*

Ψηφοφορία

Ακολουθεί το κείμενο της ψηφοφορίας.Παρακαλώ δώστε τα ονόματα σας για να προσυπογραφεί.

Συμφωνώ
33 (80.5%)
Διαφωνώ
2 (4.9%)
Δεν με αφορά
6 (14.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 41

Αποστολέας Θέμα: Γιατί κύριε υπουργέ παίζεται με τα νεύρα μας?(www.esos.gr)  (Αναγνώστηκε 364354 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Γιατί κύριε υπουργέ παίζεται με τα νεύρα μας?(www.esos.gr)
« Απάντηση #630 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:20:07 pm »
βρε σπαρο γνωστη μου πε11 κατεβηκε 39 θεσεις.........και αλλη παλι πε11 ανεβηκε 4 θεσεις.......Ατιμη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kazolin

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:20:37 pm »
Το παρακάτω μνμ αφορά μονοτους Π.Ε.71-61
Εάν διαβάσετε προσεκτικά τα αρθρα 21 και 22 του νόμου βγαίνει το συμπέρασμα οτι οι σεμιναριούχοι δεν προηγούνται υων απλών πτυχιούχων.
Η εγκύκλιος όμως γράφει οτι προτάσσονται και ας έχει ο άλλος 60 και 70 μήνες προυπηρεσία.
και λέω εγω τώρα:από πότε μια εγκύκλιος εχει μεγαλύτερη ισχυ απο το νόμο?
Παιδια ότι λέει ο νόμος!!!

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:23:14 pm »
Το παρακάτω μνμ αφορά μονοτους Π.Ε.71-61
Εάν διαβάσετε προσεκτικά τα αρθρα 21 και 22 του νόμου βγαίνει το συμπέρασμα οτι οι σεμιναριούχοι δεν προηγούνται υων απλών πτυχιούχων.
Η εγκύκλιος όμως γράφει οτι προτάσσονται και ας έχει ο άλλος 60 και 70 μήνες προυπηρεσία.
και λέω εγω τώρα:από πότε μια εγκύκλιος εχει μεγαλύτερη ισχυ απο το νόμο?
Παιδια ότι λέει ο νόμος!!!
Mα στους πίνακες των νηπιαγωγών όσοι έχουν σεμινάρια είναι κάτω απο τους μεταπτυχιακούς και τους ΠΕ61 και όσοι έχουν προυπηρεσία και αυτοί είναι πάνω απο αυτους με τα σεμινάρια...

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #633 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:24:56 pm »
γεια σας γνωριζει κανεις ποσους αναπληρωτες γεωπονους πηραν περυσι στα σμεα (14.04) και ωρομισθιους στην περιφερεια δυτικης μακεδονιας?ευχαριστω
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mkam

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #634 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:36:17 pm »
εγω παντως σας λεω τι εμαθα απο Δευτεροβαθμια. Τους ειπαν απο το Υπουργειο να μη δεχθουν καμια ενσταση γιατι τα εκαναν μανταρα με τους πινακες και περιμενουν τους καινουριους. Ηδη μια φιλη μου ανεβηκε 15 θεσεις με την Braille που δεν της ειχανε περασει. Αυτο πως γινεται λοιπον?

Αποσυνδεδεμένος kazolin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:45:39 pm »
Στον πίνακα των δασκάλων υπαρχουν πτυχιούχοι ειδικής αγωγής με σεμινάριο αλλά μικρή προυπηρεσία που είναι πιο πάνω απο κάποιον με μεγαλύτερη προυπ. χωρις όμως σεμινάριο.
Στον νόμο (γιατι βάσει αυτού βγαίνει η εγκύκλιος σωστα?) στο αρθρο 21 κ22 δε λέει πουθενά αυτό που λέει η επισήμανση της εγκυκλίου (οτι προτάσσονται οι πτυχιούχοι+ σεμιναριο αυτών με απλό πτυχίο).
Τα λέω καλά ή τα έχω παίξει τελείως απο χθες?

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:49:31 pm »
εγω παντως σας λεω τι εμαθα απο Δευτεροβαθμια. Τους ειπαν απο το Υπουργειο να μη δεχθουν καμια ενσταση γιατι τα εκαναν μανταρα με τους πινακες και περιμενουν τους καινουριους. Ηδη μια φιλη μου ανεβηκε 15 θεσεις με την Braille που δεν της ειχανε περασει. Αυτο πως γινεται λοιπον?
Δεν γίνεται!

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #637 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:58:50 pm »
kalispera se olous!
elpizw na eiste euxaristhmenoi me tis theseis sas oloi!
xtes hmouna sxedon olo to bradi ,afotou bgikan oi pinakes,sta thl me sunadelfous.den exei noima na psaxnoume ti sumbainei me tous allous dioti mpainontas sto kikeona auto xanesai kai ftheiresai o idios.sigoura tha broun mia polu kali apantisi na dwsoun gia ola!ki egw gnwrizw proswpika duo sunadelfous oi opoies parousiastikan k sth sunexeia,me ta dika tous legomena panta,paraitithikan kai pragmatika den htan stis theseis tous.wstoso molis bgikane oi pinakes eida pws exoun moria prouphresias!sigoura thn kalh apantisi thn exoune sto stoma tous!poio to noima loipon na psaxnoume??safws k prepei na eimaste gnwstes twn pragmatwn k an mporoume na kanoume kati na to kanoume.sinithws omws den bgazei pouthena.dustuxws.egw den katalabainw giati den bgazoun tous anexartitous pinakes noimatikis k braille.akousa ki egw oti den tha mas epireasei to thema twn eklogwn ki oti prin to telos ths allis ebdomadas tha kanoun proslipseis.susswmes proslipsis h pali se faseis den gnwrizw!!
tha deixei.....
perimenoume....

Αποσυνδεδεμένος nickolai

• Νέο μέλος
  • *
  • viva la vida
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:01:42 pm »
Στον πίνακα των δασκάλων υπαρχουν πτυχιούχοι ειδικής αγωγής με σεμινάριο αλλά μικρή προυπηρεσία που είναι πιο πάνω απο κάποιον με μεγαλύτερη προυπ. χωρις όμως σεμινάριο.
Στον νόμο (γιατι βάσει αυτού βγαίνει η εγκύκλιος σωστα?) στο αρθρο 21 κ22 δε λέει πουθενά αυτό που λέει η επισήμανση της εγκυκλίου (οτι προτάσσονται οι πτυχιούχοι+ σεμιναριο αυτών με απλό πτυχίο).

;)

Αποσυνδεδεμένος nickolai

• Νέο μέλος
  • *
  • viva la vida
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:03:45 pm »

;)
καλά τα λες kazolin. οι γνωστοί μου απόφοιτοι θα κάνουν ένσταση γι' αυτό. ( εγώ είμαι τεταρτοετής στο παιδαγωγικό ειδικής αγωγής ακόμη )
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:07:08 pm από ange.pe71 »

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #640 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:07:21 pm »
mitsy καλωσήρθες στο PDE.

Τροποποίησε σε παρακαλώ το μήνυμα σου γράφοντας το με ελληνικούς χαρακτήρες.
Στο συγκεκριμένο forum δεν γράφουμε greeklish.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος mafi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:12:15 pm »

;)
καλά τα λες kazolin. οι γνωστοί μου απόφοιτοι θα κάνουν ένσταση για αυτό. ( εγώ είμαι τεταρτοετής στο παιδαγωγικό ειδικής αωγής ακόμη )

συμφωνώ συνάδελφοι,εγώ είμαι φιλόλογος με μεταπτυχιακό και προυπηρεσία και είμαι πιο κάτω από μεταπτυχιακό με ύατερη ημερομηνία κτήσης,μηδενική προυπηρεσία αλλά σεμινάριο!!εγώ θα κάνω ένσταση..Μάλιστα σήμερα επικοινώνησα και με το συνήγορο του πολίτη και μου είπε να κάνω τους κάνω αναφορά αφού κάνω την ένσταση..ίσως να κάνατε και εσείς ή όλοι μαζί για να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί..

Αποσυνδεδεμένος AAA

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:14:45 pm »
Ας κάνουμε κάτι όλοι οι μεταπτυχιακοί.

Αποσυνδεδεμένος mafi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #643 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:19:55 pm »
Συμφωνώ. Δεν πρέπει να τα ανεχτούμε αυτό, ειδικά οι μεταπτυχιακοί να αντιδράσουμε..Δηλαδή  σύμφωνα με τη δική τους λογική πρέπει να παρακολουθήσουμε ένα σεμινάριο που είναι ουσιαστικά και τυπικά υποδεέστερο του τίτλου που έχουμε..τι λέτε να κάνουμε?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)