Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το παρακάτω μνμ αφορά μονοτους Π.Ε.71-61Εάν διαβάσετε προσεκτικά τα αρθρα 21 και 22 του νόμου βγαίνει το συμπέρασμα οτι οι σεμιναριούχοι δεν προηγούνται υων απλών πτυχιούχων.Η εγκύκλιος όμως γράφει οτι προτάσσονται και ας έχει ο άλλος 60 και 70 μήνες προυπηρεσία.και λέω εγω τώρα:από πότε μια εγκύκλιος εχει μεγαλύτερη ισχυ απο το νόμο?Παιδια ότι λέει ο νόμος!!!
εγω παντως σας λεω τι εμαθα απο Δευτεροβαθμια. Τους ειπαν απο το Υπουργειο να μη δεχθουν καμια ενσταση γιατι τα εκαναν μανταρα με τους πινακες και περιμενουν τους καινουριους. Ηδη μια φιλη μου ανεβηκε 15 θεσεις με την Braille που δεν της ειχανε περασει. Αυτο πως γινεται λοιπον?
Στον πίνακα των δασκάλων υπαρχουν πτυχιούχοι ειδικής αγωγής με σεμινάριο αλλά μικρή προυπηρεσία που είναι πιο πάνω απο κάποιον με μεγαλύτερη προυπ. χωρις όμως σεμινάριο.Στον νόμο (γιατι βάσει αυτού βγαίνει η εγκύκλιος σωστα?) στο αρθρο 21 κ22 δε λέει πουθενά αυτό που λέει η επισήμανση της εγκυκλίου (οτι προτάσσονται οι πτυχιούχοι+ σεμιναριο αυτών με απλό πτυχίο).Τα λέω καλά ή τα έχω παίξει τελείως απο χθες?
Παράθεση από: kazolin στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:45:39 pmΣτον πίνακα των δασκάλων υπαρχουν πτυχιούχοι ειδικής αγωγής με σεμινάριο αλλά μικρή προυπηρεσία που είναι πιο πάνω απο κάποιον με μεγαλύτερη προυπ. χωρις όμως σεμινάριο.Στον νόμο (γιατι βάσει αυτού βγαίνει η εγκύκλιος σωστα?) στο αρθρο 21 κ22 δε λέει πουθενά αυτό που λέει η επισήμανση της εγκυκλίου (οτι προτάσσονται οι πτυχιούχοι+ σεμιναριο αυτών με απλό πτυχίο).Τα λέω καλά ή τα έχω παίξει τελείως απο χθες?
Παράθεση από: ange.pe71 στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:01:42 pmΠαράθεση από: kazolin στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:45:39 pmΣτον πίνακα των δασκάλων υπαρχουν πτυχιούχοι ειδικής αγωγής με σεμινάριο αλλά μικρή προυπηρεσία που είναι πιο πάνω απο κάποιον με μεγαλύτερη προυπ. χωρις όμως σεμινάριο.Στον νόμο (γιατι βάσει αυτού βγαίνει η εγκύκλιος σωστα?) στο αρθρο 21 κ22 δε λέει πουθενά αυτό που λέει η επισήμανση της εγκυκλίου (οτι προτάσσονται οι πτυχιούχοι+ σεμιναριο αυτών με απλό πτυχίο).Τα λέω καλά ή τα έχω παίξει τελείως απο χθες? καλά τα λες kazolin. οι γνωστοί μου απόφοιτοι θα κάνουν ένσταση για αυτό. ( εγώ είμαι τεταρτοετής στο παιδαγωγικό ειδικής αωγής ακόμη )