0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα σε ολους.Παιδια η Γκοτσοπουλο ειπε χτες στη νετ οτι περιμενουν το Στε κ η υπαλληλος απο το ΣΤΕ μου ειπε οτι δε συνεδριασαν ακομη κ το πιο πιθανο ειναι την Τριτη , αν δεν τα βγαλουν ως Παρασκευη σημαινει οτι περιμενουν τη γριπη να κανει τη δουλεια της ωστε να γλιτωσουν τα λεφτα.Αν κ τοτε καθομαστε εδω κ κλαιμε κ δεν παρουμε πρωτοβουλια να ξερετε οτι αν κλεισουν τελικα τα σχολεια , το χειροτερο σεναριο , αυτοι θα μας παρουν Γεναρη ετσι πως παμε.Αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο που παιζει να το χουν στο μυαλο τους.
Παράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 12, 2009, 11:05:26 amκαλημερα σε ολους.Παιδια η Γκοτσοπουλο ειπε χτες στη νετ οτι περιμενουν το Στε κ η υπαλληλος απο το ΣΤΕ μου ειπε οτι δε συνεδριασαν ακομη κ το πιο πιθανο ειναι την Τριτη , αν δεν τα βγαλουν ως Παρασκευη σημαινει οτι περιμενουν τη γριπη να κανει τη δουλεια της ωστε να γλιτωσουν τα λεφτα.Αν κ τοτε καθομαστε εδω κ κλαιμε κ δεν παρουμε πρωτοβουλια να ξερετε οτι αν κλεισουν τελικα τα σχολεια , το χειροτερο σεναριο , αυτοι θα μας παρουν Γεναρη ετσι πως παμε.Αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο που παιζει να το χουν στο μυαλο τους.Midnight summer dreams!!!Οι πληροφορίες μου λένε ότι η έγκριση δεν πρόκειται να δοθεί ποτέ... θα ήταν παράνομο...Η μπάλα έχει χαθεί τελείως!!!
Δεν ξέρω αν στα 27 μου μπορώ να θεωρηθώ μικρή, αλλά και πάλι η έλλειψη χρημάτων είναι ίδια σε όλες τις ηλικίες... και το διάβασμα που έχουμε ρίξει για τον ασεπ είναι παρόμοιο σε όλες τις ηλικίες επίσης. Δεν έχει σχέση πότε διάβασαμε. έχω δώσει κ εγώ 3 ασεπ επιτυχημένους κ ειλικρινά η σκέψη ότι μπορεί να χρειαστεί να δώσω κ σε άλλον με τρομάζει ακόμα περισσότερο....
Παράθεση από: kwnstantina στις Σεπτεμβρίου 12, 2009, 12:48:19 pmΔεν ξέρω αν στα 27 μου μπορώ να θεωρηθώ μικρή, αλλά και πάλι η έλλειψη χρημάτων είναι ίδια σε όλες τις ηλικίες... και το διάβασμα που έχουμε ρίξει για τον ασεπ είναι παρόμοιο σε όλες τις ηλικίες επίσης. Δεν έχει σχέση πότε διάβασαμε. έχω δώσει κ εγώ 3 ασεπ επιτυχημένους κ ειλικρινά η σκέψη ότι μπορεί να χρειαστεί να δώσω κ σε άλλον με τρομάζει ακόμα περισσότερο....Εμένα πάλι με τρομάζει κάτι άλλο. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που 2 επιτυχημένοι ΑΣΕΠ και μάλιστα με πολύ καλή σειρά να μην φτάνουν για αναπλήρωση.
Αναρωτιέμαι, οι αιρετοί της Δευτεροβάθμιας που είναι χαμένοι?? Το αλφαβήτα είναι γεμάτο με ανακοινώσεις αιρετών της πρωτοβάθμιας για τα κενά σε δημοτικά και νηπιαγωγεία. Οι δικοί μας συνδικαλιστές που έρχονταν πέρυσι στα σχολεία και μας ζητούσαν ψήφους που είναι εξαφανισμένοι?? Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια είναι φέτος πλήρη από καθηγητές?? Γιατί κανείς δε μιλάει για τα κενά στη δευτεροβάθμια?? Τι στο καλό πια? Κανείς δε νοιάζεται???