Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις διάβασα την συνέντευξη του υπουργου.......Αηδίασα ...Δεν μου φταίνε όμως αυτοί.....Πρώτη φορά στο φορουμ θα πάρω πολιτική θέση....Μαύρο στον Αρη Σπηλιοτόπουλο ....δεν ξέρει να κάνει σωστά την δουλειά του και όποιος τον ψηφίζει με φέρνει σε αυτην την θέση που βρίσκομαι ...... δεν μου φταίει ο Σπηλιοτόπουλος αυτός είναι απλά ένας άσχετος ...αυτοί που μου φταίνε είναι αυτοί που μου τον βάζουν πάνω απο το κεφάλι μου....Και το λέω καθαρά και ξάστερα σε όλους τους συναδέλφους της
Παράθεση από: Loksias στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:08:05 pmΠαράθεση από: elefthe στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 02:52:30 pmπου νομιζεις οτι ζεις στην Σουηδία κα ζητας ενημερωση?@eleftheΚατα πρώτον δε νομίζω οτι η ειρωνία βοηθάει κανέναν αυτή τη στιγμη, και κατά δεύτερον ΝΑΙ φυσικά και δικαιούμαστε, θέλουμε και απαιτούμε ενημέρωση... Δε νομίζω οτι πρέπει να μετακομίσω στη Σουηδία ή κάπου αλλού για να απαιτώ να με αντιμετωπίζουν όπως μου αξίζει κι όχι ως πολίτη τελευταίας κατηγορίας λέγοντας μου οτι τους ενοχλώ όταν τους τηλεφωνώ για να ρωτήσω τι μέλει γενέσθαι..
Παράθεση από: elefthe στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 02:52:30 pmπου νομιζεις οτι ζεις στην Σουηδία κα ζητας ενημερωση?@eleftheΚατα πρώτον δε νομίζω οτι η ειρωνία βοηθάει κανέναν αυτή τη στιγμη, και κατά δεύτερον ΝΑΙ φυσικά και δικαιούμαστε, θέλουμε και απαιτούμε ενημέρωση... Δε νομίζω οτι πρέπει να μετακομίσω στη Σουηδία ή κάπου αλλού για να απαιτώ να με αντιμετωπίζουν όπως μου αξίζει κι όχι ως πολίτη τελευταίας κατηγορίας λέγοντας μου οτι τους ενοχλώ όταν τους τηλεφωνώ για να ρωτήσω τι μέλει γενέσθαι..
που νομιζεις οτι ζεις στην Σουηδία κα ζητας ενημερωση?
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:07:05 pm Στη Σουηδία συνάδελφοί μου!!! Στη Σουηδία!!!!Έχει και πολλές Σουηδέζες εκεί!
Στη Σουηδία συνάδελφοί μου!!! Στη Σουηδία!!!!
Στα μέσα της δεκαετίας του 90 στα Γιάννενα όπου σπούδαζα, στο καλλιτεχνικό στερέωμα του σκυλάδικου μεσουρανούσε ο γνωστός Μπονίκας κάπου στην πλατεία Πάργης σ’ένα υπόγειο με την επωνυμία viva. Μπορείτε να δείτε ότι παραμένει ακόμα ζωντανός http://www.youtube.com/watch?v=8rEvPyWyLCo
Παράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:12:12 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:07:05 pm Στη Σουηδία συνάδελφοί μου!!! Στη Σουηδία!!!!Έχει και πολλές Σουηδέζες εκεί! @ AnubisGood for us Να κάνουμε ένα σύλλογο αποφοίτων Παν/μιου Ιωαννίνων τότε! όπως φαίνεται είμαστε πολλοί απόφοιτοι
Παράθεση από: Loksias στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:23:06 pmΠαράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:12:12 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:07:05 pm Στη Σουηδία συνάδελφοί μου!!! Στη Σουηδία!!!!Έχει και πολλές Σουηδέζες εκεί! @ AnubisGood for us Να κάνουμε ένα σύλλογο αποφοίτων Παν/μιου Ιωαννίνων τότε! όπως φαίνεται είμαστε πολλοί απόφοιτοιμέσα!!!!
Μακρής, Ναυτάκια, Gallery, Taiga, Μονοπώλειο, Κοράγια, Καϊξής, Κύκνος, Κουραμπάς...
Παράθεση από: geokom στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:34:35 pmΜακρής, Ναυτάκια, Gallery, Taiga, Μονοπώλειο, Κοράγια, Καϊξής, Κύκνος, Κουραμπάς...δυστυχως καμια σχεση πλεον τα γιαννενα με τα mid 90's..... μονοπωλειο (πισω απο αστυνομια) εγινε τραπεζα, κοραγια-taiga πολλα χρονια κλειστη, ναυτακια μονο 17χρονα μαζευουν, κυκνος εγινε καφετερια, καϊξης η γνωστη παρακμη με τις φτερουγες απο κοτοπουλο!!, gallery δεν μαζευει ανθρωπο...... κριμα, πολυ κριμα.........