*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 290059 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος porcupinetree

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Για ν αλλάξουν όλα, πρέπει να μείνουν τα ίδια...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #756 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 01:26:26 pm »
καλημερα σε ολους.Παιδια η Γκοτσοπουλο ειπε χτες στη νετ οτι περιμενουν το Στε κ η υπαλληλος απο το ΣΤΕ μου ειπε οτι δε συνεδριασαν ακομη κ το πιο πιθανο ειναι την Τριτη , αν δεν τα βγαλουν ως Παρασκευη σημαινει οτι περιμενουν τη γριπη να κανει τη δουλεια της ωστε να γλιτωσουν τα λεφτα.Αν κ τοτε καθομαστε εδω κ κλαιμε κ δεν παρουμε πρωτοβουλια να ξερετε οτι αν κλεισουν τελικα τα σχολεια , το χειροτερο σεναριο , αυτοι θα μας παρουν Γεναρη ετσι πως παμε.Αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο που παιζει να το χουν στο μυαλο τους.

Midnight summer dreams!!!
Οι πληροφορίες μου λένε ότι η έγκριση δεν πρόκειται να δοθεί ποτέ... θα ήταν παράνομο...
Η μπάλα έχει χαθεί τελείως!!!
Beati hispani, quibus vivere bibere est...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:53:48 »

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #757 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 01:31:51 pm »
καλημερα σε ολους.Παιδια η Γκοτσοπουλο ειπε χτες στη νετ οτι περιμενουν το Στε κ η υπαλληλος απο το ΣΤΕ μου ειπε οτι δε συνεδριασαν ακομη κ το πιο πιθανο ειναι την Τριτη , αν δεν τα βγαλουν ως Παρασκευη σημαινει οτι περιμενουν τη γριπη να κανει τη δουλεια της ωστε να γλιτωσουν τα λεφτα.Αν κ τοτε καθομαστε εδω κ κλαιμε κ δεν παρουμε πρωτοβουλια να ξερετε οτι αν κλεισουν τελικα τα σχολεια , το χειροτερο σεναριο , αυτοι θα μας παρουν Γεναρη ετσι πως παμε.Αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο που παιζει να το χουν στο μυαλο τους.

Midnight summer dreams!!!
Οι πληροφορίες μου λένε ότι η έγκριση δεν πρόκειται να δοθεί ποτέ... θα ήταν παράνομο...
Η μπάλα έχει χαθεί τελείως!!!

Εντάξει, μην τρελαινόμαστε κιόλας. Έχει δοθεί και στο παρελθόν, το 2007, και δεν είναι παράνομο. Δε σημαίνει ότι επειδή γίνονται εκλογές διαλύεται το κράτος. Έπειτα σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, μπορεί οι εκλογές να τελειώσουν Νοέμβριο. Φαντάζεσαι σχολεία κλειστά μέχρι τα Χριστούγεννα λόγω εκλογών; Δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Αποσυνδεδεμένος danah09

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #758 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 01:32:04 pm »

Γεια σας παιδιά!! Περιμένω κι εγώ με αγωνία με β φάση, όπως περίμενα και την α πριν, όπως περίμενα με αγωνία κια τον πίνακα των αναπληρωτών κ.ο.κ. Χαίρομαι με την παρέα σας και μαθαίνω πολλά από εσάς. Όμως αρχίζω και νιώθω ότι η ψυχική φθορά είναι μεγάλη.. Έτσι αποφάσισα να οργανώσω ένα ταξιδάκι την επόμενη εβδομάδα και ήδη νιώθω πολύ καλύτερα... Συμμερίζομαι το άγχος σας (είμαι στην ίδια θέση και μάλιστα αρχικά ωρομίσθια με βλέπω..) αλλά αν αναλογιστείτε πόσο μικρή είναι η ζωή... αναρωτιέμαι αξίζει τον κόπο?? Λέτε δεν ξέρει κανείς πού θα είναι αύριο. Σύμφωνοι. Ξέρει κανείς ότι θα ζει αύριο? Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αγωνιζόμαστε και να θίγουμε τα κακώς κείμενα (ήμουν από τους πρώτους που έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρωτοβουλία τους) αλλά θα τρελαθούμε κιόλας;; Στη ζωή υπάρχουν και πολύ σοβαρότερα προβλήματα δυστυχώς.

Υ.Γ.Και δε φταίει σε τίποτα η bikini! Μια πιο ψύχραιμη ματιά θέλησε να δώσει.. Είναι και έγκυος η κοπέλα, μη την στενοχωρέιτε..

Πριν σπεύσετε να μου απαντήσετε, σκεστείτε λίγο και αυτή την οπτική...

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #759 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 01:34:04 pm »
Δεν ξέρω αν στα 27 μου μπορώ να θεωρηθώ μικρή, αλλά και πάλι η έλλειψη χρημάτων είναι ίδια σε όλες τις ηλικίες... και το διάβασμα που έχουμε ρίξει για τον ασεπ είναι παρόμοιο σε όλες τις ηλικίες επίσης. Δεν έχει σχέση πότε διάβασαμε. έχω δώσει κ εγώ 3 ασεπ επιτυχημένους κ ειλικρινά η σκέψη ότι μπορεί να χρειαστεί να δώσω κ σε άλλον με τρομάζει ακόμα περισσότερο....

Εμένα πάλι με τρομάζει κάτι άλλο. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που 2 επιτυχημένοι ΑΣΕΠ και μάλιστα με πολύ καλή σειρά να μην φτάνουν για αναπλήρωση.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:53:48 »

Αποσυνδεδεμένος gelina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #760 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 02:33:31 pm »

Εμένα πάλι με τρομάζει κάτι άλλο. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που 2 επιτυχημένοι ΑΣΕΠ και μάλιστα με πολύ καλή σειρά να μην φτάνουν για αναπλήρωση.
[/quote]

συμφωνώ απόλυτα και θεωρώ πολύ εύστοχο το σχόλιό σου... :-\΄

από υπάλληλο Δβαθμιας εμπιστευτηκά έμαθα πως τους συμφέρει να καθυστερούν οι κλήσεις αναπληρωτών γιατί κερδίζουν χρήματα.....όσο αργότερα καλούν.....όχι ότι δεν παίζουν ρόλο  οι εκλογές και η έλλειψη οργάνωσης...
πάντως νομίζω ότι όλοι σας καταλαβαίνουν παιδιά που αγωνιάται για τη β γ ....φάση αλλά θα έρθει....σκεφτείτε λίγο κι εσείς αυτούς που δε θα πάνε καθόλου αναπληρωτές για 0,1 μόριο
Δύο πράγματα είναι αιώνια: Το σύμπαν και η ανοησία των ανθρώπων… Αν και για το σύμπαν, έχω αρχίσει τελευταία να αμφιβάλλω…
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #761 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 02:44:40 pm »

Δεν ξέρω αν στα 27 μου μπορώ να θεωρηθώ μικρή, αλλά και πάλι η έλλειψη χρημάτων είναι ίδια σε όλες τις ηλικίες... και το διάβασμα που έχουμε ρίξει για τον ασεπ είναι παρόμοιο σε όλες τις ηλικίες επίσης. Δεν έχει σχέση πότε διάβασαμε. έχω δώσει κ εγώ 3 ασεπ επιτυχημένους κ ειλικρινά η σκέψη ότι μπορεί να χρειαστεί να δώσω κ σε άλλον με τρομάζει ακόμα περισσότερο....

αυτο ειναι ενδεικτικο της (κωμικο)τραγικοτητας της καταστασης και της αναγκης ασκησης πιεσεων.απο εμας εξαρτωνται πολλα πραγματα..κατα τα αλλα ολα ειναι ζητημα πιστωσεων....ας μην αναρωτιομαστε για την υπαρξη κενων στα σχολεια,υπαρχουν παρα πολλα και λογω συνταξιοδοτησεων ιδιως στον κλαδο μας,φυσικα και τους συμφερει η ωρομισθια!
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #762 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 02:57:50 pm »
Παιδια εγω γραφω σε αυτο το φορουμ για να βρω ανθρωπους που να περνανε τα ιδια με μενα , να πω την ανησυχια μου κ να μη ζαλιζω το περιβαλλον μου που δεν με αντεχει αλλο.Ενα μονο θελω να ξερω αν χρειαστει κ ευχομαι ολοψυχα να μη χρειαστει , θα μπορεσουμε να ενωθουμε να δωσουμε τον αγωνα μας.Κ οποιος  θελει να σιγασει η να μη γκρινιαζει  υπαρχουν τοσα θεματα στο pde δε μπορειτε να αφησετε αυτο το  θεμα για εμας να κλαιμε κ να λεμε τον πονο μας.Ελεος πια,μια διεξοδο εκτονωσης βρηκα κ εγω.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 02:59:51 pm από billimember »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #763 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 03:11:30 pm »
η σημερινή ηγεσία του υπουργείου, αποδείχθηκε ανίκανη και σαφώς χειρότερη του στυλιανίδη αλλά και της γιαννάκου!!!
και το χειρότερο; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ!!! άλλα δηλώνουν την Πέμπτη για το ΣτΕ, άλλα την Παρασκευή!!!

ο Άρης είναι για τα μπάζα.....για κουβαδάκια και κουκλίτσες!!!  ας πάει για σολάριουμ και να αφήσει την εκπαίδευση, μιας και δε νοιάστηκε διόλου για αυτή!!!
σαφώς και δεν είναι κομματική  η θέση αυτή, ούτε καν πολιτική...είναι εθνικής σημασίας η εκπαίδευση......κάτι που ο υπουργός και οι 2 του υφυπουργοί δεν το πήραν χαμπάρι

εν μέσω θέρους, τρέξανε για τις τροπολογίες-πυρκαγιές που έκαψαν κόσμο και κοσμάκη (οαεδ-πα.πει), αγνοώντας τη γενική κατακραυγή των χιλιάδων εκπαιδευτικών....
τώρα γιατί δεν τρέχουν; είμαστε έτοιμοι λέει....λες και μιλάει στον πλανήτη Άρη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και όχι σε έλληνες γονείς και εκπαιδευτικούς, που θα διαπιστώσουν από Δευτέρα τις ελλείψεις βιβλίων και εκπαιδευτικών!!!

ντροπή δεν έχουν...γιατί κανείς πολιτικός δεν έχει ντροπή μέσα του...αλλιώς στην ελλάδα θα παραιτούνταν κιόλας!!! αλλά ποιος πολιτικός παραιτήθηκε ποτέ και δη υπουργός;

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα δυστυχως.Να αγιασει το στομα του Αρχαγγελου( μελος του  φορουμ).Ελπιζω να μην εχει κ αυτος πνευματικα δικαιωματα μονο ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 03:19:17 pm από billimember »

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #764 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 03:21:36 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

από τη στιγμή που δηλώνεις τη συγγραφική πηγή...δε διώκεσαι!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #765 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 03:34:48 pm »
Αναρωτιέμαι, οι αιρετοί της Δευτεροβάθμιας που είναι χαμένοι?? Το αλφαβήτα είναι γεμάτο με ανακοινώσεις αιρετών της πρωτοβάθμιας για τα κενά σε δημοτικά και νηπιαγωγεία. Οι δικοί μας συνδικαλιστές που έρχονταν πέρυσι στα σχολεία και μας ζητούσαν ψήφους που είναι εξαφανισμένοι?? Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια είναι φέτος πλήρη από καθηγητές?? Γιατί κανείς δε μιλάει για τα κενά στη δευτεροβάθμια?? Τι στο καλό πια? Κανείς δε νοιάζεται??????
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #766 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 03:38:40 pm »
Τι λες τωρα εμφανιζονται στα σχολεια οταν ειναι οι εκλογες τους.Μαλιστα την κομουνιστρια που ηρθε  στο σχολειο  για λογο ,την εδιωξε  με τις κλοτσιες ο διευθυντης μας κ εγινε πανικος εκει να δεις γελια.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 03:41:01 pm από billimember »

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #767 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 04:26:12 pm »
Αναρωτιέμαι, οι αιρετοί της Δευτεροβάθμιας που είναι χαμένοι?? Το αλφαβήτα είναι γεμάτο με ανακοινώσεις αιρετών της πρωτοβάθμιας για τα κενά σε δημοτικά και νηπιαγωγεία. Οι δικοί μας συνδικαλιστές που έρχονταν πέρυσι στα σχολεία και μας ζητούσαν ψήφους που είναι εξαφανισμένοι?? Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια είναι φέτος πλήρη από καθηγητές?? Γιατί κανείς δε μιλάει για τα κενά στη δευτεροβάθμια?? Τι στο καλό πια? Κανείς δε νοιάζεται??????

Έχεις απόλυτο δίκιο και πιστεύω ότι θα πρέπει να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας για την αδράνειά τους στην ΟΛΜΕ, στην ΠΕΑΕ και στην ΠΕΑ... Είναι καιρός να κάνουν κάτι επί της ουσίας!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #768 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 04:26:21 pm »
κι εγω μετα λυπης μου διαπιστωσα πως δεν  προβαλλονται τα κενα στη δευτεροβαθμια, τα οποια απ΄οσο γνωριζω ειναι παρα πολλα.μονο η πρωτοβαθμια εχει κενα?ρητορικη ερωτηση
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #769 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 04:27:24 pm »
και γενικοτερα μονο η πρωτοβαθμια υπαρχει?απ΄ο, τι φαινεται ναι!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182690
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)