0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά, στηις Διευθύνσεις θα πάμε για την υποβολή των αιτήσεων;;; Όχι σε σχολεία όπως τα τελευταία χρόνια;;;;;; Πάλι θα στηνόμαστε σε ουρές χιλιομέτρων;;;;
Συναδελφοι θα ηθελα μια διευκρινιση τωρα που δηλωνουμε περιοχες. Τι γινεται με τα μορια. Αν με παρουν αναπληρωτη πχ στα χανια , τα μορια θα μετρανε για να παω μονιμος πχ στη λαρισα, θα μετρανε στον πινακα διοριστεων.
Καλά, στηις Διευθύνσεις θα πάμε για την υποβολή των αιτήσεων;;; Όχι σε σχολεία όπως τα τελευταία χρόνια;;;;;; Πάλι θα στηνόμαστε σε ουρές χιλιομέτρων;;;; Και κάτι ακόμα: πείτε μου αν παίζει το εξής σενάριο: τον Σεπτέμβριο να βγουν κενά για ΑΜΩ κι επειδή είμαι ψηλά στον πίνακα να με καλέσουν για 5 ώρες πχ και να πάω (αναγκαστικά) και τον Δεκέμβριο να βγουν άλλα κενά και να καλέσουν κάποιον πολύ πιο πίσω από μένα για 16 ώρες. Γίνεται; Γιατί αν είναι έτσι, τότε μιλάμε για τζόγο! Εκτός κι αν δώσουν ώρες στους ΑΜΩ για συμπλήρωση ωραρίου (πράγμα δύσκολο, νομίζω, μιας και μετά πρέπει να συμφωνούν τα προγράμματα των σχολείων για να πάρουμε τις ώρες.) Σωστά;
μηπως κατάλαβε κανείς αν ως μειωμένου θα μπορείς να παραιτηθείς για να γίνεις πλήρους όταν έρθει η σειρά σου. γιατί στην εγκύκλιο λέει μόνο αν προκύψει θέση στην ίδια περιοχή.
Τα 2 τελευταία χρόνια που θυμάμαι σίγουρα, στις Δ/νσεις και τα Γραφεία υποβάλλαμε αιτήσεις, ποτέ σε σχολεία.
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 24, 2010, 04:25:02 pmΤα 2 τελευταία χρόνια που θυμάμαι σίγουρα, στις Δ/νσεις και τα Γραφεία υποβάλλαμε αιτήσεις, ποτέ σε σχολεία.Είμαι 1000000% σίγουρη ότι τις αιτήσεις τις κάναμε σε σχολεία. Εγώ ήμουν στην Τούμπα και τις 2 χρονιές. Πώς εσύ έκανες στην Διεύθυνση; Θεσ/νίκη δεν είσαι (αν κρίνω απ'το nickname);
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 24, 2010, 02:48:36 pmΚαλά, στηις Διευθύνσεις θα πάμε για την υποβολή των αιτήσεων;;; Όχι σε σχολεία όπως τα τελευταία χρόνια;;;;;; Πάλι θα στηνόμαστε σε ουρές χιλιομέτρων;;;; Πότε γινόντουσαν οι αιτήσεις στα σχολεία;;;
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουνίου 24, 2010, 04:55:20 pmΠαράθεση από: panickos στις Ιουνίου 24, 2010, 02:48:36 pmΚαλά, στηις Διευθύνσεις θα πάμε για την υποβολή των αιτήσεων;;; Όχι σε σχολεία όπως τα τελευταία χρόνια;;;;;; Πάλι θα στηνόμαστε σε ουρές χιλιομέτρων;;;; Πότε γινόντουσαν οι αιτήσεις στα σχολεία;;; Τα 2 ή 3 τελευταία χρόνια. Καλά, μόνο της Αγγλικής στην Θεσ/νίκη κατέθεταν τα χαρτιά τους σε σχολεία; Πάντως, ήταν κυρίλα! Λίγα άτομα, πολλοί υπολογιστές και υπάλληλοι.....μια χαρούλα! Αχ, περασμένα μεγαλεία...... Τώρα θα'χει πλάκα να μας ζητήσουν φτου κι απ'την αρχή όλα τα δικαιολογητικά!
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 24, 2010, 04:54:30 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 24, 2010, 04:25:02 pmΤα 2 τελευταία χρόνια που θυμάμαι σίγουρα, στις Δ/νσεις και τα Γραφεία υποβάλλαμε αιτήσεις, ποτέ σε σχολεία.Είμαι 1000000% σίγουρη ότι τις αιτήσεις τις κάναμε σε σχολεία. Εγώ ήμουν στην Τούμπα και τις 2 χρονιές. Πώς εσύ έκανες στην Διεύθυνση; Θεσ/νίκη δεν είσαι (αν κρίνω απ'το nickname); Από Θεσσαλονίκη είμαι. Μην επιμένεις. Στις Δ/νσεις τα κάναμε τα χαρτιά. Πέρισυ ένανα 80 χλμ για να πάω Σπάρτη από εκεί που ήμουν και πρόπερσι τα έκανα στην Δ/νση της Α'Αθήνας. Είμαι 1000% σίγουρος