0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ??
το μεσημερι μου ειπαν πως εφτασαν τα 24,9 μορια. πως πηραν 600 τοσους;;αλλα λεει ο καθαρισμενος πινακας
Παράθεση από: ΝΙΝI στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:13:46 pmΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ?? NINI, στην περιφέρεια ηπείρου προσέλαβαν και το νο 20, αλλα νομίζω πως 2 ή 3 άτομα δεν προσληφθηκαν( προφανως το κουτακι) ... μόλις βρω χρόνο θα προσπαθήσω να κάνω αναλυτική εκκαθάριση.
Παράθεση από: gepeto στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:30:03 pmΠαράθεση από: gepeto στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:18:24 pmμηπως μπορειτε να μου πειτε ποσους φολολογους πηρανε;;μεχρι ποια σειρα φτασανε;γιατι δεν μπορω να τα δω Γιατί δεν απαντάει κάποιος στον χριστιανό;;; Είναι και δική μου απορία αυτή. Δεν έχει ο καθένας από εμάς τη δυνατότητα να είναι ολημερίς κρεμασμένος στον η/υ και να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Έχω παρατηρήσει ότι το φόρουμ έχει γίνει γκέτο των όσων ασχολούνται συστηματικά με ένα θέμα και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Κι άλλη φορά έχει τύχει να ρωτάει κάποιος κάτι που είναι για εσάς δεδομένο και να μην του απαντάτε. Ο ενημερωτικός χαρακτήρας δηλ. του φόρουμ πήγε περίπατο; Αν είναι πείτε το μας να το ξέρουμε. Κι ούτε είναι δυνατόν να ψάχνει ο άλλος κατεβατά ολόκληρα επί ώρες για να βρει κάτι που μπορεί -αν υπαρχει κανείς καλοπροαίρετος εδώ μέσα- να απαντηθεί σε λίγα λεπτά. ΕΛΕΟΣ!
Παράθεση από: gepeto στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:18:24 pmμηπως μπορειτε να μου πειτε ποσους φολολογους πηρανε;;μεχρι ποια σειρα φτασανε;γιατι δεν μπορω να τα δω
μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσους φολολογους πηρανε;;μεχρι ποια σειρα φτασανε;γιατι δεν μπορω να τα δω
Παράθεση από: momo στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 07:46:02 pmΠαράθεση από: ΝΙΝI στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:13:46 pmΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ?? NINI, στην περιφέρεια ηπείρου προσέλαβαν και το νο 20, αλλα νομίζω πως 2 ή 3 άτομα δεν προσληφθηκαν( προφανως το κουτακι) ... μόλις βρω χρόνο θα προσπαθήσω να κάνω αναλυτική εκκαθάριση.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΩΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΩ!!ΑΛΛΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!ΞΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ???(ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ)
Εγώ που είμαι σειρά 27 στον πίνακα ωρομισθίων της Περιφέρεις Ηπείρου αφαίρεσα από μπροστά μου 12 άτομα που έφυγνα με την 1η και 2η φάση. Αν είστε πριν το 27 πείτε μου να σας πω τι θέση που έιχαν αυτοί που έφυγαν.Πέρσι ήτνα δύσκολα για ωρομισθία. Οτελευταίος είχε σειρά 38 στον πίνακα. Φέτος ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο.
Παράθεση από: pdxrisoyla στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 10:07:03 pmΕγώ που είμαι σειρά 27 στον πίνακα ωρομισθίων της Περιφέρεις Ηπείρου αφαίρεσα από μπροστά μου 12 άτομα που έφυγνα με την 1η και 2η φάση. Αν είστε πριν το 27 πείτε μου να σας πω τι θέση που έιχαν αυτοί που έφυγαν.Πέρσι ήτνα δύσκολα για ωρομισθία. Οτελευταίος είχε σειρά 38 στον πίνακα. Φέτος ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο. Μετά και από αυτό για τον τελευταίο με θέση 38..έχω γίνει ράκος.Καμία ελπίδα λοιπόν.[/quΚΑΙ ΓΩ CHRYSA84 ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΟΥΤΕ ΠΔΣ
Παιδιά μην απελπίζεστε. Πρόπερσι ήμουν στον πίνακα σειρά 85 και με κάλεσαν Μάρτη. Πότε δεν ξέρεις τι γίνεται. Η ωρομισθία είναι ρευστή. Πιστεψτε να πιστέψουμε, γιατί θα πρέπει να μετοικίσουμε. Μεταξύ μας το σκέφτομαι...