0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μπερδεύομαι αγαπητέ μου…Να το τονίσω ήθελα…Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:14:43 pmΠαράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:10:07 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:08:09 pmΓια τους πίνακες, πλην νοηματικής και braille, αν το γράφω σωστά, έχει περάσει προ πολλού η περίοδος των ενστάσεων, άρα μπορούν - υποθέτω - να χρησιμοποιηθούν για κλήση αν/τών.Δε γνωρίζω τίποτε άλλο.Εύχομαι, απλώς, να κληθούν πρώτοι.Άλλο εύχομαι, άλλο γνωρίζω...Μακάρι και εμείς το ίδιο ευχόμαστε...Εγώ διευκρίνησα και τι γνωρίζω και τι εύχομαι ..., μην μπερδεύεσαι.
Παράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:10:07 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:08:09 pmΓια τους πίνακες, πλην νοηματικής και braille, αν το γράφω σωστά, έχει περάσει προ πολλού η περίοδος των ενστάσεων, άρα μπορούν - υποθέτω - να χρησιμοποιηθούν για κλήση αν/τών.Δε γνωρίζω τίποτε άλλο.Εύχομαι, απλώς, να κληθούν πρώτοι.Άλλο εύχομαι, άλλο γνωρίζω...Μακάρι και εμείς το ίδιο ευχόμαστε...Εγώ διευκρίνησα και τι γνωρίζω και τι εύχομαι ..., μην μπερδεύεσαι.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:08:09 pmΓια τους πίνακες, πλην νοηματικής και braille, αν το γράφω σωστά, έχει περάσει προ πολλού η περίοδος των ενστάσεων, άρα μπορούν - υποθέτω - να χρησιμοποιηθούν για κλήση αν/τών.Δε γνωρίζω τίποτε άλλο.Εύχομαι, απλώς, να κληθούν πρώτοι.Άλλο εύχομαι, άλλο γνωρίζω...Μακάρι και εμείς το ίδιο ευχόμαστε...
Για τους πίνακες, πλην νοηματικής και braille, αν το γράφω σωστά, έχει περάσει προ πολλού η περίοδος των ενστάσεων, άρα μπορούν - υποθέτω - να χρησιμοποιηθούν για κλήση αν/τών.Δε γνωρίζω τίποτε άλλο.Εύχομαι, απλώς, να κληθούν πρώτοι.
που γιατί δεν το βλέπω πουθενά στο αβ?
Παράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:19:29 pmΔε μπερδεύομαι αγαπητέ μου…Να το τονίσω ήθελα…Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:14:43 pmΠαράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:10:07 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:08:09 pmΓια τους πίνακες, πλην νοηματικής και braille, αν το γράφω σωστά, έχει περάσει προ πολλού η περίοδος των ενστάσεων, άρα μπορούν - υποθέτω - να χρησιμοποιηθούν για κλήση αν/τών.Δε γνωρίζω τίποτε άλλο.Εύχομαι, απλώς, να κληθούν πρώτοι.Άλλο εύχομαι, άλλο γνωρίζω...Μακάρι και εμείς το ίδιο ευχόμαστε...Εγώ διευκρίνησα και τι γνωρίζω και τι εύχομαι ..., μην μπερδεύεσαι.Μπορεί να είμαι αγαπητός, αλλά όχι ανεκτικός στην ειρωνεία ...Επιμένω ότι μπερδεύεσαι ...
Μάλλον φαντασμένος είσαι...Άλλα δεν έχω σκοπό να συνεχίσω άσκοπες συζητήσεις μαζί σου!!!Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:27:26 pmΠαράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:19:29 pmΔε μπερδεύομαι αγαπητέ μου…Να το τονίσω ήθελα…Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:14:43 pmΠαράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:10:07 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:08:09 pmΓια τους πίνακες, πλην νοηματικής και braille, αν το γράφω σωστά, έχει περάσει προ πολλού η περίοδος των ενστάσεων, άρα μπορούν - υποθέτω - να χρησιμοποιηθούν για κλήση αν/τών.Δε γνωρίζω τίποτε άλλο.Εύχομαι, απλώς, να κληθούν πρώτοι.Άλλο εύχομαι, άλλο γνωρίζω...Μακάρι και εμείς το ίδιο ευχόμαστε...Εγώ διευκρίνησα και τι γνωρίζω και τι εύχομαι ..., μην μπερδεύεσαι.Μπορεί να είμαι αγαπητός, αλλά όχι ανεκτικός στην ειρωνεία ...Επιμένω ότι μπερδεύεσαι ...