0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι: πδς κανουν μονο στο λυκειο η και στο γυμνασιο?
Το ΑΣΕΠ είναι ένα κριτήριο αντικειμενικό που έχει οριστεί από το σύνταγμα για τις προσλήψεις στο δημόσιο. Αν ξεκινήσουμε με τα κοινωνικά κριτήρια που μπορεί να εμφανίσει ο καθένας από εμάς δεν τελειώνουμε. Ένα αντικειμενικό κριτήριο είναι σίγουρα καλύτερο από ένα κοινωνικό που μπορεί να καταπατά τα δικαιώματα των άλλων.
Θα ήθελα να ρωτήσω: Θα κάνω πρώτη φορά αίτηση για ΠΔΣ (είμαι αγγλικής φιλολογίας) και θα ήθελα να μου πείτε τι ακριβώς γράφετε στο βιογραφικό. Δηλαδή να βάλω και την προϋπηρεσία μου και από φροντιστήριο μαζί με τα σχολεία? Θέλουν να ξέρουν αν έχουμε δώσει ασεπ, δηλαδή θα μετρούσε και αυτό?
Μην ξεχνάτε και κάτι!!Ο Αρούλης σε αυτή την φάση μπορεί να υποσχεθεί τα πάντα!!Αφού μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία για την πρόσληψη εκπαιδευτικών για την ΠΔΣ θα βρίσκεται στο σπιτάκι του κι όχι στο Υπουργείο Παιδείας!!!Προσωπικά θεωρώ απίθανο το να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης πριν τις εκλογές!
Δυστυχώς δεν νομίζω να γίνει κάτι...Αν ήταν θα δημιουργούσαν νέο πίνακα για την ΠΔΣ. Και να σας πω και κάτι σε σχέση με την ΠΔΣ όλοι προτιμούμε την ωρομισθία έτσι δεν είναι; Ναι όμως ωρομισθία μπορεί να μας καλέσουν τα Χριστούγεννα ενώ για την ΠΔΣ τώρα. Ποιος λοιπόν θα έχει προτεραιότητα; Μπερδεμένα πράγματα κι επειδή δε νομίζω να θέλουν να ζορίσουν τον εγκέφαλό τους σε περίοδο εκλογών όλα θα γίνουν με τον παραδοσιακό τρόπο.