα Χριστούγεννα ενώ για την ΠΔΣ τώρα. Ποιος λοιπόν θα έχει προτεραιότητα; Μπερδεμένα πράγματα κι επειδή δε νομίζω να θέλουν να ζορίσουν τον εγκέφαλό τους σε περίοδο εκλογών όλα θα γίνουν με τον παραδοσιακό τρόπο.  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Υποθετω οτι δεν φα δωσουν στην ΠΔΣ 2 ή 4 ωρες αλλα οσες και στους ωρομισθιους.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)