Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε καταλαβαίνω και νομίζω ότι για τους περισσότερους από τα άτομα που συμμετέχουν είναι μια διαδικασία εξαιρετικά δύσκολη και ψυχοφθόρα. Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί το τι ακριβώς θα γίνει. Από την άλλη πρέπει να ανακαλύψει ο καθένας τι τον βοηθάει προκειμένου να παραμένει όσο το δυνατό πιο ήρεμος. Αν διαλύσουμε το νευρικό μας σύστημα τότε ασ' τα να πάνε...
Παράθεση από: michalis στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 12:42:25 amΠαράθεση από: epistimik στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 12:17:56 amΠαράθεση από: michalis στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 12:07:10 amαρα κριτήρια είναι αυτά που αναφέρει στις 7διαβαθμίσεις η εγκύκλιος όπου ως προυπηρεσία απαιτείτια 3 χρόνια για όσους έχουν σεμινάριο και τουλάχιστον 3 χωρίς. εγώ ανφέρομαι σε αυτούς που δεν συμπληρώνουν 3 χρόνιααυτοι που εχουν λιγοτεροι απο 3 πανε στο τελευταιο προσονη) Οι εκπαιδευτικοί με τουλάχιστον ένα διδακτικό έτος προϋπηρεσία σε ΣΜΕΑΕ (10 μήνες). αν και δεν ειμαι σιγουρη πια τι θες να ρωτησεις; θες να δωσεις ενα συγκεκριμενο παραδειγμα;π.χ. η συνάδελφος στην θέση 25 γιατί είναι παραπάνω απο εκείνον στην 72?γιατι ο 25 εχει σεμιναριο
Παράθεση από: epistimik στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 12:17:56 amΠαράθεση από: michalis στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 12:07:10 amαρα κριτήρια είναι αυτά που αναφέρει στις 7διαβαθμίσεις η εγκύκλιος όπου ως προυπηρεσία απαιτείτια 3 χρόνια για όσους έχουν σεμινάριο και τουλάχιστον 3 χωρίς. εγώ ανφέρομαι σε αυτούς που δεν συμπληρώνουν 3 χρόνιααυτοι που εχουν λιγοτεροι απο 3 πανε στο τελευταιο προσονη) Οι εκπαιδευτικοί με τουλάχιστον ένα διδακτικό έτος προϋπηρεσία σε ΣΜΕΑΕ (10 μήνες). αν και δεν ειμαι σιγουρη πια τι θες να ρωτησεις; θες να δωσεις ενα συγκεκριμενο παραδειγμα;π.χ. η συνάδελφος στην θέση 25 γιατί είναι παραπάνω απο εκείνον στην 72?
Παράθεση από: michalis στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 12:07:10 amαρα κριτήρια είναι αυτά που αναφέρει στις 7διαβαθμίσεις η εγκύκλιος όπου ως προυπηρεσία απαιτείτια 3 χρόνια για όσους έχουν σεμινάριο και τουλάχιστον 3 χωρίς. εγώ ανφέρομαι σε αυτούς που δεν συμπληρώνουν 3 χρόνιααυτοι που εχουν λιγοτεροι απο 3 πανε στο τελευταιο προσονη) Οι εκπαιδευτικοί με τουλάχιστον ένα διδακτικό έτος προϋπηρεσία σε ΣΜΕΑΕ (10 μήνες). αν και δεν ειμαι σιγουρη πια τι θες να ρωτησεις; θες να δωσεις ενα συγκεκριμενο παραδειγμα;
αρα κριτήρια είναι αυτά που αναφέρει στις 7διαβαθμίσεις η εγκύκλιος όπου ως προυπηρεσία απαιτείτια 3 χρόνια για όσους έχουν σεμινάριο και τουλάχιστον 3 χωρίς. εγώ ανφέρομαι σε αυτούς που δεν συμπληρώνουν 3 χρόνια
μιλάω για τον πίνακα των φυσικών
συννενοηση μπουζουκι!!
στον πίνακα των φυσικών ατομα με 1 ή 2 έτη εργασιας (κάπου στα 4-5 μόρια) και σεμινάριο, προηγούνται άλλων με σεμινάριο κα ιεπιτυχία ασεπ. είναι επιτρεπτό?
Ma ti tha ginei epitelous me tous pinakes Braille kai Noimatikis??? Tha tous vgaloun epitelous?? Pos einai dunaton na exoun vgalei imerominies enstasewn xwris na exoun anartisei tis plirofories gia tis opoies pithanon epithimoume enstasi???Kai kati allo: Kserei kaneis pos leitourgoun oi pinakes? Pos tha aporrofithoun ta oi anaplirwtes? Tha paroun prwta apo pinakes noimatikis k braille kai an eksanthlithoun aftoi meta apo ton pinaka katataksis smea - ton geniko, i tha paroun apo toneniaio pinaka katataksis smea kanonika... kai apo ton pinaka Noimatikis mono oson afora sxoleia paidiwn me provlimata akois k antistoixa braille oson afora sxoleia paidiwn me provlimata orasis?