*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011  (Αναγνώστηκε 276709 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος agyvar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: αιτήσεις αναπληρωτων
« Απάντηση #462 στις: Ιουνίου 21, 2010, 06:27:45 pm »
καλησπέρα και συγγνώμη για τη σπατάλη του χρόνου σας απλά θα ήθελα να μάθω κάτι. Είμαι καινούργια εδώ, μόλις πήρα το πτυχίο μου (σγγλικής φιλολογίας) και θα ήθελα να μάθω αν έχω δικαίωμα φέτος να κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια. ή έστω για ωρομίσθια! η απλά να πάω το πτυχιάκι μου για κορνίζα??? ευχαριστώ!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:09:01 »

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #463 στις: Ιουνίου 21, 2010, 06:42:54 pm »
Αν ισχυει οτι και τις αλλες χρονιες κανεις κανονικα τα χαρτια σου και απλα δεν πολυελπιζεις να σε καλεσουν (δεν ξερω βεβαια και τι γινεται στην ειδικοτητα σου για να μαι ειλικρινης αλλα νομιζω δυσκολο με 0 μορια να σε καλεσουν). Μην απογοητευεσαι οσο μπορεις... Αλλες ειδικοτητες ειναι πολυ χεοροτερα, αυτο να σκεφτεσαι...

Αποσυνδεδεμένος isambo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: Ιουνίου 21, 2010, 06:45:21 pm »
βέβαια! σκεφτείτε επίσης ότι το φθινόπωρο έχουμε εκλογές...
αν τα σχολεία μείνουν χωρίς καθηγητές, αυτό θα το εκμεταλλευτούν ουκ ολίγοι καλοπροαίρετοι ή κακοπροαίρετοι...
απλά πιστεύω πως θα εξαντλήσει τα περιθώρια με τις υπερωρίες και τους φθηνούς αναπληρ. μειωμ. ωρ.
Υπάρχει πάντως και το εξής σενάριο, που το έχουμε δει να παίζεται χρόνια τώρα με τους ωρομισθίους. Δηλαδή να πάρει αναπληρωτές τους οποίους δε θα πληρώνει, παρά μετά από πολύ μεγάλγ καθυστέρηση και αν...

αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου ή γενικώς αναπληρωτές;
Υποθέτω αναπληρωτές γενικώς. Ακραίο θα μου πεις, αλλά τους έχω ικανούς. Όσα έκαναν μέχρι τώτα ακραία δεν ήταν εξάλλου; Και αν μετά οι απλήρωτοι απέχουν των καθηκόντων τους θα είναι και υπόλογοι στην κοινωνία, γιατί δεν σκέφτονται τα καημένα τα παιδιά...
"Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι μας πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;"
Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: αιτήσεις αναπληρωτών
« Απάντηση #465 στις: Ιουνίου 21, 2010, 07:21:14 pm »
Θετικά σκέφτομαι ναι...θα δείξει όμως :)  Ας κραταμε μικρο καλάθι ??? Το κακο με εμένα ηταν που φέτος ούτε για αναπληρώτρια κληθηκα και προφανως αν δεν διοριστω ούτε και φέτος δεν θα είμαι αναπληρωτρια.. Μολις βρω χρόνο θέλω να κοιταξω τον πίνακα του 24 μηνου που εφτιαξε ο npanag και να δω τα πρωτα 100 άτομα του πίνακα εκεινου αν ανηκουν και στους β διοριστεους στα πρωτα 110 ονοματα της β φασης δηλαδη που εχω μπροστα μου..γιατι αν υπάρχουν, λογικα πάντα αυτοι θα επιλέξουν διορισμό από προυπηρεσια ( 24μηνο ή 40%) κι εμεις θα εχουμε λιγοτερους μπροστα μας! αλλα θέλει πολυ το ψάξιμο αυτο και γερά νευρα ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:09:01 »

Αποσυνδεδεμένος agyvar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Ιουνίου 21, 2010, 07:51:25 pm »
και βρε παιδιά πώς θα αποκτήσω προυπηρεσία αν δεν με πάρουν ως αναπληρώτρια πρώτα????? ποια θεωρούν προυπηρεσία??

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Ιουνίου 21, 2010, 08:27:29 pm »
και βρε παιδιά πώς θα αποκτήσω προυπηρεσία αν δεν με πάρουν ως αναπληρώτρια πρώτα????? ποια θεωρούν προυπηρεσία??

σωστό και εύλογο το ερώτημά σου. αν δεν σε πάρουν δεν θα αποκτήσεις ποτέ την πολυπόθητη προϋπηρεσία.
σκέψου όμως ότι υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν ήδη προϋπηρεσία δύο και πλέον ετών και δεν γνωρίζουν εάν θα κληθούν να εργαστούν!
επομένως, ανάλογα με το πως θα κινηθούν τα πράγματα θα κινηθούμε κι εμείς
εξάλλου, το δημόσιο δεν είναι πανάκεια κι έτσι όπως θα το καταντήσουν δεν θα θέλει κανείς να εργαστεί γι'αυτό.
θα μου πεις εμείς φταίμε;
όχι, αλλά δυστυχώς είναι πολλά τα χρόνια που έχει μπουχτήσει το δημόσιο (ας μου επιτραπεί η έκφραση) που δεν πήγαινε άλλο και τώρα τα έχουμε εμείς μπροστά μας τα προβλήματα.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Ιουνίου 21, 2010, 08:35:40 pm »

Μέχρι τώρα γινόταν το εξής: ωρομισθία 3, 4, 5 ή και 6 χρόνια κάποιοι, μετά 1-2 χρόνια αναπλήρωση, παράλληλα 1, 2, 3 ή και 4 ΑΣΕΠ για να ανεβείς στον πίνακα κι άλλο και μετά, αν όλα είναι καλά, το φεγγάριο είναι ολόγιομο και ο υπουργός δεν έχει πάει στη Χίο διακοπές (βλ. πέρυσι), διορίζεσαι. Τόσο απλά. Και στον κλάδο μας, συνήθως πρώτα έπρεπε να γράψεις ΑΣΕΠ (και να γράψεις καλά) και μετά να ελπίζεις να σε πάρουν ωρομίσθιο κ.ο.κ.

Από το 2012 θα είναι ακόμα πιο... απλά. Γράφεις ΑΣΕΠ και εύχεσαι να είσαι στους διοριστέους ή να έστω να έχεις γράψει αρκετά καλά, για να είσαι ψηλά στον καινούριο πίνακα όπου θα προστεθούν τυχόν προϋπηρεσίες, δεύτερα πτυχία κ.τ.λ.

(Με συγχωρείς αν γίνομαι κυνική αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα - καλή δύναμη!)

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Ιουνίου 21, 2010, 08:45:29 pm »
Στα πρώτα 100 άτομα του 24μηνου υπάρχουν και 11 διπλοδιοριστέες (και ΑΣΕΠ β' φουρνιάς δηλαδή).
Στα πρώτα 200 άτομα του 24μηνου υπάρχουν και 18 διπλοδιοριστέες.
Σε όλο το 24μηνο (326 άτομα) 32 διπλοδιοριστέες.
Στο 40% (200 άτομα) άλλες 21 διπλοδιοριστέες.
Σύνολο 53 διπλοδιοριστέες για φέτος.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Ιουνίου 21, 2010, 09:59:38 pm »
καλησπέρα και συγγνώμη για τη σπατάλη του χρόνου σας απλά θα ήθελα να μάθω κάτι. Είμαι καινούργια εδώ, μόλις πήρα το πτυχίο μου (σγγλικής φιλολογίας) και θα ήθελα να μάθω αν έχω δικαίωμα φέτος να κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια. ή έστω για ωρομίσθια! η απλά να πάω το πτυχιάκι μου για κορνίζα??? ευχαριστώ!!!
Καλά σου τα είπε ο Τουριστάκος. Θα κάνεις τα χαρτιά σου (για να πεις ότι τα έκανες) αλλά don't keep your hopes up. :( Με 18 μόρια και δεν ελπίζω.

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: Ιουνίου 21, 2010, 11:57:50 pm »
Είσαι φοβερος! Μπράβο και ξανά μπράβο :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος nena8

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις 2010
« Απάντηση #472 στις: Ιουνίου 22, 2010, 01:19:38 am »
Εχω μια απορια σχετικα με τους αναπληρωτες μειωμενου ωραριου.Απ'οτι διαβασα γινεται αναφορα για περιπου 10 με 16 ωρες την εβδομαδα.Στην ειδικοτητα μου ομως που ειναι μαθημα επιλογης την περσινη χρονια π.χ. ειχαν ζητησει καθηγητη στην Κεφαλονια για 2 ωρες την εβδομαδα.Αν καταργηθουν οι ωρομισθιοι ειναι δυνατον να θεωρειται καποιος αναπληρωτης μειωμενου ωραριου και να παιρνει 600 περιπου ευρω για 8 ωρες το μηνα?
''Es tan corto el amor, y es tan largo el olvido.Porque en noches como ésta la tuve entre mis brazos,mi alma no se contenta con haberla perdido.Aunque éste sea el último dolor que ella me causa,y éstos sean los últimos versos que yo le escribo.''
P.Neruda

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Ιουνίου 22, 2010, 01:37:38 am »
Εχω μια απορια σχετικα με τους αναπληρωτες μειωμενου ωραριου.Απ'οτι διαβασα γινεται αναφορα για περιπου 10 με 16 ωρες την εβδομαδα.Στην ειδικοτητα μου ομως που ειναι μαθημα επιλογης την περσινη χρονια π.χ. ειχαν ζητησει καθηγητη στην Κεφαλονια για 2 ωρες την εβδομαδα.Αν καταργηθουν οι ωρομισθιοι ειναι δυνατον να θεωρειται καποιος αναπληρωτης μειωμενου ωραριου και να παιρνει 600 περιπου ευρω για 8 ωρες το μηνα?

Δεν αναφέρεται πουθενά ότι θα καταργηθούν οι ωρομίσθιοι.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011
« Απάντηση #474 στις: Ιουνίου 22, 2010, 02:04:30 am »
Eγω ρώτησα επειδή είχα ακούσει ότι θα έβγαινε εκείνη την εβδομάδα και δεδομένου ότι άλλαξε το site του Υπουργείου είπα μήπως έχασα κάτι. Αλλά δεν με νοιάζει πλέον η προκήρυξη, διότι είτε κάνεις τα χαρτιά σου είτε όχι, τζίφος.
Απλά αυτή την αγωνία δεν καταλαβαίνω: αν θα βγει. Και να βγει είναι σαν να μην βγήκε. Αφού αφήσαμε τους αλήτες να ρημάξουν την Ελλάδα, έτσι έιναι τώρα το δημόσιο φταίει και φυσικά οι καθηγητές πρέπει να μείνουν άνεργοι σύμφωνα με τα νέα μέτρα.
Η προσγείωση στην πραγματικότητα της Ελλάδας δεν ειναι κακό

Αποσυνδεδεμένος nena8

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #475 στις: Ιουνίου 22, 2010, 02:56:58 am »
Ευχαριστω για την απαντηση..Mαλλον τοτε δεν καταλαβα σωστα.
''Es tan corto el amor, y es tan largo el olvido.Porque en noches como ésta la tuve entre mis brazos,mi alma no se contenta con haberla perdido.Aunque éste sea el último dolor que ella me causa,y éstos sean los últimos versos que yo le escribo.''
P.Neruda

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144