0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tinakipe17 στις Ιουνίου 29, 2010, 11:43:02 pmΑς απαντησει καποιος σας παρακαλωαααα και κατι αλλο.....φλεγοναν βαλει καποιοε 20 πρωτες περιοχες για ακω και ναι στο κουτακι για ολη την ελλαδα και βαλει και καποιες αμω...και λογω περικοπων μας παρει αμω....αποκλειεσαι για ακω αν βρεθει κενο( οπουδηποτε), αφου στο συστημα φαινεται οτι εργαζεσαι? ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ας απαντησει καποιος σας παρακαλωαααα και κατι αλλο.....φλεγοναν βαλει καποιοε 20 πρωτες περιοχες για ακω και ναι στο κουτακι για ολη την ελλαδα και βαλει και καποιες αμω...και λογω περικοπων μας παρει αμω....αποκλειεσαι για ακω αν βρεθει κενο( οπουδηποτε), αφου στο συστημα φαινεται οτι εργαζεσαι? ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Άλλη μία σκέψη επιστημονικής φαντασίας. Εάν μπορεί κάποιος να την απορίψει με επιχειρήματα θα το εκτιμούσα.Λέει η προκήρυξη ότι μπορείς να πας από αμω σε ακω στην περιοχή σου εφόσον προκήψει θέση και το έχεις δηλώσει στην αίτηση. 1. Εάν σε έχουν πάρει αμω και έχεις δηλώσει το κουτάκι για ακω παντού το οποίο σαν προτίμηση είναι κατώτερη στην σειρά προτίμησης σου από την θέση αμω που είχες δηλώσει, είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να αναβαθμιστείς σε ακω στην περιοχή που δουλεύεις?2. Εάν σε πάρουν αμω τότε βγαίνεις από τον πίνακα. Για να διεκδικήσεις θέση ακω που ανοίγει αργότερα στην περιοχή σου, και είσαι εκτός πίνακα τότε στην επόμενη φάση των αναπληρωτών εάν ποτέ γίνει η θέση αυτή δεν θα δηλωθεί σαν κενό. Αν το γενικεύσουμε αυτό τότε θέσεις ακω θα μπορούν να διεκδικήσουν μόνο οι αμω στις περιοχές τουςαφού βγαίνουν από τους πίνακες, και ενδεχομένως να μην υπάρξει καν δεύτερη φάση αναπληρωτών. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που δεν δηλώσουν αμω καθόλου την πάτησαν. Ξεπέρασα κάθε όριο? Εάν απορρίψετε με επιχειρήματα και τα δύο ερωτήματα μου θα το εκτιμούσα
Είναι σίγουρο ότι στα 52 κουτάκια των ωρομισθίων δηλώνουμε διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας (αυτές που αναγράφονται στους πίνακες της εγκύκλιου, π.χ Α' Πιερίας,
κατι που παρατηρησα και μου φανηκε παραξενο ειναι οτι στον πινακα των ωρομισθιων- ΠΔΣ εχει 52 επιλογες.. μπορει κανεις να μου απαντησει γιατι; στους αναπληρωτες εχει 40 γιατι μπορουμε 20+20 εκει γιατι;
Αν είναι εύκολο...μια βοήθεια και σε μένα...! Γράφουμε κωδικό περιοχής, ολογράφως την περιοχή και τη λέξη μειωμένο σε ένα κουτάκι? Χωράνε όλο αυτά? Μπορούμε μόνο κωδικό?
Παράθεση από: nikol24 στις Ιουνίου 30, 2010, 12:36:04 amΑν είναι εύκολο...μια βοήθεια και σε μένα...! Γράφουμε κωδικό περιοχής, ολογράφως την περιοχή και τη λέξη μειωμένο σε ένα κουτάκι? Χωράνε όλο αυτά? Μπορούμε μόνο κωδικό?Δε χρειάζεται κωδικός .Γράφουμε Π.χ.
Re παιδιά όταν λέτε ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ 52 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΑΙ τι εννοείτε:;;Eμένα μου είπαν στη Δευτεροβάθμια ότι π.χ. κοιτάω την εγκύκλιο πόσες διευθυνσεις