0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: isambo στις Ιουνίου 21, 2010, 02:38:53 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Ιουνίου 21, 2010, 12:14:23 pmβέβαια! σκεφτείτε επίσης ότι το φθινόπωρο έχουμε εκλογές...αν τα σχολεία μείνουν χωρίς καθηγητές, αυτό θα το εκμεταλλευτούν ουκ ολίγοι καλοπροαίρετοι ή κακοπροαίρετοι...απλά πιστεύω πως θα εξαντλήσει τα περιθώρια με τις υπερωρίες και τους φθηνούς αναπληρ. μειωμ. ωρ. Υπάρχει πάντως και το εξής σενάριο, που το έχουμε δει να παίζεται χρόνια τώρα με τους ωρομισθίους. Δηλαδή να πάρει αναπληρωτές τους οποίους δε θα πληρώνει, παρά μετά από πολύ μεγάλγ καθυστέρηση και αν...αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου ή γενικώς αναπληρωτές;
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιουνίου 21, 2010, 12:14:23 pmβέβαια! σκεφτείτε επίσης ότι το φθινόπωρο έχουμε εκλογές...αν τα σχολεία μείνουν χωρίς καθηγητές, αυτό θα το εκμεταλλευτούν ουκ ολίγοι καλοπροαίρετοι ή κακοπροαίρετοι...απλά πιστεύω πως θα εξαντλήσει τα περιθώρια με τις υπερωρίες και τους φθηνούς αναπληρ. μειωμ. ωρ. Υπάρχει πάντως και το εξής σενάριο, που το έχουμε δει να παίζεται χρόνια τώρα με τους ωρομισθίους. Δηλαδή να πάρει αναπληρωτές τους οποίους δε θα πληρώνει, παρά μετά από πολύ μεγάλγ καθυστέρηση και αν...
βέβαια! σκεφτείτε επίσης ότι το φθινόπωρο έχουμε εκλογές...αν τα σχολεία μείνουν χωρίς καθηγητές, αυτό θα το εκμεταλλευτούν ουκ ολίγοι καλοπροαίρετοι ή κακοπροαίρετοι...απλά πιστεύω πως θα εξαντλήσει τα περιθώρια με τις υπερωρίες και τους φθηνούς αναπληρ. μειωμ. ωρ.
και βρε παιδιά πώς θα αποκτήσω προυπηρεσία αν δεν με πάρουν ως αναπληρώτρια πρώτα?? ποια θεωρούν προυπηρεσία??
καλησπέρα και συγγνώμη για τη σπατάλη του χρόνου σας απλά θα ήθελα να μάθω κάτι. Είμαι καινούργια εδώ, μόλις πήρα το πτυχίο μου (σγγλικής φιλολογίας) και θα ήθελα να μάθω αν έχω δικαίωμα φέτος να κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια. ή έστω για ωρομίσθια! η απλά να πάω το πτυχιάκι μου για κορνίζα??? ευχαριστώ!!!
Εχω μια απορια σχετικα με τους αναπληρωτες μειωμενου ωραριου.Απ'οτι διαβασα γινεται αναφορα για περιπου 10 με 16 ωρες την εβδομαδα.Στην ειδικοτητα μου ομως που ειναι μαθημα επιλογης την περσινη χρονια π.χ. ειχαν ζητησει καθηγητη στην Κεφαλονια για 2 ωρες την εβδομαδα.Αν καταργηθουν οι ωρομισθιοι ειναι δυνατον να θεωρειται καποιος αναπληρωτης μειωμενου ωραριου και να παιρνει 600 περιπου ευρω για 8 ωρες το μηνα?