Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειναι της παρουσης πιστευω να κα8ομαστε και να μαλωνουμε...σε τελικη αυτο θελουν...να μας κανουν να πουμε....αντε απο κει ... καντε οτι θελετε.....NOOOOας μην τους κανουμε το χατιρι!!!!!
στην σελίδα 25 της εγκυκλιου αναφερει ρητα....σε κάθε σειρα καταταξης, για τους πίανκες νοηματικής , λαμβάνονται υπόψη κατά προτεραιότητα οι βεβαιωσεις επάρκεις και ακολουθως οι βεβαιωσεις του 4ου ετους, του 3ου ετους κλπ, με φθινουσα σειρα. Αρα λοιπον ειναι αδικο να ειναι ατομα με 1 κυκλο ας πουμε πιο πανω απο τους εχοντες επάρκεια!!γιατι θελω πολυ να δω πως θα συνεννοηθουν αυτοι που εχουν αθει 100 λεξεις με κωφο παιδι για να του διδαξουν κιολας!! Εελεοςςςςςςςςςςςςςςςς..... παμε για ΕΝΣΤΑΣΗ!!!!
Όπως είχα γράψει σε προηγούμενο μήνυμα μου ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ!!!!Να υπάρχουν συνάδελφοι με τόσα προσόντα,διδακτορικά μεταπτυχιακά, σεμινάρια, πρακτικές, προϋπηρεσία, νοηματικές, Braille, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΟΥΣ!!!(το οποίο έχει πλέον κανταντήσει σε αυτή την κωλοχώρα να είναι κάτι σαν απολυτήριο Γυμνασίου) και αντί να δουλεύουν να περιμένουν μπροστά στην οθόνη του Η/Υ πότε στον θα βγουν για πολλοστή φορά αυτοί οι πίνακες για να σφαχτούν για το ποια κριτήρια πρέπει να τηρηθούν... και τι είναι ποιο σημαντικό... και γιατί ο X είναι πάνω από τον Ψ! και όλα αυτά για ένα γαμ..... χιλιάρικο το μήνα, σε σχολεία που τα περισσότερα δεν έχουν ούτε τις στοιχειώδεις κτιριακές υποδομές, ειδικά στο χώρο της ε.α! Ότι προσόν έχει αποκτήσει κάποιος δεν πρέπει να απαξιώνεται από τους άλλους! Είναι πραγματικά κρίμα να έχουν φέρει έναν από τους ποιο σημαντικούς κλάδους σε αυτήν την κατάσταση!