Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καήκανε κι αυτοί σαν εμάς.. Ρίξτε μια ματιά http://www.youtube.com/watch?v=bdLpNjadM8k
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ, από την πλευρά των καθηγητών τής μέσης εκπαίδευσης, μέσω της ομοσπονδίας τους, σας εστάλη ένα μήνυμα, ότι υπάρχουν κενές θέσεις. Υπάρχει χρονοδιάγραμμα άμεσης κάλυψης σε ότι αφορά τα γυμνάσια και τα λύκεια; ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Αυτό έχει απαντηθεί από το Υπουργείο Παιδείας, τα πάντα είναι καλύτερα και από κάθε χρονιά και, όσον αφορά στα «κενά» εκεί που δεν υπάρχουν, και όσον αφορά στο υλικό, όσον αφορά στα βιβλία και ούτω καθεξής. Δηλαδή είμαστε στον ίδιο βαθμό προετοιμασίας, όπως κάθε χρόνο. Από εκεί και έπειτα, αν υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες, εμείς είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε όταν και εφόσον βεβαίως το Συμβούλιο της Επικρατείας δώσει και την άδεια -γιατί είμαστε σε προεκλογική περίοδο- για να προχωρήσουμε σε επιπρόσθετες προσλήψεις. Διότι, όπως ξέρετε αυτό γίνεται μόνο από την τριμελή επιτροπή η οποία απαρτίζεται από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας και δύο Αρεοπαγίτες, η οποία βεβαίως όταν με το καλό συσταθεί, ενδεχομένως να μας δώσει και άδεια εάν να υπάρχουν κενά, θα τα συμπληρώσουμε και αυτά.Nομίζω ότι τα κόκκινα σημεία που υπογράμμισα μας δίνουν πεντακάθαρα την εικόνα όλου του τοπίου! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
Και αφού ήταν αντίθετος γιατί δεν ίσχυσε από φέτος και λέει ότι θα αλλάξει του χρόνου;Επειδή θα αλλάξει η κυβέρνηση και θα το αλλάξουν έτσι κι αλλιώς;Και δηλαδή όλοι αυτοί που τρέχουν φέτος για τα σεμινάρια πώς θα νιώσουν του χρόνου;Έχουν την εντύπωση ότι αυτοί δε θα τους ασκήσουν πιέσεις;Και γιατί έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο ,να ισχύει "ο θάνατός σου η ζωή μου"; Η μάλλον καλύτερα η ανεργεία σου η πρόσληψή μου;;
Ο φετινός διευθυντής της Ειδικής Αγωγής ισχυρίζεται ότι του χρόνου δε θα μοριοδοτούνται τα σεμινάρια και πρέπει να πάψει αυτή η λογική των σεμιναρίων και ότι αυτός ήταν αντίθετος από την αρχή.Ερώτηση? Όσοι λοιπόν φέτος προτάχθησαν αδικαιολόγητα του χρόνου που θα βρίσκονται?
Έεεεετσι μπράβο, να συνεχίζουμε τη φαγωμάρα μεταξύ μας, αυτό είναι το ζητούμενο..Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου θα έπρεπε να υπερασπίζεσαι και αυτούς που έχουν επάρκεια στη νοηματική και δεν τους επέτρεψαν να κάνουν τα χαρτιά τους γιατί εγώ που έχω έναν κύκλο μόνο νοηματικής και μεταπτυχιακό θεωρούμε ικανότερη να διδάξω σε κωφά παιδιά..Αλλά δεν είδα να το κάνεις,εκτός αν και αυτοί που έχουν επάρκεια στη νοηματική έμαθαν σε αλλουνού κεφάλι.Είπαμε ο καθένας βλέπει τα προσόντα του ως τα καλύτερα μπράβο μας.Οπότε γιατί περιμένουμε κάτι καλύτερο από αυτούς μετά;;