PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων
(Συντονιστές:
Pixie
,
MARKOS
,
AntreaEirini
)
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
38
39
40
41
42
...
127
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: (Αναγνώστηκε 289707 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mimelismoni
Έμπειρο μέλος
"παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
Απ:
«
Απάντηση #546 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2009, 10:31:17 pm »
Tweet
ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ!ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΩΡΑ!
Καταγράφηκε
http://filologoi02.webnode.gr/
το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 20:10:22 »
mother29
Προχωρημένο μέλος
Απ:
«
Απάντηση #547 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2009, 10:45:46 pm »
καλησπερα και απο μενα, σοφια να ρωτησω, εφοσον κληθηκες απο ο,τι καταλαβα 2 φορες αναπληρωτρια εως τωρα δεν θα επρεπε πια να μονιμοποιηθεις??
Καταγράφηκε
mother29
Προχωρημένο μέλος
Απ:
«
Απάντηση #548 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2009, 10:59:25 pm »
και σχετικα με το θεμα που εθεσες mimelismoni, φανταζομαι ολοι συμφωνουν και ευχονται να υπηρχε περισσοτερη κινητοποιηση...το πτυχιο μας ειναι πολυ υποβαθμισμενο, εγω καθε φορα που εκανα ωρομισθιες αισθανομουνα σαν φοιτητριουλα και τα ιδιαιτερα που ειχα σπιτι με αντιμετωπιζαν οχι ως καθηγητρια αλλα ως κοπελα που κανει μαθηματα σπιτι
!!!μου το εχουν πει,γι΄αυτο το λεω!!!τελος για να μην κουραζω μου τη δινει που διδασκουν στα σχολεια κατι ζωα ορθια χωρις καμμια παιδαγωγικη καταρτιση, που προσβαλλουν, που βαριουνται κλπ και που κυριως αν εδιναν ασεπ, ειμαι σιγουρη οτι θα παιναν πλην!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτα!!!αγωνιστικους χαιρετισμους, καλο σας βραδυ και ευχομαι αυριο να εχουμε νεα!!!κωνσταντινα θεωρω οτι θα σαι στη β φαση, εγω για τον εαυτο μου που ειμαι γυρω στο 280 ελπιζω με βαση τα σχολια οτι θα παρουν πο πολλους!
Καταγράφηκε
kwnstantina
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #549 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2009, 11:17:05 pm »
Μακάρι να πάρουν πολλούς κ να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι αναπληρωτές σύντομα!!!!!!! Όλοι θέλουμε να αγωνιστούμε για πράγματα, δεν είμαστε άνθρωποι αμέτοχοι, αλλιώς δεν θα ενδιαφερόμασταν καν για το δημόσιο ελληνικό σχολείο. Απλά ο καθένας έχει την κατάλληλη στιγμή κ τον κατάλληλο τρόπο για να το δείχνει!
Υ.Γ. Μόλις είδα ότι ανανεώθηκε τέτοια ώρα ένας πίνακας της ειδικής αγωγής...... Άρα τώρα θα κοιτάμε στο ιντερνετ ακόμα κ τα μαύρα μεσάνυχτα για ανακοινώσεις!!!!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 20:10:22 »
arist2
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #550 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2009, 11:56:23 pm »
Πόσους εικάζεται ότι θα έχει η β φάση?
250-300?
Καταγράφηκε
pambi
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Απ:
«
Απάντηση #551 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 12:04:55 am »
Παιδια ποσο πιθανο θεωρειτε να βγει αυριο η β φαση?
Καταγράφηκε
kwnstantina
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #552 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 12:32:27 am »
Σύμφωνα με τα λεγομενα της γραμματεως, είναι το πιο πιθανό να βγει αύριο η δεύτερη φάση, αλλά κ πάλι ποτέ δεν ξέρεις... Όσο για το πόσους θα πάρουν... καλή ερωτηση... Λέγεται ότι θα πάρουν πιο πολλούς από την προηγούμενη, αλλά εμένα δεν μου φαίνεται πιθανό να είναι πάνω από 450.... γύρω στους 300 ελπίζω εγώ...
Καταγράφηκε
tihea
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
Απ:
«
Απάντηση #553 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:08:32 am »
Πάντως υπάρχει κινητικότητα, δημοσιεύτηκαν κάποιοι νέοι πίνακες ειδικής αγωγής. Είναι και αυτοί που πρέπει να προσληφθούν, για τους οποίους ακόμη δεν έχει βγει ούτε η α' φάση. Λογικά θα ανακοινωθούν παράλληλα με τις δικές μας προσλήψεις ή λίγο πριν.
Καταγράφηκε
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.
sofia@d
Νέο μέλος
Απ:
«
Απάντηση #554 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:10:47 am »
mother 29 συγνωμη για την καθυστερηση(ειπα να δω καμια ταινια να ξεχαστω λιγο).. ξεκινησα ωρομισθια το 2007για 2 μηνες .στην κρητη πηγα τον ιανουαριο του 2008.ημουν 11η φαση αναπληρωτων!!!το 2008-2009 κληθηκα απο 1η φαση.τα υπολοιπα μορια ηταν η πλασματικη προϋπηρεσια του προηγουμενου ασεπ.τα μορια που ειχα απο ασεπ μειωθηκαν στο μισο φετος και να μαι με σειρα 595 αφου καποιοι με περασαν.χρειαζομαι 6 μηνες προϋπηρεσια φετος (για να πιασω το 24μηνο) και να διοριστω τον επομενο χρόνο.γι'αυτο εχω λυσσαξει τωρα....
Καταγράφηκε
billimember
Ιστορικό μέλος
Απ:
«
Απάντηση #555 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:53:24 am »
Καλημερα, αλλη μια μερα στις επαλξεις.Αν κ δεν την πολυβλεπω καλη τη μερα, στους νηπιαγωγους οι Αρηανοι
δηλωσαν οτι δεν ξερουν τιποτα κ να ξαναπαρουν τηλεφωνο την αλλη βδομαδα.Τι να πω μαλλον ξερουμε περισσοτερα απο αυτους.
Καταγράφηκε
annie.d
Έμπειρο μέλος
Απ:
«
Απάντηση #556 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:55:17 am »
πηρα τηλ και το σηκωσε μια λιγο ασχετη μου φανηκε γιατι της ρωτησα αν θα βγει καμια φαση αναπληρωτων και κολλησε.ειπε λιγο δυσκολο, δε νομιζω!
Καταγράφηκε
annie.d
Έμπειρο μέλος
Απ:
«
Απάντηση #557 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:58:01 am »
και φυσικα ξαναπηρα και το σηκωσε ο ευγενικος κυριουλης και ειπε το πιθανοτερο οχι , γιατι δεν εχουν ακομη την αδεια απο το ΣτΕ
Καταγράφηκε
billimember
Ιστορικό μέλος
Απ:
«
Απάντηση #558 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:14:48 am »
Μιλαμε για ανεκδιηγητες καταστασεις.Μ αρεσει που βγαινουν κ στα καναλια κ κανουν δηλωσεις.Ολοι οι αχρηστοι ειναι για φτυσιμο, παιζουν με τα νευρα μας οι αθλιοι.
Καταγράφηκε
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Έμπειρο μέλος
Απ:
«
Απάντηση #559 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:16:41 am »
http://www.ste.gr/portal/page/portal/StE
βρε παιδιά...βλέπετε πουθενά την απόφαση εξαίρεσης του υπεπθ και εγώ δεν τη βλέπω; μας δουλεύουν ψιλό γαζί;
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
38
39
40
41
42
...
127