0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Λίγο άσχετη η ερώτηση,όταν βγούν οι αιτήσεις για μόνιμους διορισμούς μπορεί να κάνει αίτηση κάποιος με 19 μόρια για το 40% ; Είμαι νηπιαγωγός,και αν ναι,πότε περίπου γίνονται οι αιτήσεις;
πηρα τωρα μολις να κανω την αιτηση και εχω μπερδευτει λιγο.στον πινακα Α (αναπληρωτες) εχει 40 επιλογες. εκει βαζω 40 περιοχες που προτιμω εγω και μετα αναλογα με καλουν για πληρές ή μειωμένο ωραρίο?
Παράθεση από: vasodcim στις Ιουνίου 23, 2010, 08:20:12 pmπηρα τωρα μολις να κανω την αιτηση και εχω μπερδευτει λιγο.στον πινακα Α (αναπληρωτες) εχει 40 επιλογες. εκει βαζω 40 περιοχες που προτιμω εγω και μετα αναλογα με καλουν για πληρές ή μειωμένο ωραρίο?"...2. Στην Αίτηση-Δήλωση αναπληρωτή συμπληρώνονται από μία (1) μέχρι και είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη σε σχολεία [θα περιληφθεί σε ρυθμιστική Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί σύμφωνα με την εξουσιοδοτική διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 5 του ν. 3848/2010]. Επειδή δίνεται η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη και σε θέση αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώνουν, πέρα από αυτές, επιπλέον μέχρι είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη με μειωμένο ωράριο. Οι δηλούμενες περιοχές προτίμησης για όλες τις κατηγορίες πρόσληψης δεν μπορεί σε σύνολο να υπερβαίνουν τις σαράντα (40)...." Εγώ καταλαβαίνω ότι δηλώνεις μέχρι 20 περιοχές αλλά τις δηλώνεις είτε για πλήρες ωράριο, είτε για μειωμένο, είτε και για τα δυο.Έτσι προκύπτει το πλήθος των 40 περιοχών.
μία ερώτηση, για όσους διάβασαν αυτήν την εγκύκλιο...(εγώ δεν μπορώ γιατί μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα),για αυτούς που έχουν ξανακάνει την αίτηση χρειάζεται κανένα δικαιολογητικό,γιατί απο ότι θυμάμαι απο τις περασμένες χρονιές,άμα είσαι μια φορά μέσα δεν χρειάζονται πτυχία,ΔΙΚΑΤΣΑ κτλ.μπορεί να μου πεί κανεις; ευχαριστώ και καλό κουράγιο
μια ερωτηση θελω να κανω...ειμαι αποφοιτη του τμηματοσ ιστοριας αρχαιολογιας κοινωνικης ανθρωπολογιας..ορκιστηκα τωρα τον απριλιο..επομενωσ μπορω να κανω αιτηση για αναπληρωτρια σε εκκλησιαστικο σχολειο???επειδη ανηκω στον πινακα με μηδενικα μορια κ αν διαβασα καλα μπορουν να κανουν αιτησεισ αυτη που εχουν ηδη προυπηρεσια..οντως ισχυει κατι τετοιο??
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιουνίου 23, 2010, 07:11:10 pmΚαλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν παρακολούθησα το θέμα και μόλις τώρα είδα την προκήρυξη για τις αιτήσεις, μπορεί κάποιος να μου πει αν κάνουμε αίτηση κι εμείς οι νέοι πτυχιούχοι με μηδενική προυπηρεσία όπως κάναμε και πέρσι; Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει παρακαλώ πολύ. Ευχαριστω!! ναι,κανονικά
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν παρακολούθησα το θέμα και μόλις τώρα είδα την προκήρυξη για τις αιτήσεις, μπορεί κάποιος να μου πει αν κάνουμε αίτηση κι εμείς οι νέοι πτυχιούχοι με μηδενική προυπηρεσία όπως κάναμε και πέρσι; Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει παρακαλώ πολύ. Ευχαριστω!!
Προσέξατε ότι στην εγκύκλιο αναφέρεται και η πδσ?